![]() |
![]() |
#1 |
Forum Müdavimi
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2006
Teşekkür Etme: 184 Thanked 378 Times in 209 Posts
Üye No: 16754
İtibar Gücü: 2365
Rep Puanı : 53099
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Sakatlık beni üzdü"
Sağ diz iç menisküs nedeniyle bugün artroskopi operasyonu geçiren Tolga Seyhan, takımda forma giymeye başladığı bir anda sakatlık yaşamasının kendisini çok üzdüğünü söyledi. Bakırköy Acıbadem Hastanesi'nde Prof. Dr. Ömer Taşer tarafından artroskopi uygulanan Tolga Seyhan'ın yaklaşık 1 ay sahalardan uzak kalacağı açıklandı. Ameliyat sonrasında İHA'ya açıklamalarda bulunan milli futbolcu, en kısa zamanda sağlığına kavuşup forma giymek istediğini belirtti. Geçen sezon çok sakatlık geçirdiğini hatırlatan Tolga Seyhan, "Dizimden ve alt adalemden sakatlıklar geçirmiştim. Sakatlıklar sebebiyle 6 ay futbol oynayamadım. İyi bir hazırlık dönemi geçirdikten sonra 3 ay sonra tekrar sakatlandım. Yeni yeni formayı almaya başladığım bir dönemde böyle bir sakatlık yaşamak benim açımdan kötü oldu. Önümüzdeki önemli maçlarda görev alamayacağım. Özellikle, milli takımın bu akşamki Malta maçında oynamayı çok istiyordum. Şampiyonlar Ligi maçlarında da oynamayı çok istiyordum. Çünkü, Şampiyonlar Ligi'nde hiç oynamadım. Hep direkten döndüm. Demek ki, çok isteyince olmuyor. İnşallah, bir an önce iyileşip rövanş maçlarında oynarım" dedi. Hastaneden perşembe günü taburcu edilecek olan Tolga'nın tedavisi Florya Metin Oktay Tesisleri Sağlık Merkezi'nde sürecek.
Arkadaşlar LÜTFEN yorum ve teşekkürlerinizi bize çok :smile: görmeyin :smile: Saygılar "sparki" GS Fan Clup için tıklayın Cakal.Net Upload Film Arşivi için tıklayın Hepsini kendimiz yükledik. Linkler silinmeden doya doya indirin... Şifre sorunlarınız için özel mesaj atabilirsiniz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Forum Müdavimi
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 17 Thanked 126 Times in 56 Posts
Üye No: 7388
İtibar Gücü: 2203
Rep Puanı : 28094
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() tolgaya tüm kalbimizle geçmiş olsun demekten başka çaremiz yok
![]() |
#3 |
Yeni Üye
Teşekkür Etme: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 17894
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() Tolga geçmiş olsun seni bir an önce sahalarda görmek istiyoruz.
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
kız camda "şimdi siz beni *ikiceksiniz ya sonra da ben sizi *ikicem" diyor | Irmak88 | Adult eski arşiv | 0 | 02-19-2009 01:19 PM |
Baban beni çok üzdü ya | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-12-2008 07:44 PM |
22:57 Erbakan: "Kendi Günahlarınıza Beni Alet Etmeyin" | TiTaN | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-20-2007 11:11 PM |
Gerets: "Ergün bizi üzdü" | _Mahoni_ | Eskiler (Arşiv) | 0 | 12-24-2006 12:31 AM |
Uzan’dan Ertürk'e "Beni izlettiriyor" davası19 Kasım 2006 | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 0 | 11-19-2006 11:46 PM |