![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Banned
Teşekkür Etme: 5 Thanked 3 Times in 3 Posts
Üye No: 14628
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 267
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() ![]() Türkiye Faal Futbol Hakemleri derneği İstanbul Şubesi'nin açılış töreninde DHA'nın sorularını yanıtlayan Cüneyt Çakır, hakemlerin lige çok iyi başladıklarını belirterek,"Hakem arkadaşlarımız ligin ilerleyen haftalarında da bu iyi performanslarını sürdürecek. Ve sezon boyunca iyi maç yöneteceklerine inanıyorum" dedi. Galatasaray Yönetiminin "Cüneyt Çakır'ın bizim maçlarımızı yönetmesini istemiyoruz" konusuna da değinen Çakır, şunları söyledi: "Böyle birşey olamaz. Bu açıklama çok saçma. Galatasaray yönetimi bu tip söylemlerde bulundu ama bunlar geride kalmış. Bizler Merkez Hakem Kurulu'nun bize vermiş olduğu herhangibi bir maçı çıkar sahaya yönetiriz. Ankara'da Ankaraspor - Galatasaray maçı bana verildi. Bende bu maç için elimden geleni yaptım. Ve maçı güzel de yönettiğimi düşünüyorum. Bundan sonraki maçlar hem Benim için hem de diğer hakemler için çok iyi bir sezon geçeceğine inanıyorum." Mustafa Çulcu'nun hakemlere çok güvendiğini ifade ederek,"Başkanımız Mustafa Çulcu bize çok güveniyor. Bizde bu güveni hissederek saha çıkıp maçları yönetiyoruz. Biz sezona hazırlanırken onların gücünü onların desteğini hissettik. Biz 20 günlük kampta inanılmaz bir yaklaşım sergilediler. Bu yaklaşım bir hakem için çok önemlidir. Bu destek hakemlerin başarısını arttıran bir faktördür" diye konuştu. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
"1 Mayıs'ta yaşananları artık geride bırakmalıyız" 5 Mayıs | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-05-2008 09:08 PM |
Çakır: "Lider Sivas'ı yenebiliriz" | KoJiRo | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-23-2007 04:28 PM |
Beyaz Saray: "Türkiye Irak'a Girmesin" 10 Ekim 2007 | F@sTaLaFisT@ | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-11-2007 10:25 AM |
Çakır: "Hedefimiz kalıcı olmak.." | DHeMLy-CHaY | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-03-2006 03:52 PM |
"G.Saray maçında daha dinç olacağız" | sparki | Eskiler (Arşiv) | 0 | 09-20-2006 02:01 PM |