![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2006
Teşekkür Etme: 197 Thanked 367 Times in 210 Posts
Üye No: 15559
İtibar Gücü: 1758
Rep Puanı : 18330
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() - Oğlum hasta etmeyin adamı... Ne demek kasetleri kaybettik ya? Evin anahtarı mı lan bu? Ulen zamanın parasıyla milyarlarca dolar harcadık, şimdi 'görüntüler yok' diyorsunuz! 700 kutu görüntü bandı nereye kayboldu kardeşim? Şaka mı ulan bu?
- Edward abi, ekmek musaf çarpsın ki, daha geçen hafta kasetlerin tozunu alıp şu dolabın üstüne kaldırmıştık. Temizliğe gelen Angela teyze bir yerlere tıkmış olmasın sakın! - Ulen size de Angela teyzenize dee... Burası NASA mı Minnesota'da Dingo'nun ahırı mı, belli değil! - Edward abi... "Washington, we have a problem" diye mesaj yollasak?! Başkanın kafa zaten Ortadoğu'yla meşgul, Ay'la mı uğraşacak?! Arada kaynarız diyorum, hıı? Bu arada kasetleri de buluruz. - Bulamazsanız hepimizi mekiğe doldurduğu gibi uzayın derinliklerine haberleşme uydusu niyetine yollasın sonra... - Abi ayıp oluyor ama 3-5 eski kaset için kalbimizi kırıyorsun! Neyse parası veririz... - Ulen öldürürüm sizi... Neil arıyor iki de bir, telefonlarına çıkamıyorum herifin... "O görüntüleri bulmazsanız, sizi ayın karanlık yüzüne gömerim" diye mesaj atmış. Hayır, komplo teorisi üreten manyaklar zaten inanmıyorlar, Ay'a ayak bastığımızı... Yok bayrak niye dalgalanmıyormuş da, yok gölgelerin boyları farklıymış da... O görüntüleri ya bulacaksınız ya bulacaksınız! - Yanlış anlama da abi, haklı oldukları noktalar da yok değil ama... Bana da pek inandırıcı gelmiyor. Çıkmadık di mi abi Ay'a, söz kimseye söylemem bak! - Ulen sizi bana sayıyla mı verdiler be?! - İyi be abi kırk yılın başı bir ufak bi ihmalimizi gördün diye amma tatava yaptın, ohooo... - Bu bizim için küçük ama insanlık için büyük bir ihmal, salak. Arayın Spielberg'ü, ne çekiyorsa bıraksın gelsin, acil bir durum var deyin, siz de hazırlayın seti, yeniden çekiyoruz. BONUSLAR O cezalar Boy Boy George... Polisi arayarak 'evime hırsız girdi' diye sahte ihbarda bulunan dünyaca ünlü İngiliz şarkıcı Boy George, gelen polisler evde uyuşturucu bulunca beş günlük çöpçülük cezasına çarptırılmış. Valla biz bayılıyoruz ecnebilerin bu tip sosyal cezalandırma yöntemlerine... Aynısının tıpkısını Türkiye'de de istiyoruz. Deniz Akkaya alkollü araba kullanırken mi yakalandı; vereceksin eline fırçayı faraşı, "Bu Teşvikiye pırıl pırıl olacak" diyeceksin... M. Ali Erbil canlı yayında pot mu kırdı; takacaksın baretini, salacaksın metro inşaatına, taş kırsın dursun! "Bu nedir kardeşim? Ben hükümette ciddi yasa tasarıları bekliyorum, önüme durmadan yok Aurelio Türk olsun mu, yok Nobre Türk olsun mu, böyle şeyler geliyor... Bu ne ya?" (Cumhurbaşkanı Sezer Brezilyalıları Türk yapmaktan sıkılmıştır.)
![]() |
#2 | |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2553
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
|
![]() Alıntı:
teşekkürler...
![]() |
![]() |
#3 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2005
Teşekkür Etme: 142 Thanked 44 Times in 15 Posts
Üye No: 898
İtibar Gücü: 1740
Rep Puanı : 2213
Rep Derecesi :
|
![]() sağol kanka güzel çalışma
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Korku Bu Olsa Gerek + Bonuslar | ¢яєαмιηg | Eskiler (Arşiv) | 3 | 11-24-2008 02:30 AM |
Timsah'ın Hain Cinayeti +Bonuslar | CéZaLı | Eskiler (Arşiv) | 7 | 06-19-2007 11:12 AM |
+8 clevar basma | erturk | Adult eski arşiv | 7 | 03-31-2007 09:16 PM |
babanin mario olmasi | Lale | Eskiler (Arşiv) | 3 | 11-17-2006 11:35 AM |
Danone Markasi Üzerİne..... | Tathar Elanessé | Eskiler (Arşiv) | 4 | 04-22-2006 09:08 AM |