www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 07-22-2006, 06:05 PM   #1
alexdesouza20.07
ÇaKaL Üye

alexdesouza20.07 Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 136
Üye No: 7326
İtibar Gücü: 1831
Rep Puanı : 11245
Rep Derecesi : alexdesouza20.07 has a reputation beyond reputealexdesouza20.07 has a reputation beyond reputealexdesouza20.07 has a reputation beyond reputealexdesouza20.07 has a reputation beyond reputealexdesouza20.07 has a reputation beyond reputealexdesouza20.07 has a reputation beyond reputealexdesouza20.07 has a reputation beyond reputealexdesouza20.07 has a reputation beyond reputealexdesouza20.07 has a reputation beyond reputealexdesouza20.07 has a reputation beyond reputealexdesouza20.07 has a reputation beyond repute

Trabzonspor'un Brezilyalı file bekçisi Jefferson Oliviera De Galvao, ikinci sezonunu geçireceği Trabzonspor'da mutlu olduğunu, Lazaroni'nin Brezilyalı olmasının ise formanın garantisi olmadığını söyledi. Jefferson, Türkiye'de kendisini en çok üzen olayı ise Fenerbahçe maçı öncesi yaşadığını ve unutamadığını belirtti.

Jefferson, Türkiye'de geçen yıl ne iyi ne kötü bir sezon geçirdiğini belirterek, "Bu yıl Brezilyalı bir teknik direktör ve teknik kadronun gelmesiyle performansımın yükseleceğine inanıyorum. İnşallah bu sene hem ben hem de takımım iyi bir sezon geçirir. Ayrıca Brezilyalı teknik direktörün olması benim forma giyeceğimin garantisi değil. Zaten hiç kimsenin forma garantisi yok. Bunu kaptanımız Fatih için de söyleyebilirim. Herkesin çalışması ve kendini göstermesi gerekiyor. Eğer bunları yapmazsam yedek kalırım" dedi. Jefferson, Brezilya'da artık kalecilere çok farklı bakıldığını ve kaleciler için özel çalışma programları da hazırlandığını belirterek, "Dida ve Taffarel özellikle Avrupa'nın Brezilyalı kalecilere bakış açısını değiştirdi" dedi.

EN İYİSİ ALEX

Jefferson, Türkiye'de Fenerbahçe ve Galatasaray'ın atak oyuncularından çekindiğini belirterek, "Bir isim söylemek gerekirse Alex diyebilirim. Çünkü onu iyi tanıyorum ve neler yapabileceğini biliyorum. Bence en iyi atak oyuncusu o" diye konuştu.

Jefferson, boş vakitlerini ailesiyle geçirmeyi ve onlarla gezmeye gitmeyi sevdiğini ifade ederek, "Havuza girmeyi ve müzik dinlemeyi seviyorum. Fobim yok diyebilirim. Allah'a şükür hiiçbir korkum yok. Ama uçakta Djokaj'ın yanında kiim otursa korkar gibime geliyor" dedi.

BENİ EN ÇOK ÜZEN OLAY

Jefferson, kendisini Türkiiye'de en çok üzen olayı bu sezon ikinci yarıda oynanan Fenerbahçe maçı öncesi yaşadığını belirterek, "Türk futbolu gelişmekte. Ama size üzüldüğüm bir örnek vermek istiyorum. Fenerbahçe maçıydı. Biliyorsunuz, orada Brezilyalı oyuncuların sayısı yüksek. O maçtan önce, ismini açıklamak istemediğim birisi bana geldi ve 'Senin bu maçta özellikle çok iyi oynaman lazım. Yoksa senin karşı takımdaki Brezilyalıları desteklediğini düşünürler'dedi. Ben de bunu çok saçma buldum. Ben kendi takımımın faydası için oynuyorum, onun başarısı için mücadele ediyorum. Futbolculara bu kadar güvensiz olunması bana çok ilginç, saçma ve üzücü geldi. Bunu bana kimin söylediği önemli değil. Bir yönetici ya da futbolcu olabilir. Önemli olan neyin bana söylenildiği. Buna çok üzüldüğümü söyleyebilirim.Sonuçta ben Trabzonspor'un başarısı için çalışıyorum" diye konuştu.

WAGNER BİZDE İŞ YAPAR

Jefferson, bordo - mavili takıma transferi gündemde olan Wagner'i de çok iyi tanıdığını belirterek, "Trabzonspor'a gelirse iyi işler yapacağına inanıyorum. Takıma çok katkı yapacağını düşünüyorum. Onunla birlikte oynadım Brezilya'da" dedi. Jefferson, Brezilya milli takımının dünya kupasında başarısız olmasını ise kimsenin sorumluluk almamasına bağlayarak, "Favori gösterilmesi oyuncular üzerinde baskı kurdu. Orta sahada kimse direkt sorumluluk almadı. Birçok yıldız var ama sorumluluk alan yoktu" ifadesini kullandı.

+++++++REEEP+++++++++++++
EMEĞE SAYGI KANKALAR

Altın sarısı bir güneşin lacivert okyanuslarına gömün bizi. Bırakın üzerimizde çubuklu forma yüreğimizde sevdası kalsın!

alexdesouza20.07 çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı