![]() |
![]() |
#1 |
Guest
Üye No:
![]() ![]() Karanlık bir gecesinde Soğuk sokakta yürüyorum tek başıma, korkuyla Sinirle çıkmışım evden Aklımda sen, kalbimde sevgin... Sokakta yürürken seni düşünüyorum Gelecek hakkında planlar yapıyorum. Birden sinirim bozuluyor Gurbette olduğuma, seni geç tanıdığıma Lanet yağdırasım geliyor. Ama susuyorum, susuyorum Yürümeye devam ediyorum, içimde korku. Sensizlik içimde acı, yalnızlık canıma sıkıntı oluyor. Yavaş yavaş geri dönüyorum. Soğuktan kulaklarımın kızardığını hissediyorum. Az ilerden geliyor metronun sesi Her sabah üniversiteye giderken Penceresinden bakıp, seni düşündüğüm metronun sesi. Metroda hep ayakta gidiyorum, cam kenarındayım. Tam karşımda bir kız bana bakıyor. Ben ise aklımda sen, seni düşünüyorum. Metro yavaş yavaş dolmaya başladı. Kızla aramda insanlar var. Ben ise yine seni düşünüyorum. İşte ineceğim istasyon, aşağı indim. Merdivenleri hızla çıktım, sokakta yürüyorum. Sen yine aklımdasın, elime telefonu alıyorum. Seni arıyorum, Alo? diyorsun. Ben ise yine aynı şeyi söylüyorum. SENİ SEVİYORUM BİTANEM... |
![]() |
![]() |
#2 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Mar 2006
Teşekkür Etme: 109 Thanked 209 Times in 125 Posts
Üye No: 11177
İtibar Gücü: 1759
Rep Puanı : 21822
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() sagolasın kanka,emegıne saglık
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Mar 2006
Teşekkür Etme: 336 Thanked 198 Times in 92 Posts
Üye No: 11033
İtibar Gücü: 1939
Rep Puanı : 18968
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Sagolasin
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
'seni seviyorum bitanem' mesajı yüzünden öldürüldü | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 3 | 12-23-2008 10:27 PM |
Seni Seviyorum | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-11-2007 01:36 PM |
Seni Seviyorum | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-11-2007 01:35 PM |
Seni Seviyorum... | ege10 | Eskiler (Arşiv) | 6 | 07-11-2006 11:13 PM |
...........Seviyorum Seni.................. | Jim_Morrison | Eskiler (Arşiv) | 10 | 07-01-2006 11:20 PM |