![]() |
![]() |
#1 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2006
Teşekkür Etme: 197 Thanked 367 Times in 210 Posts
Üye No: 15559
İtibar Gücü: 1757
Rep Puanı : 18330
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Forum yoneticisi: Arkadasim bu konu daha once verilmisti. Forumu aramadan niye konu acıyorsun.
cakal üye: arama emrim yoktu arayamadım ehuehueheu Forum yoneticisi: Banned ! --- cakal üye: Haci bak hele Forum yoneticisi: Evet cakal üye: Hani derler ya , film yıldızı olmanin yolu rejisorun yatak odasından gecer diye. Forumlarda yonetici olmak icin buna benzer bir uygulama yok degil mi ehuehuehuehu Forum yoneticisi: Banned ! --- cakal üye: Hocam actigim konuyu kilitlemissin ya Forum yoneticisi: ee cakal üye: Bizim bir arkadas icerde kalmis , ustune kilitlemissin konuyu, bi aç da cıkıversin ehuehuehu Forum yoneticisi: Banned ! --- cakal üye: Haci oyun isteklerimizi burada mı yapıyoruz. Forum yoneticisi: evet Cakal üye: O zaman siradaki oyunu sevip de kavusamayanlara gitsin ehuehuehu Forum yoneticisi: Banned ! --- Forum yoneticisi: Arkadasim konuyla alakasiz baslıklar acmayin demedik mi! Cakal üye: Biz forumla alakasız yoneticilere karisiyok mu!!! ehueheuehu Forum yoneticisi: Banned ! --- Cakal üye: Bir zamanlar hor gorup de banladigin , ama gururlu bir üye vardı ya Forum yoneticisi: ee ? Cakal üye: Yok yani hacı banı artik kaldır da foruma girelim diyecektim . --- Cakal üye: Hacı sen bana demiştin ya, su foruma biraz hareket getir diye Forum Yöneticisi: Evet... Cakal üye: Bak hareketli avatar koydum, nasıl olmuş kıpır kıpır di mi puhaha Forum Yöneticisi: Uğrama bi daha buralara --- Cakal üye: Afedersiniz bu admin ne oluyor acaba? Forum Yöneticisi: Administrator ın kısaltması... Cakal üye: Soyadministrator ın olayım senin anam puhaha nasıl espri? Forum Yöneticisi: .... Cakal üye: Bi dakika ya, sistemden niye çıkarırdım ben şimdi ya!! --- Forum yoneticisi: Arkadasim bu konu daha once açılmıştı ! Cakal üye: Konu çok fazla rağbet görünce bi tane de biz açalım dedik ehuehuehu Forum yoneticisi: Banned!
![]() |
#2 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2552
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
|
![]() cakal üye: Hocam actigim konuyu kilitlemissin ya
Forum yoneticisi: ee cakal üye: Bizim bir arkadas icerde kalmis , ustune kilitlemissin konuyu, bi aç da cıkıversin ehuehuehu Forum yoneticisi: Banned ! teşekkürler
![]() |
#3 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Nov 2005
Teşekkür Etme: 40 Thanked 217 Times in 103 Posts
Üye No: 3837
İtibar Gücü: 1665
Rep Puanı : 11661
Rep Derecesi :
|
![]() süper teşekkürler
![]() |
#4 |
Guest
Üye No:
![]() güzeldi tşkler
|
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Admin beni mod yap... | F.S.Mehmet1453 | Eskiler (Arşiv) | 7 | 07-08-2007 07:53 PM |