www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 09-12-2006, 02:08 AM   #1
CLuber
ÇaKaL Üye

CLuber Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 216
Üye No: 3361
İtibar Gücü: 1752
Rep Puanı : 11059
Rep Derecesi : CLuber has a reputation beyond reputeCLuber has a reputation beyond reputeCLuber has a reputation beyond reputeCLuber has a reputation beyond reputeCLuber has a reputation beyond reputeCLuber has a reputation beyond reputeCLuber has a reputation beyond reputeCLuber has a reputation beyond reputeCLuber has a reputation beyond reputeCLuber has a reputation beyond reputeCLuber has a reputation beyond repute

Güller içinde geçsede ömrüm senin üstüne gül koklamam gülüm, seni koklamaksa ölüm sen buna değersin gülüm.
--------------------------------------
Ne haz var senden ayrı, ne bir tat senden öte. Bir yüzünü görmek değer binbir zahmete. Vereceğin her acı gönülden kabulümdür. Sendeki cehennemi değişmem bir cennete....
Sen en büyük sevgiyi hak edecek kadar mükemmel ama herkesin sevmeyi hak edemediği kadar özel birisin.
En koyu mavilikleri avucuna, en içten mutlulukları gözlerine, en derin sevgileri kalbine bırakıyoru.Hep Mutlu Ol..
İki kıyı gibiyiz..Bizi ayıran deniz aslında tek bağımız..Senin üstünden geçen bulut, benim yağmurum.İki kıyıyız hep biraz uzak ama sonsuza dek birarada
Denizler mürekkep gökyüzü kalem oldu yıldızlara binlerce kez seni seviyorum yazdım sende inandın aptal ben seni sevmedim sana Taptım..
Okyanuslardan kağıt kumlardan kalem yaptım içine milyonlarca SENİ SEVİYORUM yazdım.Sende inandın. Aptal ben seni sevmedimki sana taptım.
Hani gözler vardır,Sözler anlatır...
Hani sözler vardır, Gözleri aglatır...
Birde Sevgi vardır,seni... Yalnız seni anlatır...

Bulutlara yükledim özlemimi, rüzgarlarla gönderdim sevgimi, yağmurlar yağdırdım gözyaşlarımla, küçüm melekler gönderdim seni öpmeye, Geldilermi...?
Kocaman okyanusta bir su damlası olmakveya uçsuz bucaksız bir çölde kum tanesi olmak, ama en önemlisi senin SEVGİLİN OLMAK......
Karanlık gecede önemli degildir yıldızları görmek,Gündüzleri yıldızları görebilmek marifet,aşık olmak önemli degil, bir ömür boyu sevebilmek marifet
Dünyada iki tane gül olsun.biri beyaz biri kırmızı.kırmızı seni sevmediğim zaman solsun.beyaz beni sevmediğinde kefenim olsun
Insanlar tanidim yildizlar gibiydiler.hepsi gokteydi.hepsi parliyordu.
ama ben seni gunesim sectim ve bir gunes icin bin yildizdan vazgectim.

Dünyada bir çok insan var. Şuan; Kimi mutsuz, Kimi mutlu, Kimi gülüyor,
Ama bütün mutluluk ve güzelliklere layık biri var.
O da mesajımı okuyor

Seni kalbimin en derin hücrelerine koyuyorum Sakın avukat tutma çünkü SENİ ÇOK SEVİYORUM
Beni özlersen gökyüzüne bak.Yıldızların kuyruğuna kalbimin parçaları takılı.Yalnızlık seni üzerse elini kalbine koy gözlerini kapa.Ruhum orada çakılı.
Rüzgarı keman çaldığı ve damlaların Pencereye vurduğu soğuk bir gecede Uzanıp, hayalini kurduğun ve keşkeDediğin bütün güzellikler senin olsun.
Sev seni seveni kapında köle olsada. Sevme seni sevmeyeni Mısır`da sultan olsada. Ben kapındaki köleyim ve SENİ ÇOK SEVİYORUM.
Kısa bir öyküdür hayat. uğruna acılar çektiğimiz kısa bir türküdür bir kez daha söylemek için delirdiğimiz. Bir umuttur yaşamak.
Hani güller vardır, kokusunu duyarsın Yalnızca kendini beğenmiş duruşlarına aldırmadan seversin onları Bir gülü sevmek ve saklamak ömür boyu kanatsada elini acısına katlanmak
Seni bulmaktan önce aramak isterdim.
Seni sevmekten önce anlamak isterdim.
Seni bir yaşam boyu bitirmek değil de,
Sana hep yeniden başlamak isterdim.

Beni sar, karanlık başladı.Gitme ne olur
Kilometreler anlamadı bizi
Fakat bir gün gelirde birleştirir
Bir güvercin kanadı bizi

Bulutlar kokunu getirir bana
Göklerin koynunda yatmak isterim
Dalgalar dil döker, sevginden bana
Sular ay olup, batmak isterim.

Yanağına konan kar tanesi eriyip,
Dudağına indiğinde ve o damla
Serinliğini biriyle paylaşmak istediğinde
Yüzünü rüzgara dön yeter
O rüzgardayım.

