www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 09-07-2006, 12:12 AM   #1
sparki
Forum Müdavimi

sparki Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 184
Üye No: 16754
İtibar Gücü: 2365
Rep Puanı : 53099
Rep Derecesi : sparki has a reputation beyond reputesparki has a reputation beyond reputesparki has a reputation beyond reputesparki has a reputation beyond reputesparki has a reputation beyond reputesparki has a reputation beyond reputesparki has a reputation beyond reputesparki has a reputation beyond reputesparki has a reputation beyond reputesparki has a reputation beyond reputesparki has a reputation beyond repute

Sakatlık beni üzdü"

Sağ diz iç menisküs nedeniyle bugün artroskopi operasyonu geçiren Tolga Seyhan, takımda forma giymeye başladığı bir anda sakatlık yaşamasının kendisini çok üzdüğünü söyledi.

Bakırköy Acıbadem Hastanesi'nde Prof. Dr. Ömer Taşer tarafından artroskopi uygulanan Tolga Seyhan'ın yaklaşık 1 ay sahalardan uzak kalacağı açıklandı. Ameliyat sonrasında İHA'ya açıklamalarda bulunan milli futbolcu, en kısa zamanda sağlığına kavuşup forma giymek istediğini belirtti. Geçen sezon çok sakatlık geçirdiğini hatırlatan Tolga Seyhan, "Dizimden ve alt adalemden sakatlıklar geçirmiştim. Sakatlıklar sebebiyle 6 ay futbol oynayamadım. İyi bir hazırlık dönemi geçirdikten sonra 3 ay sonra tekrar sakatlandım. Yeni yeni formayı almaya başladığım bir dönemde böyle bir sakatlık yaşamak benim açımdan kötü oldu. Önümüzdeki önemli maçlarda görev alamayacağım. Özellikle, milli takımın bu akşamki Malta maçında oynamayı çok istiyordum. Şampiyonlar Ligi maçlarında da oynamayı çok istiyordum. Çünkü, Şampiyonlar Ligi'nde hiç oynamadım. Hep direkten döndüm. Demek ki, çok isteyince olmuyor. İnşallah, bir an önce iyileşip rövanş maçlarında oynarım" dedi.

Hastaneden perşembe günü taburcu edilecek olan Tolga'nın tedavisi Florya Metin Oktay Tesisleri Sağlık Merkezi'nde sürecek.

Saygılar

"sparki"

GS Fan Clup için tıklayın

Cakal.Net Upload Film Arşivi için tıklayın

Hepsini kendimiz yükledik. Linkler silinmeden doya doya indirin...

Şifre sorunlarınız için özel mesaj atabilirsiniz
sparki çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 09-07-2006, 12:15 AM   #2
Karizmatix
Forum Müdavimi

Karizmatix Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 17
Üye No: 7388
İtibar Gücü: 2203
Rep Puanı : 28094
Rep Derecesi : Karizmatix has a reputation beyond reputeKarizmatix has a reputation beyond reputeKarizmatix has a reputation beyond reputeKarizmatix has a reputation beyond reputeKarizmatix has a reputation beyond reputeKarizmatix has a reputation beyond reputeKarizmatix has a reputation beyond reputeKarizmatix has a reputation beyond reputeKarizmatix has a reputation beyond reputeKarizmatix has a reputation beyond reputeKarizmatix has a reputation beyond repute

tolgaya tüm kalbimizle geçmiş olsun demekten başka çaremiz yok
Old 09-07-2006, 12:26 AM   #3
birolsahin
Yeni Üye

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 17894
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi : birolsahin is on a distinguished road

Tolga geçmiş olsun seni bir an önce sahalarda görmek istiyoruz.
birolsahin çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı