![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2551
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Süper Lig’de Konyaspor’la oynanan 4. haftanın açılış karşılaşmasının başlarında gördüğü kartla takımını 10 kişi bırakan İbrahim Toraman’a bir ceza da yönetimden geldi.
Direk kırmızı gördüğü için Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından iki maç ceza verilmesi beklenen başarılı oyuncuyu, Siyah-Beyazlı yönetim de 10 bin YTL para cezasına çarptırdı. İbrahim Toraman'a verilen ceza, bununla da kalmadı. Milli oyuncunun takım kaptanı olması nedeniyle bu ceza ikiye katlanarak 20 bin YTL'ye çıkartıldı. Öte yandan kart cezalısı durumuna düşen başarılı defans oyuncusuna teknik heyetin ekstra bir ceza istememesi dikkat çekti. PFDK'nın iki maç ceza vermesi halinde kaptan, Trabzonspor ve Galatasaray derbilerinde forma giyemeyecek. Süper Lig'in ikinci haftasında İnönü Stadı'nda oynanan Gaziantepspor maçında kırmızı kart gören Mert Nobre de para cezasına çarptırılmıştı. Rakibine dirsek attığı gerekçesi ile direkt kırmızı kartla ihraç edilen ve iki maç ceza alan Sambacı'ya, Siyah-Beyazlı yönetim 15 bin dolar para cezası vermişti. alıntıdır...
![]() |
#2 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2006
Teşekkür Etme: 197 Thanked 367 Times in 210 Posts
Üye No: 15559
İtibar Gücü: 1756
Rep Puanı : 18330
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() tedbirli olmak gerekir dimi
![]()
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Ağır ağır terketmelisin beni | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-01-2008 08:22 AM |
Bulutlar geçiyor üzerimden ağır ağır | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-17-2008 04:06 PM |
Ağır, ağır iniyor | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-13-2008 12:48 PM |
ABD'ye ''ağır fatura'' uyarısı/16 ekim | [мα∂ℓιηє] | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-16-2007 10:28 AM |