Böyleyim diye ayıplama beni...
Bir gün kendimi,sonsuzluğun koynuna bırakırsam;yaralı ve yenik bir asker gibi ,darılma...Unutma ki ; insan sevdiği kadar insandır...

-----------------------------------------------
Aşkın yolunda tam yirmi yıl geçti...Ama yolun haritası hala çizilemedi.Bazen muzaffer oldum,çoğu kez fethedildim.Yirmi yıl geçti,hala birinci sayfasında aşk defteri...
------------------------------------------------
Seni her düşündüğümde Kalbime bir Yıldız çiziyorum,kaç tane oldu bilemiyorum ama, artık benimde bir Gökyüzüm Var...
Sevgilim bil ki senden uzak ne güzellikleri avutur beni bu şehrin, ne de yıldızlı akşamları!... özlemin bir nehir olmuş yarar girer icimde ki daglari!...
-------------------------------------------------
Dünyada iki gül kalsa biri kırmızı biri beyaz,
eğer sen beni unutursan bütün kırmızılar solsun,
eğer ben seni unutursam bütün beyazlar kefenim olsun...

Eğer geceler seni düşündüğüm kadar uzun olsaydı asla sabah olmazdı.....
Ne zamanki çöller deniz denizler çöl olursa, kayalarda nilüfer, çamlarda güller biterse, ay kararıp yemyeşil çimlerin üstüne düşerse, o zaman seni bırakıp başkasını seveceğim.
Ne içimde seni unutmak gibi bir çaba var, ne de aşkımı körükleyen bir rüzgar... Ne senigörmeden yaşayacak kadar güçlüyüm, ne de seni görmeye dayanacak kalbim var..
Seni bulmaktan çok aramak isterim seni sevmeden önce anlamak isterim, seni bir ömür boyu bitirmek değil sana hep yeniden başlamak isterim
Sevdiğinin gözyaşları sahile vurduğu zaman sahilin atacağı imza seni seviyorum olacak bitanem
Aşık olmak olabildiğim en güzel şeydi
------------------------------------
Aşkımıza nokta koyma;sana bir kucak dolusu virgül
getirdim!!!

Ben seni dün sevmedim çünkü dün bitti ben seni bugün sevmedim çünkü bugün bitecek ben seni yarın sevdim çünkü yarınlar hiç bitmeyecek.
--------------------------------------------------
Seni aklıma düsüren yerçekimi degil ;yalancı yıldızlar
öyle uzaksın ki;
üflesem soguyacaksın....sarılsam okyanus

----------------------------------------
Sil baştan yaşama şansım olsaydı eğer kusursuz olmaya çalışmaz rahat bırakırdım yüreğimi korkmazdım daha çok riske girip sana aşık olamaktan!!!!
----------------------------------------
Kül olmuş ateş yanarmı? Buz tutmuş su akarmı? Bu gözler seni sevdi başkasına bakarmı...
Seni ne kadar çok sevdiğimi öğrenmek istiyorsan gökyüzündeki yıldızları say!
Sen benim hayatımda olduğun sürece, ne sen kimseye rakip ne de kimse sana rakipti..Çünkü sen benim için daima tektin..
-----------------------------------------------
Bir gün gözlerin bir noktaya dalarsa bilki ogün seni düşündüğüm gündür. Bir gece yarısı titreyerek uyanırsan bil ki ogün resmini öptüğüm gündür.
Çiçeklerin en güzeli gül,güllerin en güzeli sen..çiçeklerden gülü güllerden seni seviyorum..
Hani uzakta yıldız parlak gelir ya insana uzakta olduğun için tutkunum sana... Hani en güzel imkansız gelir ya insana imkansız olduğun için aşığım sana...
Yanlızlığım yanımda kimse olmadığından değil , yanlızlığımı paylaşacak kimse olmadığındandır...
Kimsin sen? Yaşamak isteyipde yaşayamadığım umutlarımsın. Farkında olmadan yıllardır beklediğimsin belkide... Kimsin sen? Sen benim sevdiğimsin sevdiğimi söyleyebildiğimsin.
Kuyruklu yıldızlar vardır; Yetmiş yılda bir yaklaşır dünyaya... insan ömrü boyunca ya bir defa görür ya hiç... Ben gördüm o da sensin Bitanem...
Benim ömrümde bir ırmak vardır köpüklerinde hayallerimi yüzdürdüğüm, Benim ömrümde dostlarım vardır günler ayrı geçince üzüldüğüm...
Bulutlara yükledim özlemimi, rüzgarlarla yolladım sevgimi, yagmurlar yağdırdım gözyaşlarıml****üçük melekler gönderdim seni öpmeye geldilermi?
Kalbimi kırmak suya yazı yazmak kadar zordur, kırılan kalbimi düzeltmek gece doğan güneşe dokunmaya benzer! Sen o suya yazı yazdın şimdi güneşim doğmasını bekle!!!
Seni yıldızlara benzetiyorum. Onlar kadar pırıl pırıl ve yine onlar kadar ışıl ışılsın. Ama aranızda tek bir fark var onlar bin tane sen bir tanesin.
En feci olay:"yanlızlık", En acı olay:"ölüm", en üzüntülü olay:"unutulmak", En soğuk cevap:"hayır", Fakat en sıcak kelime:"seni seviyorum",En önemli şey:"SEN".

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı