![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2549
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Beşiktaş’a Manchester United takımından transfer olan ve ikinci sezonunda da başarılı oyunuyla takımın vazgeçilmezlerinden biri haline gelen Kleberson, hakkında çıkan takımdan ayrılacağı yönündeki haberlerle ilgili açıklama yaptı.
. Siyah-Beyazlı ekipte çok mutlu olduğunun altını çizen Brezilyalı oyuncu, "Ben ve ailem burada çok mutluyuz. Ayrılmak gibi bir düşüncem kesinlikle olmadı. Hatta Ocak ayında sözleşmemi uzatmayı düşünüyorum" şeklinde konuşarak Siyah-Beyazlılar'ın yüreğine su serpti. İki sezondur oynadığı istikrarlı futbolla hem taraftarın, hem de teknik heyetin beğenisini kazanan Kleberson, takıma yeni katılan isimlerin gelişinde de rol oynadığını söyledi. Beşiktaş'ı çok sevdiğini dile getiren yıldız oyuncu, "Burayı çok seviyorum. Hatta Ricardinho ve transferde adı geçen diğer oyuncuların bize katılması için çok çaba sarf ettim. Dünya Kupası'nın ardından özlem duyduğum şampiyonluk kupasını, Beşiktaş forması altında kaldırmak istiyorum" diyerek söylentilere nokta koydu. (Fanatik)
![]() |
#2 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2006
Teşekkür Etme: 197 Thanked 367 Times in 210 Posts
Üye No: 15559
İtibar Gücü: 1754
Rep Puanı : 18330
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() teşekkürler..
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Başsavcı son sözünü söyledi | TυяKѕ™ | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-11-2008 08:07 PM |
Son sözünü söyledin bu gün | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-09-2008 05:55 PM |
Dost sözünü acı söyler | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-11-2008 06:19 PM |
Gökhan Ünal sözünü tutamadı | KoJiRo | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-14-2007 02:30 PM |
herkes memleketinin sözünü yazsın ;) | ***murat*** | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-29-2007 03:05 PM |