![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Nov 2005
Teşekkür Etme: 216 Thanked 223 Times in 126 Posts
Üye No: 3361
İtibar Gücü: 1752
Rep Puanı : 11059
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Güller içinde geçsede ömrüm senin üstüne gül koklamam gülüm, seni koklamaksa ölüm sen buna değersin gülüm.
-------------------------------------- Ne haz var senden ayrı, ne bir tat senden öte. Bir yüzünü görmek değer binbir zahmete. Vereceğin her acı gönülden kabulümdür. Sendeki cehennemi değişmem bir cennete.... -------------------------------------- Sen en büyük sevgiyi hak edecek kadar mükemmel ama herkesin sevmeyi hak edemediği kadar özel birisin. -------------------------------------- En koyu mavilikleri avucuna, en içten mutlulukları gözlerine, en derin sevgileri kalbine bırakıyoru.Hep Mutlu Ol.. -------------------------------------- İki kıyı gibiyiz..Bizi ayıran deniz aslında tek bağımız..Senin üstünden geçen bulut, benim yağmurum.İki kıyıyız hep biraz uzak ama sonsuza dek birarada -------------------------------------- Denizler mürekkep gökyüzü kalem oldu yıldızlara binlerce kez seni seviyorum yazdım sende inandın aptal ben seni sevmedim sana Taptım.. -------------------------------------- Okyanuslardan kağıt kumlardan kalem yaptım içine milyonlarca SENİ SEVİYORUM yazdım.Sende inandın. Aptal ben seni sevmedimki sana taptım. -------------------------------------- Hani gözler vardır,Sözler anlatır... Hani sözler vardır, Gözleri aglatır... Birde Sevgi vardır,seni... Yalnız seni anlatır... -------------------------------------- Bulutlara yükledim özlemimi, rüzgarlarla gönderdim sevgimi, yağmurlar yağdırdım gözyaşlarımla, küçüm melekler gönderdim seni öpmeye, Geldilermi...? -------------------------------------- Kocaman okyanusta bir su damlası olmakveya uçsuz bucaksız bir çölde kum tanesi olmak, ama en önemlisi senin SEVGİLİN OLMAK...... -------------------------------------- Karanlık gecede önemli degildir yıldızları görmek,Gündüzleri yıldızları görebilmek marifet,aşık olmak önemli degil, bir ömür boyu sevebilmek marifet -------------------------------------- Dünyada iki tane gül olsun.biri beyaz biri kırmızı.kırmızı seni sevmediğim zaman solsun.beyaz beni sevmediğinde kefenim olsun -------------------------------------- Insanlar tanidim yildizlar gibiydiler.hepsi gokteydi.hepsi parliyordu. ama ben seni gunesim sectim ve bir gunes icin bin yildizdan vazgectim. -------------------------------------- Dünyada bir çok insan var. Şuan; Kimi mutsuz, Kimi mutlu, Kimi gülüyor, -------------------------------------- Ama bütün mutluluk ve güzelliklere layık biri var. O da mesajımı okuyor -------------------------------------- Seni kalbimin en derin hücrelerine koyuyorum Sakın avukat tutma çünkü SENİ ÇOK SEVİYORUM -------------------------------------- Beni özlersen gökyüzüne bak.Yıldızların kuyruğuna kalbimin parçaları takılı.Yalnızlık seni üzerse elini kalbine koy gözlerini kapa.Ruhum orada çakılı. -------------------------------------- Rüzgarı keman çaldığı ve damlaların Pencereye vurduğu soğuk bir gecede Uzanıp, hayalini kurduğun ve keşkeDediğin bütün güzellikler senin olsun. -------------------------------------- Sev seni seveni kapında köle olsada. Sevme seni sevmeyeni Mısır`da sultan olsada. Ben kapındaki köleyim ve SENİ ÇOK SEVİYORUM. -------------------------------------- Kısa bir öyküdür hayat. uğruna acılar çektiğimiz kısa bir türküdür bir kez daha söylemek için delirdiğimiz. Bir umuttur yaşamak. -------------------------------------- Hani güller vardır, kokusunu duyarsın Yalnızca kendini beğenmiş duruşlarına aldırmadan seversin onları Bir gülü sevmek ve saklamak ömür boyu kanatsada elini acısına katlanmak -------------------------------------- Seni bulmaktan önce aramak isterdim. Seni sevmekten önce anlamak isterdim. Seni bir yaşam boyu bitirmek değil de, Sana hep yeniden başlamak isterdim. -------------------------------------- Beni sar, karanlık başladı.Gitme ne olur Kilometreler anlamadı bizi Fakat bir gün gelirde birleştirir Bir güvercin kanadı bizi -------------------------------------- Bulutlar kokunu getirir bana Göklerin koynunda yatmak isterim Dalgalar dil döker, sevginden bana Sular ay olup, batmak isterim. -------------------------------------- Yanağına konan kar tanesi eriyip, Dudağına indiğinde ve o damla Serinliğini biriyle paylaşmak istediğinde Yüzünü rüzgara dön yeter O rüzgardayım. -------------------------------------- Böyleyim diye ayıplama beni... Bir gün kendimi,sonsuzluğun koynuna bırakırsam;yaralı ve yenik bir asker gibi ,darılma...Unutma ki ; insan sevdiği kadar insandır... ----------------------------------------------- Aşkın yolunda tam yirmi yıl geçti...Ama yolun haritası hala çizilemedi.Bazen muzaffer oldum,çoğu kez fethedildim.Yirmi yıl geçti,hala birinci sayfasında aşk defteri... ------------------------------------------------ Seni her düşündüğümde Kalbime bir Yıldız çiziyorum,kaç tane oldu bilemiyorum ama, artık benimde bir Gökyüzüm Var... ------------------------------------------------ Sevgilim bil ki senden