![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Apr 2006
Teşekkür Etme: 73 Thanked 467 Times in 211 Posts
Üye No: 12104
İtibar Gücü: 1790
Rep Puanı : 23609
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Anne yemek yaptıktan sonra:
-Emeğine sağlık çok güzel bir paylaşım anne. Biri elinde kağıtla size adres sorunca: -Dostum link yanlış.İstersen bir kontrol et. Fotoraf albümüne bakarken: -Capslar bir harika. Biri beyendiği bir şey verince: -karma'yı hakettin. Kardeşten bir bardak su isterken: -Kardeşim bir bardak su getirirsen seni karma'ya boğarım. Birine hediye alırken: -Bu harika!Hemen indiriyorum. Birine bir şey hazırladıktan sonra: -Senin için upload ettim. Sınıfta biri küfrederse: -Oğlum manyakmısın?Banlanıcan şimdi. Arkadaşlarına yemek yaptıktan sonra: -karmalarınızı bekliyorum. Daha önceden konuşulan bir mevzuyu tekrar duyunca: -Bu konu daha önceden verilmişti..........
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Cern'de neler oluyor, neler yapılıyor ? | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 09-16-2008 08:20 AM |
Sigarayı bırakınca neler oluyor | CiLeK* | Eskiler (Arşiv) | 6 | 10-10-2006 09:21 PM |
Forumdaki Hayatını Gerçek Hayatına Karıştırınca Neler Oluyor | sentaur | Eskiler (Arşiv) | 7 | 08-27-2006 05:15 AM |
PC niz Kapalıyken Neler Oluyor? | yarali17 | Eskiler (Arşiv) | 3 | 07-06-2006 02:02 AM |
Piyasalarda neler oluyor? | Bostandere | Eskiler (Arşiv) | 1 | 06-13-2006 11:33 AM |