![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2547
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Galatasaray Teknik Direktörü Erik Gerets, yeni transfer İnamoto'ya övgüler yağdırdı.
Gerets, Japon yıldız için "Onu ön liberoda oynatacağım. Çok yakında herkes İnamoto'nun müthiş futbolunu konuşacak" dedi. Çok güveniyorum G.Saray'ın hocası Gerets, İnamoto'yu kendisinin aldırdığını ve bu futbolcuya kefil olduğunu söyledi. Belçikalı hoca, "İnamoto'yu yönetimden ben istedim. Çok yönlü bir futbolcu. Bize kesinlikle katkısı olacak. Kendisi de takıma bir an önce girmek için çok çalışıyor. Ona çok güveniyorum" dedi. Türkiye Kazanır İnamoto'nun alınmasıyla Saidou'nun açığını kapattıklarını belirten Gerets, Türkiye'nin Malta maçıyla ilgili olarak ise şöyle konuştu: "Türkiye'nin Malta'yı yenerek iyi bir başlangıç yapacağına kesinlikle eminim."
![]() |
#2 |
Forum Müdavimi
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2006
Teşekkür Etme: 184 Thanked 378 Times in 209 Posts
Üye No: 16754
İtibar Gücü: 2364
Rep Puanı : 53099
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() inşallah öyle olur kardeşim. kendisi kariyerli bi futbolcu.
Arkadaşlar LÜTFEN yorum ve teşekkürlerinizi bize çok :smile: görmeyin :smile: Saygılar "sparki" GS Fan Clup için tıklayın Cakal.Net Upload Film Arşivi için tıklayın Hepsini kendimiz yükledik. Linkler silinmeden doya doya indirin... Şifre sorunlarınız için özel mesaj atabilirsiniz
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
KaDıN ViDeO BoYuNcA SüPeR Bi Y.r.k iStiYoRum SüPeR oLsuN sÜpEr oLsUN DiYe inLiYoR | nihalcml | Türk Video | 3 | 12-13-2009 09:37 PM |
Yıldız yıldız bakar gözlerin | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-20-2008 09:03 PM |
Süper yıldız ayrılmak istiyor 03 Ağustos 2007 | вσυя∂¢αη | Eskiler (Arşiv) | 0 | 08-03-2007 10:30 AM |
20-07-2006 10:59 Real Madrid'e iki süper yıldız | RichPich | Eskiler (Arşiv) | 3 | 07-20-2006 12:55 PM |
süper yıldız ülker'den !!! | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 3 | 06-26-2006 12:43 AM |