![]() |
![]() |
#1 |
Bağımlı Üye
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2006
Teşekkür Etme: 278 Thanked 713 Times in 478 Posts
Üye No: 8785
İtibar Gücü: 2456
Rep Puanı : 36043
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Beşiktaş’taki ilk resmi maçında sergilediği futbolla olumlu not alan Matias Delgado, en büyük idealinin Arjantin Milli Takımı’nın formasını giymek olduğunu söyledi. Henüz 23 yaşında olduğunu hatırlatan yıldız futbolcu, "Daha çok gencim. Yolun başında sayılırım. Önümde uzun yıllar var. Benim en büyük hedefim Arjantin Milli Takımı’nda oynamak ve takımın beyni sayılan Juan Riquelme’nin tahtına oturmak. Bunun için çalışıyorum. İşim zor, bunu biliyorum. Fakat azmin elinden hiçbir şey kurtulmaz. Göreceksiniz, çok çalışarak hedefime ulaşacağım" dedi.
Delgado, Beşiktaş’ta mutlu olduğunu belirterek, "Buraya gelmekle doğru bir karar verdiğimi her geçen gün daha iyi anlıyorum. Takımdaki arkadaşlık ortamı mükemmel. Herkes bana elinden geldiğince yardımcı oluyor. Süper Kupa’yı kazanmamız, moralimi daha da artırdı. Bizi güzel günlerin beklediğine inanıyorum" diye konuştu.
Beşiktaşlı olmak Gözyaşı Değildir akıp Gitsin, Bir Mevsim Değildir Zamanı Gelince Bitsin, Bir Heves Değildir Gelip Geçsin ve "BEŞİKTAŞ" Ömür Değil Ölünce Bitsin.. ![]() BeşiktAşımız ile ilgili son haberler ![]() ![]() Moderator başvurusu için tıklayın |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2006
Teşekkür Etme: 54 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 15503
İtibar Gücü: 1411
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() umarım geçer. Ne diyelim.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2547
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
|
![]() çok yetenekli bir oyuncu beşiktasımıza cok sey katacak.milli takımada bu formuyla gider kanaatindeyim...
![]() |
#4 |
Yeni Üye
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 9372
İtibar Gücü: 1413
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() sen kiiiiiiiimmmm riquelme'yi geçmek kiiiimmmmm !!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 136 Thanked 223 Times in 167 Posts
Üye No: 7326
İtibar Gücü: 1824
Rep Puanı : 11245
Rep Derecesi :
|
![]() bence çok erken konuşmuş...Böyle konuşupta daha sonra kapak olmakda var işin ucunda...
İnşallah geçerde Ligimizde 2.bir dünya yıldızı daha izleyebiliriz... (1.sini merak ediosunuz değilmi?? Tabiiki Alexandro de Souza) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
"Pekin'de tarihe geçeceğim" | KoJiRo | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-20-2007 01:11 PM |
Arjantinli futbolcu Riquelme milli takımı bıraktı | Stinq | Eskiler (Arşiv) | 2 | 09-15-2006 11:46 AM |