uzak ne güzellikleri avutur beni bu şehrin, ne de yıldızlı akşamları!... özlemin bir nehir olmuş yarar girer icimde ki daglari!... ------------------------------------------------- Dünyada iki gül kalsa biri kırmızı biri beyaz, eğer sen beni unutursan bütün kırmızılar solsun, eğer ben seni unutursam bütün beyazlar kefenim olsun... ------------------------------------------------- Eğer geceler seni düşündüğüm kadar uzun olsaydı asla sabah olmazdı..... ------------------------------------------------ Ne zamanki çöller deniz denizler çöl olursa, kayalarda nilüfer, çamlarda güller biterse, ay kararıp yemyeşil çimlerin üstüne düşerse, o zaman seni bırakıp başkasını seveceğim. ------------------------------------------------- Ne içimde seni unutmak gibi bir çaba var, ne de aşkımı körükleyen bir rüzgar... Ne senigörmeden yaşayacak kadar güçlüyüm, ne de seni görmeye dayanacak kalbim var.. ------------------------------------------------- Seni bulmaktan çok aramak isterim seni sevmeden önce anlamak isterim, seni bir ömür boyu bitirmek değil sana hep yeniden başlamak isterim ------------------------------------------------- Sevdiğinin gözyaşları sahile vurduğu zaman sahilin atacağı imza seni seviyorum olacak bitanem ------------------------------------------------- Aşık olmak olabildiğim en güzel şeydi ------------------------------------ Aşkımıza nokta koyma;sana bir kucak dolusu virgül getirdim!!! ------------------------------------------------- Ben seni dün sevmedim çünkü dün bitti ben seni bugün sevmedim çünkü bugün bitecek ben seni yarın sevdim çünkü yarınlar hiç bitmeyecek. -------------------------------------------------- Seni aklıma düsüren yerçekimi degil ;yalancı yıldızlar öyle uzaksın ki; üflesem soguyacaksın....sarılsam okyanus ---------------------------------------- Sil baştan yaşama şansım olsaydı eğer kusursuz olmaya çalışmaz rahat bırakırdım yüreğimi korkmazdım daha çok riske girip sana aşık olamaktan!!!! ---------------------------------------- Kül olmuş ateş yanarmı? Buz tutmuş su akarmı? Bu gözler seni sevdi başkasına bakarmı... ------------------------------------------------- Seni ne kadar çok sevdiğimi öğrenmek istiyorsan gökyüzündeki yıldızları say! ------------------------------------------------- Sen benim hayatımda olduğun sürece, ne sen kimseye rakip ne de kimse sana rakipti..Çünkü sen benim için daima tektin.. ----------------------------------------------- Bir gün gözlerin bir noktaya dalarsa bilki ogün seni düşündüğüm gündür. Bir gece yarısı titreyerek uyanırsan bil ki ogün resmini öptüğüm gündür. ------------------------------------------------- Çiçeklerin en güzeli gül,güllerin en güzeli sen..çiçeklerden gülü güllerden seni seviyorum.. ------------------------------------------------- Hani uzakta yıldız parlak gelir ya insana uzakta olduğun için tutkunum sana... Hani en güzel imkansız gelir ya insana imkansız olduğun için aşığım sana... ------------------------------------------------- Yanlızlığım yanımda kimse olmadığından değil , yanlızlığımı paylaşacak kimse olmadığındandır... ------------------------------------------------- Kimsin sen? Yaşamak isteyipde yaşayamadığım umutlarımsın. Farkında olmadan yıllardır beklediğimsin belkide... Kimsin sen? Sen benim sevdiğimsin sevdiğimi söyleyebildiğimsin. ------------------------------------------------- Kuyruklu yıldızlar vardır; Yetmiş yılda bir yaklaşır dünyaya... insan ömrü boyunca ya bir defa görür ya hiç... Ben gördüm o da sensin Bitanem... ------------------------------------------------- Benim ömrümde bir ırmak vardır köpüklerinde hayallerimi yüzdürdüğüm, Benim ömrümde dostlarım vardır günler ayrı geçince üzüldüğüm... ------------------------------------------------- Bulutlara yükledim özlemimi, rüzgarlarla yolladım sevgimi, yagmurlar yağdırdım gözyaşlarıml****üçük melekler gönderdim seni öpmeye geldilermi? ------------------------------------------------- Kalbimi kırmak suya yazı yazmak kadar zordur, kırılan kalbimi düzeltmek gece doğan güneşe dokunmaya benzer! Sen o suya yazı yazdın şimdi güneşim doğmasını bekle!!! ------------------------------------------------- Seni yıldızlara benzetiyorum. Onlar kadar pırıl pırıl ve yine onlar kadar ışıl ışılsın. Ama aranızda tek bir fark var onlar bin tane sen bir tanesin. ------------------------------------------------- En feci olay:"yanlızlık", En acı olay:"ölüm", en üzüntülü olay:"unutulmak", En soğuk cevap:"hayır", Fakat en sıcak kelime:"seni seviyorum",En önemli şey:"SEN".
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Rusça'da En Çok Kullanılan Kelime Ve Cümleler | styla45 | Yabancı Dil | 0 | 04-03-2010 02:39 AM |
Tersiyle Aynı Okunan Cümleler | ZumruduAnka | Eskiler (Arşiv) | 5 | 01-12-2009 11:03 PM |
Öznesiz cümleler kurmaya alışmıştım ben oysa... | F.S.Mehmet1453 | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-11-2008 12:10 PM |
Söylenmemis cümleler caldi hayatimi | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-22-2008 09:14 PM |
Yokluğuna Tutunan Cümleler... | RuYa_GuZeLi | Eskiler (Arşiv) | 0 | 12-26-2006 09:50 PM |