![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Yeni Üye
Teşekkür Etme: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 11354
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() abilerim program ekle kaldırdan programı kaldıramıyom nasıl kaldırırım biyardım teşekürler
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Mar 2006
Teşekkür Etme: 32 Thanked 277 Times in 166 Posts
Üye No: 10190
İtibar Gücü: 1642
Rep Puanı : 14032
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() burası oyun download bölümü değil konuyu Acemiler Yeni Başlayanlar bölümüne atıyorum....
![]() |
![]() |
#3 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 76 Thanked 139 Times in 45 Posts
Üye No: 4739
İtibar Gücü: 1706
Rep Puanı : 7362
Rep Derecesi :
|
![]() daha önce sormuştun bende cewaplamıştım. sorduğun soruları takip et bundan sonra kanka.
http://www.cakal.net/showpost.php?p=102247&postcount=6 selametle..
![]() |
#4 |
Daimi Üye
Teşekkür Etme: 32 Thanked 277 Times in 166 Posts
Üye No: 10190
İtibar Gücü: 1642
Rep Puanı : 14032
Rep Derecesi :
|
![]() Program Ekle/Kaldır dan Silinemeyen Programların Silinmesi PROGRAMSIZ!!!
-------------------------------------------------------------------------------- Bazen yanlışlıkla proramı bilgisayarınızdan silmek için programın klasörünü silersiniz. Bu durumda Denetim Masası / Program Ekle-Kaldır da o programı kaldırmaya çalıştığınızda kalkmaz. Bunun için tweakui yardımcı programı kullanabilirsiniz. Yoksa Başlat/Çalıştır/Regedit i çalıştırın (Çalıştır"ı klavyeden çalıştırmak için win tuşu ile R tuşuna basın.) 1- HKEY_LOCAL_MACHINE "i yanındaki + yı tıklayın açılan listeden 2- Software "i açın, aynı şekilde takip edin 3- Microsoft "u açın 4- Windows "u açın 5- CurrentVersion "u açın 6- Uninstall" ı açın (Bilgisayarım \HKEY_LOCAL_MACHINE\ Software\ Microsoft\ Windows\ CurrentVersion\ Uninstall) Burada Program-Ekle kaldır daki listeyi göreceksiniz. Listeden kaldıramadıklarınızı DEL tuşuna basarak silin.hepsi bu
![]() |
![]() |
#5 | |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 16 Thanked 207 Times in 111 Posts
Üye No: 4920
İtibar Gücü: 2153
Rep Puanı : 45383
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Alıntı:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Geçerken Uğradım
Teşekkür Etme: 3 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 11238
İtibar Gücü: 1422
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() kardeş en basitinden tuna up yükle istediğin dosyayı kaldır sorun olmaz o zaman
![]() |
#7 |
Yeni Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2006
Teşekkür Etme: 7 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 16844
İtibar Gücü: 1387
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() Program Ekle/Kaldır dan Silinemeyen Programların Silinmesi PROGRAMSIZ!!!
-------------------------------------------------------------------------------- Bazen yanlışlıkla proramı bilgisayarınızdan silmek için programın klasörünü silersiniz. Bu durumda Denetim Masası / Program Ekle-Kaldır da o programı kaldırmaya çalıştığınızda kalkmaz. Bunun için tweakui yardımcı programı kullanabilirsiniz. Yoksa Başlat/Çalıştır/Regedit i çalıştırın (Çalıştır"ı klavyeden çalıştırmak için win tuşu ile R tuşuna basın.) 1- HKEY_LOCAL_MACHINE "i yanındaki + yı tıklayın açılan listeden 2- Software "i açın, aynı şekilde takip edin 3- Microsoft "u açın 4- Windows "u açın 5- CurrentVersion "u açın 6- Uninstall" ı açın (Bilgisayarım \HKEY_LOCAL_MACHINE\ Software\ Microsoft\ Windows\ CurrentVersion\ Uninstall) Burada Program-Ekle kaldır daki listeyi göreceksiniz. Listeden kaldıramadıklarınızı DEL tuşuna basarak silin.hepsi bu __________________
![]() |
#8 |
Yeni Üye
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2006
Teşekkür Etme: 2 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 17880
İtibar Gücü: 1379
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() süper bilgiler tesekkürler
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Program Rehberi [Hangi Program Ne İşe Yarar ? ] | jockeя | Nokia | 4 | 09-22-2007 01:44 PM |
sitene kilo hesaplama ekle | Tilki_Andre | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-28-2007 02:13 PM |
Boş geçmeyin abilerim ablalarım açım aaaçç | Angel of death | Eskiler (Arşiv) | 4 | 12-05-2006 01:02 AM |
Program Ekle/Kaldır dan Silinemeyen Programların Silinmesi | sisligölge | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-20-2006 01:35 PM |
Mandrake'de Program Nasıl Kurulur ? | walsman07 | Eskiler (Arşiv) | 0 | 08-28-2006 11:49 AM |