![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Mar 2006
Teşekkür Etme: 332 Thanked 181 Times in 102 Posts
Üye No: 11279
İtibar Gücü: 1785
Rep Puanı : 9245
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() EDU'DA İSPANYOL OYUNU!..
Pazar, 03 Eylül 2006 Fenerbahçe'nin Lugano ile birlikte savunmada çok şey beklediği Edu'yu Real Madrid ve Milan'a rağmen transfer ettiği ortaya çıktı!.. İspanyollar'ın Edu yerine Sarı-Lacivertliler'e Helguera'yı empoze etmeye çalışmaları ise işe yaramadı!.. İspanyollar, Milan’ın Edu’yu istediğini duyunca, F.Bahçe’ye Helguera’yı teklif etti. Ama Sambacı Kanarya’yı seçti. F.BAHÇE’NİN yeni transferlerinden Edu’nun yönetici İlhan Ekşioğlu ve işadramı Celalettin Bilgiç’in büyük uğraşlarıyla son yarım saatte noktalandığı öğrenildi. İspanya’nın Real Madrid kulübünün Edu’yu transfer edebilmek için, kendi takımında forma giyen ve Beşiktaş’ın da listesinde yer alan Helguera’yı F.Bahçe’ye empoze etmeye çalıştığı ortaya çıktı. Helguera’nın alınması için F.Bahçe’ye telkinde bulunan R.Madridliler, ünlü İtalyan kulübü Milan’ın da bu oyuncunun peşinde olduğunu öğrenince, bu yola başvurdu. Ancak Edu son karırını F.Bahçe’den yana kullanınca, Real Madrid’in oyunu da suya düştü ‘RÜYA GİBİ 5 GÜN YAŞADIM’ F.BAHÇE’NİN yeni transferi Edu ise kendi internet sitesinde ilginç açıklamalar yaptı. Edu, her gün ziyaretçi akınına uğrayan sitesinde hayranlarına şu açıklamayı yaptı: “Türkiye’de mutluyum. İstanbul’da rüya gibi 5 gün geçirdim. Her şey mükemmel. Takımda aynı dili konuştuğumuz oyuncu sayısı çok. Birçok futbolcuyu tanıyorum. Türk oyuncularla da kaynaştım. Zorluk yaşamıyorum ve bir an önce maçlara çıkmak istiyorum.” Vatan |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 136 Thanked 223 Times in 167 Posts
Üye No: 7326
İtibar Gücü: 1829
Rep Puanı : 11245
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() saol kanka...
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Etoo'da İspanyol oldu | KoJiRo | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-18-2007 08:33 PM |
Edu'da sorun yok | KoJiRo | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-16-2007 08:24 PM |
Ronaldinho İspanyol oluyor! | blAcksmith | Eskiler (Arşiv) | 0 | 12-20-2006 05:18 PM |
İspanyol övgüsü | aLeMDaR | Eskiler (Arşiv) | 1 | 12-03-2006 07:06 PM |
İspanyol Meyhanesi | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 2 | 06-02-2006 09:24 PM |