![]() |
![]() |
#1 |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: Nov 2005
Teşekkür Etme: 1 Thanked 1 Times in 1 Post
Üye No: 3960
İtibar Gücü: 1468
Rep Puanı : 60
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() beyler bende tekken 3 var ve çok seviyorum bu oyunu.ama hiç hareket bilmiyorum.bana hwoarang ve yoshimitsu nun hareketlerini söylermisiniz?benim klavyeme göre z ve x tekme s ve d ise yumruk.bilen sölesin
![]() |
#2 | |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Mar 2006
Teşekkür Etme: 98 Thanked 82 Times in 37 Posts
Üye No: 10059
İtibar Gücü: 1646
Rep Puanı : 9725
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Alıntı:
ölüm vuruşu altyöntuşu ve geri tuşuna birlikte bas ardından zx tuşlarına birlikte bas rakibi kapmak için rakibe yaklaş hatta yapışık ol 1.kapma sz 2.kapma dx 3.kapma iki kere ileri yöntuşuna bas + sd ye bas kardeş burda anlatmak çok zor olur öyle haraketler varki bi yöntuşuna basmassan daha değişik bi hareket yapıyo bütün hareketlerini biliyorum ayriyeten bi püf noktası var aşağı yön tuşuna hızlı hızlı ardarda basarsan adamın boyut değiştirir ve rakibin arkasına veya yanına geçmeye çalışır arkadan veya yandan kapma yaparsan artistik bi kapma haraketi yapar... Bence bunları practice modda dene istersen ben sana om atim.Msn'imi eklersin ordan yardımcı olrum... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: May 2006
Teşekkür Etme: 289 Thanked 547 Times in 173 Posts
Üye No: 14511
İtibar Gücü: 1841
Rep Puanı : 28545
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() zaten hareketlerin hepsi yazıo vye bas menüden seç yeter
![]() |
![]() |
#4 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Jul 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 12 Times in 6 Posts
Üye No: 16000
İtibar Gücü: 1420
Rep Puanı : 559
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() aga ben bilgisayardan deil de atari salonlarında oynardım lisede iken cok sevdigim bir oyundur ..özelliklede tekken tag..ama elemanlarim law ve paul ikilisi idi..eski gunler ah ah atari salonunda daha zevkli o oyun cunku birbirimize karsı oynuyorduk gunde kac jetonumuz gidiyordu ama o zevke degiyordu ..
![]()
özgür olmak istiyorsan köle gibi çalış,üret ama görev bil dinlenmeyi de çalışmak kadar &en bilge insan,eksiğini ve kusurunu bilen kişidir sözünü tutan,bencil tutkuları silen kişidir kötülüklere yüz vermeyen,iyiliklerle yüzleşen dünya yıkılsa,kendi değerlerini söyleyen kişidir... hz.ali(k.s) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: May 2006
Teşekkür Etme: 289 Thanked 547 Times in 173 Posts
Üye No: 14511
İtibar Gücü: 1841
Rep Puanı : 28545
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() bende oynardım 3-4 sene öce ama bende kafama estikce evde oynuom
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Beyler Yardım lütfenn | Scorpionking2 | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-10-2007 08:41 PM |
beyler 1468 neden girmio yardım pls | dexter | Eskiler (Arşiv) | 0 | 12-20-2006 10:28 PM |