![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Mar 2006
Teşekkür Etme: 332 Thanked 181 Times in 102 Posts
Üye No: 11279
İtibar Gücü: 1784
Rep Puanı : 9245
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() "BREZİLYA'YI DEĞİL TÜRKİYE'Yİ TUTUYORUM!.."
Lüksemburg maçında ilk kez milli formayı giyen Brezilyalı Mehmet Aurelio, Brezilya'ya gol atmayı çok istediğini belirterek, "2002 Dünya Kupası'nda Brezilya'yı tutuyordum... Yarı finalde Brezilya 1-0 kazandığında sevindim, ama şimdi olsa Türkiye'yi tutarım" dedi!.. Futbol Federasyonu'nun aylık resmi dergisi "Tam Saha"ya röportaj veren Mehmet Aurelio, 2002 Dünya Kupası'nda Brezilya'yı tuttuğunu ifade ederek, "Türkiye'deki ilk dönemlerimdi. Yarı finalde Brezilya 1-0 kazandığında sevindim, ama şimdi olsa Türkiye'yi tutarım. Çünkü Türkiye'de oynuyorum. Öyle bir maçta forma giyersem çok iyi oynamaya çalışırım. Bir de gol atarsam ne güzel olur. Brezilya'ya gol atmayı çok isterim" diye konuştu. Milli takımda dil problemi yaşamadığını belirten Aurelio, "Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim 'Bol bol konuş' diye moral veriyor. Türkçe dersleri alıyorum. O zaman İstiklal Marşını bile öğrenebilirim. Bunun bir zorunluluk olmadığını biliyorum, ama istiyorum" dedi. "TÜRKİYE'YE GELMEDEN ÖNCE GALATASARAY'I DUYMUŞTUM" Türkiye'ye geliş hikayesini anlatan Mehmet Aurelio, Brezilya'da Olaria Atletico'da oynarken, Trabzonspor Kulübü eski Başkanı Özkan Sümer'in kendisini keşfedip, Trabzonspor'a transfer ettiğini ifade etti. Aurelio, "Gelirken hiç çekindin mi? Oralardan buralara gelmek seni ürkütmedi mi?" şeklindeki soruyu, "Ürkmedim diyemem. Hiçbir şey bilmiyordum Türkiye hakkında. Taffarel'in burada oynadığını, Jardel'in geldiğini biliyordum. Onun dışında bir bilgim yoktu. Galatasaray'ı duymuştum. Milli Takımı seyretmiştim. Başka bir şey yoktu kafamda. Zaten o zamanlar Türkiye pek duyulmamıştı oralarda, ama şimdi herkes biliyor. Çünkü birçok Brezilyalı oyuncu buraya geldi. Artık Beşiktaş'ı da, Fenerbahçe'yi de, diğer birçok takımı da gayet iyi biliyorlar." şeklinde yanıtladı. "100. YIL ZOR OLACAK" Fenerbahçeli futbolcu, 100. yılda işlerinin zor olduğunu belirterek, "Bu sezon her takım iyi transferler yaptı. Marcelinho Trabzonspor'da, Delgado ve Nobre de Beşiktaş'ta büyük işler başarabilir. Ricardinho da çok etkili bir isim" dedi. Aurelio, Fenerbahçe'de Brezilyalı oyuncuların sayısının artmasıyla ilgili olarak, şunları söyledi: "Sık sık görüşüyoruz, ama ben artık Türk oldum. Bilmiyorum aralarına alırlar mı? Şaka bir yana çok rahatım burada. Bütün takım iyi bir arkadaşlık içinde. Ayrıca ailem de rahat. Diğer Brezilyalılarla ailece görüşüyoruz. Bu da iyi bir şey." Zico'nun çok yakın ve çok içten bir teknik direktör olduğunu vurgulayan Mehmet Aureilo, "Genç-tecrübeli demeden herkesle yakından ilgileniyor, bol bol konuşuyor. Sık sık bize moral depoluyor. Hem o bir efsane. Antrenmanlarda oynarken izlemek bile güzel. Herkes saygı duyuyor. Neyi iyi yapabiliriz, bize onu gösteriyor. Kafamızı kullanmanın yollarını anlatıyor" dedi. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Zor Tutuyorum Kendimi | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-26-2007 10:03 PM |
AŞk DeĞİl Nefret DeĞİl | Kéan aRs | Eskiler (Arşiv) | 0 | 08-21-2007 10:11 AM |
Ahmet ErtÜrk Haksiz! Bddk, " Gerİ Zekali" DeĞİl | sara74 | Eskiler (Arşiv) | 0 | 08-16-2007 01:47 PM |
Akıl Tutuyorum | ßLu3_D3v1L | Eskiler (Arşiv) | 0 | 04-01-2007 03:25 PM |
Dtp'lİ BaŞkan Çİzmeyİ AŞti, Yİne SÖyledİ! "pkk TerÖr ÖrgÜtÜ DeĞİl" | Tathar Elanessé | Eskiler (Arşiv) | 3 | 05-08-2006 10:27 PM |