www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 08-08-2006, 12:42 AM   #1
kasirga78
ÇaKaL Üye

kasirga78 Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 332
Üye No: 11279
İtibar Gücü: 1789
Rep Puanı : 9245
Rep Derecesi : kasirga78 has a reputation beyond reputekasirga78 has a reputation beyond reputekasirga78 has a reputation beyond reputekasirga78 has a reputation beyond reputekasirga78 has a reputation beyond reputekasirga78 has a reputation beyond reputekasirga78 has a reputation beyond reputekasirga78 has a reputation beyond reputekasirga78 has a reputation beyond reputekasirga78 has a reputation beyond reputekasirga78 has a reputation beyond repute
Varsayılan Rebrov Takim ArkadaŞlarini Uyardi!..

REBROV TAKIM ARKADAŞLARINI UYARDI!..
Pazartesi, 07 Ağustos 2006

Dinamo Kiev’in en popüler oyuncusu eski Fenerbahçeli Sergey Rebrov uyardı: "Fenerbahçe çok tecrübeli ve yıldızlarla dolu ancak biz de savaşan bir takımız!.." Yıldız futbolcu, "Bizim yedeklerimiz bile kaliteli" diyerek turu geçecekleri iddiasında bulundu!..

Fenerbahçe’nin Şampiyonlar Ligi ön elemelerindeki rakibi Dinamo Kiev’in Metalurgs ile yaptığı rövanş maçı için yola koyulduk. Kiev’de hava İstanbul’daki kadar sıcak ve nemli. Belki bu nedenden ötürü de tribünlerin yarısı boş. Evsahibi ilk maçta aldığı 4-1’lik galibiyetten ötürü çok rahat. Sahaya sürülen 11’in yarısı yedek futbolculardan oluşuyor. Rebrov sonradan oyuna giriyor, şovunu yapıyor ve skora da katkıda bulunuyor. Dinamo rakibini bu defa 4-0’lık skorla geçerken, Fenerbahçe’yi belki de uyarıyor. Hakemin bitiş düdüğünden sonra doğal olarak bütün taraftarlar Rebrov’un üzerine çullanıyor. Bu kadar sevgi selini de açıkçası yıldız futbolcu hakediyor. Biz kendisiyle selamlaşmak ve konuşmak için harekete geçtiğimizde inanın zor anlar yaşadık. Sonunda Rebrov bize sahip çıktı ve polislerin engellemesine rağmen soyunma odasına kadar götürdü. Rebrov, İstanbul’dan getirdiğimiz lokumu takım arkadaşlarına dağıttı, duş aldıktan sonra yanımıza geldi...

‘Taraftarı süper’

Fenerbahçe Dinamo Kiev ile eşleştiğinde bazıları kolay, bazıları ise zorlu bir rakip olduğunu ifade etti. Ukrayna temsilcisinin ası, Kanarya’nın eski oyuncusu Sergey Rebrov ise gözdağı verdi: “Biz çok iyi takımız.” Tecrübeli oyuncu Fenerbahçe’yi asla küçümsemediklerini söyleyerek “Gerçekten çok iyi bir ekip. Tecrübeli ve yetenekli oyunculara sahip. Hele taraftarları. Bana göre dünyanın en iyi taraftarlarına sahip. Çok çekişmeli bir sınav olacak ama unutulmasın ki, biz de çok iyi bir takımız. Kalitemiz ortada. Sonuna kadar savaşacağız” diye konuştu.

‘Kendimizi hazırladık’

Rebrov, takım arkadaşlarının ve hocasının Fenerbahçe’yi çok iyi tanıdığını belirterek “Herkes rakibin gücünün farkında. Tabii ki bazı önemli bilgileri onlara aktardım. Dinamo, Trabzonspor’la karşılaşmıştı. Onlara Fenerbahçe’nin Trabzonspor’dan çok daha güçlü olduğunu söyledim. Ama biz kendimize güveniyoruz. İlk maçın burada olması bize göre dezavantaj değil, belki bir avantajdır çünkü biz deplasmanda daha iyi oynuyoruz. Zaten takım olarak Fenerbahçe seyircisinden çekinmiyoruz. O kargaşaya aslında kendimizi hazırladık” ifadesini kullandı.

‘Turu biz geçeriz’

Bu eşleşmeye aslında çok üzüldüğünü de itiraf eden Rebrov, “Fenerbahçe’de oynadığım dönemi hala unutamıyorum. Taraftarlarla özel bir ilişkim vardı. Takımdan ayrıldıktan sonra beni hala sevdiklerini öğrendim. Bu nedenle sonuç ne olursa olsun az da olsa üzüleceğim” dedi. Öte yandan Rebrov, Metalurgs karşısında yedek takımla oynadıklarını, Fenerbahçe karşısına tam kadro çıkacaklarını hatırlatarak “Dinamo Kiev’un yedekleri bile çok güçlü. Çünkü çok iyi mücadele ediyoruz. Turu geçen taraf olacağımıza inanıyorum” diyerek sözlerine son verdi.

Verpakovskis: Şanslar eşit

Türk Milli Takımı’nın 2004 Avrupa Şampiyonası Finalleri hayallerini boşa çıkartan isim olarak bilinen Verpakovskis, 2 maçın da zorlu geçeceğini söyledi. Letonya Milli takım formasıyla, muhteşem gollere imza atan süperstar “Fenerbahçe’yi tanıyoruz. Kesinlikle küçümsemiyoruz. Ama bana göre şanslar eşit. Sonuna kadar mücadele edip, Şampiyonlar Ligi’ne katılmak istiyoruz. Bunu başaracak güce sahibiz” dedi.

‘Çekinmiyoruz’

Dinamo Kiev Teknik Direktörü Anatoli Demianenko da tıpkı Rebrov ve Verpakovskis gibi iddialı konuştu. Tecrübeli teknik adam turu geçmek için ellerinden geleni yapacaklarını söylerken “Fenerbahçe’nin kalitesi ortada. Ancak biz kimseden çekinmiyoruz. Ön elemede 9 gol atabilirler. Biz de 8 gol attık. Kısacası ilk maçta iyi bir avantajla İstanbul’a gelmek istiyoruz. İyi mücadele eden bir ekibe sahibim. Konsantre olup, az hata yaparak turu geçmek, Şampiyonlar Ligi’nde mücadele etmek amacındayız” görüşünü dile getirdi.

Fanatik

Hep Destek Tam Destek
Ne Kupa Büyüklüğü Ne Şampiyonluk
Sevdamıza Kimse Engel olamaaz
Bazen Hüzün Vardır Bazen Mutluluk
FENERBAHÇE sevgisinin Adı Konamaz
kasirga78 çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı