www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 08-11-2006, 08:39 PM   #1
bluekeys™
Forum Demirbaşı

bluekeys™ Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 594
Üye No: 3332
İtibar Gücü: 3945
Rep Puanı : 132808
Rep Derecesi : bluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond repute

sabah erkenden kalktım vede kurt gibi açım.. baktım bişey yok buzdolabında bende yumurta kırayım dedim kendime... yumurtaları aldım.. ama bi tanesi yanlışlıla elimden düşmezmi... offf.. yumurta ölmüş yumurtanın tüm eş dost akrabası orda feryat figan.. neyse yumurtayı güzel bir şekilde gömdükten sonra....

napayım napayım derken baktım bizim kedi biraz gri olmuş yıkayım dedim.. aman ALLAHIM.. koca tüy yumağı kedi yıkayınce küçücük kaldı..

sonra ben en iyisi biraz kaldığım derslere bakayım dedim... okul bu sene bitmeliydi

ders çalışmaktan sıkılınca da yeni aldığım son model arabamla doğruu taksime yol aldım bir güzel eğlenmek için....

keşke gelmez olaydım istiklal caddesinde yürüyorum millet sevgilisiyle sarmaş dolaş ben ise yanlız:089: sonra moralim bozdu eve döneyim dedim...

sonra bizim karabaşı aldım yeni bir berber dükkanı açılmış oraya götürdüm.. vede süper bi şekil yaptık... gerçi kendisi beğenmedi ama bence baya karizma oldu...

sonra mahalleye girerken baktım ortalık mahşer yeri gibi.. meğerse üst kattaki komşumuz intihar etmiş.. çok üzüldüm...

ee hayat devam ediyor.. arkadaşlar telefon etti bana geleceklermiş..ooooo şimdi işin yoksa hizmet et dur.. neyse ben hemen kahvelerini koydum...

kahvelerimizi içtikten sonra biraz belgesel izledik..

gecenin ilerleyen saatlerindede gerilim artsın diye korku filmi...

sonra baktikki saat baya geç olmuş.. eee artık yatalım dedik.. yeni bir güzel sabaha uyanmak üzere (nasipse tabi) işte böyle

[sakın] bana bulaşma kalp kırarım bazen]
bluekeys™ çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Eski Bugün   #n/a 
Teşekkür Botu
Bot
bot Çevrimiçi

Giriş Tarihi: Ocak 2005
Üye No: 0
cs_33 (08-11-2006), dj_tilki (09-09-2006), nic39.07 (08-11-2006), niket (08-11-2006) bu konu için teşekkür ettiler...
bot Çevrimiçi Tesekkur botuna Rep veremezsiniz. Yinede Tesekkurler. Kurallara Aykırı Mesajı Bildir  
Old 08-11-2006, 08:42 PM   #2
cİHAn
Bağımlı Üye

cİHAn Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 705
Üye No: 14065
İtibar Gücü: 2466
Rep Puanı : 27284
Rep Derecesi : cİHAn has a reputation beyond reputecİHAn has a reputation beyond reputecİHAn has a reputation beyond reputecİHAn has a reputation beyond reputecİHAn has a reputation beyond reputecİHAn has a reputation beyond reputecİHAn has a reputation beyond reputecİHAn has a reputation beyond reputecİHAn has a reputation beyond reputecİHAn has a reputation beyond reputecİHAn has a reputation beyond repute

güzel olmuş eline sağlık
cİHAn çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 08-11-2006, 08:43 PM   #3
alexdesouza20.07
ÇaKaL Üye

alexdesouza20.07 Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 136
Üye No: 7326
İtibar Gücü: 1830
Rep Puanı : 11245
Rep Derecesi : alexdesouza20.07 has a reputation beyond reputealexdesouza20.07 has a reputation beyond reputealexdesouza20.07 has a reputation beyond reputealexdesouza20.07 has a reputation beyond reputealexdesouza20.07 has a reputation beyond reputealexdesouza20.07 has a reputation beyond reputealexdesouza20.07 has a reputation beyond reputealexdesouza20.07 has a reputation beyond reputealexdesouza20.07 has a reputation beyond reputealexdesouza20.07 has a reputation beyond reputealexdesouza20.07 has a reputation beyond repute

saol kanka.Bayağı uğraşmışsın....repi hakettin

Altın sarısı bir güneşin lacivert okyanuslarına gömün bizi. Bırakın üzerimizde çubuklu forma yüreğimizde sevdası kalsın!

alexdesouza20.07 çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 08-11-2006, 10:30 PM   #4
Zafir_Host
Daimi Üye

Zafir_Host Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 289
Üye No: 14511
İtibar Gücü: 1843
Rep Puanı : 28545
Rep Derecesi : Zafir_Host has a reputation beyond reputeZafir_Host has a reputation beyond reputeZafir_Host has a reputation beyond reputeZafir_Host has a reputation beyond reputeZafir_Host has a reputation beyond reputeZafir_Host has a reputation beyond reputeZafir_Host has a reputation beyond reputeZafir_Host has a reputation beyond reputeZafir_Host has a reputation beyond reputeZafir_Host has a reputation beyond reputeZafir_Host has a reputation beyond repute

sper yaaa

BY Zafir_Host
Zafir_Host çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 08-12-2006, 03:22 PM   #5
verseau
Geçerken Uğradım

verseau Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 16000
İtibar Gücü: 1422
Rep Puanı : 559
Rep Derecesi : verseau is a name known to allverseau is a name known to allverseau is a name known to allverseau is a name known to allverseau is a name known to allverseau is a name known to all

tesekkur
sözünü tutan,bencil tutkuları silen kişidir
kötülüklere yüz vermeyen,iyiliklerle yüzleşen
dünya yıkılsa,kendi değerlerini söyleyen kişidir...
hz.ali(k.s)
verseau çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 08-12-2006, 11:36 PM   #6
Karizmatix
Forum Müdavimi

Karizmatix Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 17
Üye No: 7388
İtibar Gücü: 2208
Rep Puanı : 28094
Rep Derecesi : Karizmatix has a reputation beyond reputeKarizmatix has a reputation beyond reputeKarizmatix has a reputation beyond reputeKarizmatix has a reputation beyond reputeKarizmatix has a reputation beyond reputeKarizmatix has a reputation beyond reputeKarizmatix has a reputation beyond reputeKarizmatix has a reputation beyond reputeKarizmatix has a reputation beyond reputeKarizmatix has a reputation beyond reputeKarizmatix has a reputation beyond repute

resimler harikaymış ve de hikaye ilede uyuşuyor

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı