![]() |
![]() |
#1 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jul 2006
Teşekkür Etme: 304 Thanked 473 Times in 172 Posts
Üye No: 16437
İtibar Gücü: 1770
Rep Puanı : 23871
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() ...Aşk eski bir hikayedir ama her zaman yepyeni...Ve aşk, öyle engin bir
deryadır ki, ne kenarı vardır, ne de ucu bucağı... Sana desem ki; ![]() Aşk kalbin göklere yükseldiği altın merdivendir.‘ Bilmem yeterli olurmu? Aşkın ilk soluğu, mantığında son soluğudur. Bitmeyen bir şarkıdır aşk...Dudaklarda türkü, ruhu açan baharın gelişi gibi...Nasıl, nereden gelir bilinmez, öyle sessiz ve güçlü... İnsan kalbindeki gerçek aşk dört nala giden bir attır. Ne dizgin anlar,ne ses dinler... Aşk insanı kılıçsız zapteder ve ipsiz bağlar. Aşkı anlatmak, suya mektup yazmaktan farksızdır Aşk işte,AŞK ![]() Aşk başlamadan güsel, Kalplerde heyecan Bakıslarda korku oldugu zaman güsel...[Birbirimise sezdirmemek için çırpınıs, Baskaları görmesin diye çabalayıs, Gözlerim gözlerinin yesiline değdiği zaman... Aşk başlamadan güzel.... ![]() Seni birdenbire degil usul usul sevdim, Uyandim bir sabah gibi degil, Öyle degil nasil yürür özsu dag uclarinda .. Ve gün isigi sislerde düser ovalara Seni Sevdim.... Artik tek mümkünüm sensin. !ASK! KAÇMAKTAN ÇOK KOVALAMAYI , GÖRMEKTEN ÇOK ÖZLEMEYI, GITMEKTEN ÇOK BEKLEMEYI, DOKUNMAKTAN COK DÜSLEMEYI SEVER ![]() VE O KADAR HAIN KI! NERDE IMKANSIZ ONU SEVER!! Yanlizligin Recetesi,Hastaligin ilacidir Sevgi, Hüznun Düsmani, Mutlulugun Dostudur Sevgi. Kardesligin basi Insanligin, temelidir Sevgi. Hayatin kaynagi, yasamanin , ispatidir Sevgi.
Bu Ülkeyi Karşılıksız Sevdik "Mezarci" Bu Vatanın Ekmeğini Yiyipte Hıyanet Eden Bir Gün Bu Devletinde Kurşununu Kafasına Yemeyide Hak Eder ![]() Beni Ancak ALLAH YARGILAYABİLİR Son düzenleyen: mezarci79; 08-23-2006, 12:00 PM.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Forum Demirbaşı
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 76 Thanked 3,698 Times in 908 Posts
Üye No: 4324
İtibar Gücü: 4403
Rep Puanı : 193277
Rep Derecesi :
|
![]() güzel çalışma eline saglık
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 260 Thanked 57 Times in 30 Posts
Üye No: 5869
İtibar Gücü: 1637
Rep Puanı : 3701
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() paylaşim için teşekkür ederim
![]() |
#4 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2547
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :