![]() |
![]() |
#1 |
Banned
Teşekkür Etme: 46 Thanked 111 Times in 68 Posts
Üye No: 4310
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 5560
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Adam gecenin bir vakti evine giderken, yol kenarinda otostop yapan guzel bir kadin gordu.. Durdu. Lafi uzatmaya gerek yok.. Az sonra kendilerini Belgrad Ormanlarinda bir yol kenarinda buldular. Arka koltuga gectiler. Kadin cilgin gibi sevisiyordu..
Bitince "Bir daha.." diye ciglik atti.. "Bir daha.." O da bitti.. "Bir daha.." Guc bela bir daha.. Adamin artik ayaga kalkacak hali yok.. Kadin hala ayni sarkiyi soyluyor.. "Bir daha.. Bir daha.." Tam o sirada arkalarinda bir araba daha durdu.. Birisi indi, yanlarina geldi ve cami tiklatti.. "Sizi boyle bir zamanda rahatsiz ettigim icin cok ozur dilerim, ama cok muskul durumdayim. Lastigim patladi. Gecenin bu saatinda burda bana kriko verecek sizden baska kimse yok.." Arabadaki adam cevap verdi.. "Ben senden daha muskul durumdayim. Sana sadece krikomu vermem, hatta lastigini de degistiririm.. Eger buraya gecer, benim yerimi alirsan.." Teklif yeni geleni saskina dondurdu, ama karar vermekte gecikmedi.. "Ben istedim bir goz, Allah verdi iki goz.. Madem oyle istiyor, oyle olsun. O lastik degistirirken biz de keyfimize bakalim.." Arka koltuktaki adamla, yeni gelen yer degistirdiler.. Birkac dakika gecmeden bir siren sesi duyuldu. Yanip sonen kirmizi mavi isiklar yaklasti, tam yanlarinda durdu. Arabadan inen polis el fenerini ondeki arabanin arka koltuguna dogrulttu.. "Hey siz, ne yapiyorsunuz orda.." "Sey memur bey" diye kekeledi arka koltuktaki adam.. "Karimla sevisiyorum iste.." "Iyi de" dedi, polis, "Bu isi kendi evinizde yapsaniz olmaz mi?.. Madem kariniz.." "Tabii" dedi adam.. "Tabii daha iyi olurdu. Ama, siz bu isigi tutana kadar, onun karim oldugunu bilmiyordum ki.." |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Yeni Üye
Teşekkür Etme: 23 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 4786
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() hellal sana kaka ben yeni üye oldum
çok bahsettiler senden bizim arkadaşlar bende merak edib duruyodum iyikide üye olmuşum |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Yeni Üye
Teşekkür Etme: 23 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 4786
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() hellal sana kaka ben yeni üye oldum
çok bahsettiler senden bizim arkadaşlar bende merak edib duruyodum iyikide üye olmuşum |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Yeni Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 31 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 4476
İtibar Gücü: 1434
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() vay vay adamın karsına bk hele
saolasın kanki |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Yeni Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 5 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 4680
İtibar Gücü: 1435
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() harikasın kanki
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Ormanda Esmer Olgun Kadınla Çılgnca Seks HD720p Kota Dostu | HardSex | Yabancı Adult Videolar | 0 | 01-24-2010 12:55 AM |
yeni bir seks türü kro seks sizlerle beyaz iççamaşırı modası | axe86 | Türk Video | 0 | 04-30-2009 03:25 PM |
yeni bir seks türü kro seks sizlerle beyaz iççamaşırı modası | Irmak88 | Adult eski arşiv | 0 | 11-22-2008 02:59 PM |
Ormanda Seks BaŞkadir | ceceydeniz | Adult eski arşiv | 1 | 02-12-2007 01:38 PM |
Almanya'da Seks SektÖrÜne Kupa Dopİngİ! Seks Çadirlari Kurulacak | Bostandere | Adult eski arşiv | 2 | 06-13-2006 11:46 AM |