![]() |
![]() |
#1 |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 28 Thanked 119 Times in 48 Posts
Üye No: 7820
İtibar Gücü: 1520
Rep Puanı : 5960
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Bugün işe gelirken,
Çiçekçinin önünden geçerken, İçeride bir gül gördüm. Başını dikmiş sanki dünyanın en güzeli benim der gibiydi. İşte o gülü alıp sana yollamak isterdim ki , Yanıldığını anlasın... -------------------------------------------------- Aşk dediğin buysa eğer Doğru değil bu aşk ıstırap Hergün isyan hergün azap Kalbim nasıl dayanacak Sevmek buysa seviyorum Kalbim nasıl unutacak Sen gidersen ayrılığa Kalbim nasıl dayanacak -------------------------------------------------- Çirkin olan,fena olan ne varsa unut Gözlerimin söylediği şarkıyı dinle Ellerimizde sevgi içimizde umut Bütün iyilikleri paylaşalım seninle ------------------------------------------------- yangınlar ortasında: notaları kurşunlanmış bir şarkıdır yalnızlık ------------------------------------------ Bulutsuz bir gökyüzüdür güzelliğin Yıldızların en parlak olduğu zamansın Denizlerim senin kıyılarında sakin Bırak ellerini avuçlarımda kalsın ------------------------------------------ Geceler Boyu Sesine Uyandım Sen Sandım Ellere Uzandım Sana Değil Kendime Kızardım Ben Sen Giderken... Aramadım Ama Elim Gitti Telefona Soramadım Ama Kalbim Yine Yanyana Saramadım O Belinden Bir Daha Sen Giderken... ------------------------------------------ Canım olmalısın sen yaşatmalısın beni Canın olmalıyım ben yaşatmalıyım seni. sen ve ben olmamalı Türkçe'de ve diğer dillerde, Biz olmalıyız yalnızca biz Tek yürek, tek beden,Tek can olmalıyız. Ben beni, sende yaşamalıyım Sende seni,bende yaşamalısın. --------------------------------------------- Ne herkesi karşısında el pençe durduran gecelere? Ve neden geceler hep karanlık? Karanlıktan mı korkuyorum, yoksa gecelerden mi? Aydınlık gece gelince mi kaçıyor? Yoksa gecelerin dehşeti kapatıyor mu karanlığıyla aydınlığı? Yine başladı titreme krizleri, Yine başladı korku nöbetleri... Gece! Git... ----------------------------------------------------- Guvenim yok sana aldattın beni Kusurumu söyle de olsun bir nedeni Kararttın dunyamı affetmem seni Kolay mı sandın askın bedelini Dayanılmaz cile mi ki hasretin Yıllar yılı icin icin kahrettin Ne paran ne pulun ne söhretin Senin olsun cennetin cehennemin -------------------------------------- Belki acıtıyor,tükeniyorsun Belki uykusuz kalıyor,eriyorsun Aşk bu değilmidir işte seviyorsun Ben uzaktan sevmeyi,aşık olmayı sevdim.. ---------------------------------------- Ömür defterinden bir fal açtım gönlümce; Halden anlar bir dost gelip falı görünce; Ne mutlu sana, dedi; daha ne istersin: Ay gibi bir sevgili, yıl gibi bir gece. ------------------------------------------ Neden zor bu kadar seni sevmek ve bulamamak, Dokunmak istedikçe uzaklaşmak,düşündükçe unutmak, Neden bu kadar zor seni sevdiği halde söyleyememek, Hep bir şeyler gizlemek,sana sahip olacağım yerde seni KAYBETMEK ---------------------------------------------- Yükselen mehtapta gecenin sesi Çözülmez yıldızla ay bilmecesi Sevgiyle dolaşır aşkın ecesi Beklediğim yolcu söyle nerdesin? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 19 Times in 12 Posts
Üye No: 16682
İtibar Gücü: 1459
Rep Puanı : 2452
Rep Derecesi :
|
![]() kan sıçrar mı dersin bulutlara
yağmur yaslı yağar mı aşkın kuşları vurulup düşer mi toprağa öyleyse bırak beni bırak bir başıma yollara |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Müstakbel Üye
Rep Derecesi :
|
![]() yorgunum
gözlerim uzak ötesi uzakların özleminde ya terketmeliyim bu kenti ya da yeniden sevebilmeliyim içimde tuhaf bir burukluk sarhoşluk sonrası sabahlar gibi sancılı bir uykusuzluk |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Müstakbel Üye
Rep Derecesi :
|
![]() hadi git!
yangın yemiş türküler gibi git kalmasın gök mavisi ezgimde su yeşili akmasın yüreğimde bir solukta sussun ayrılık |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Müstakbel Üye
Rep Derecesi :
|
![]() bir sabah haber vermeden
terkedersin kenti ayak izlerin kalır sokaklarda bir sabah veda bile etmeden bir kaçak gibi terkedersin kenti son çığlığın yankılanır sokaklarda bir sabah kaldırımlar uyurken sessizce terkedersin kenti gölgen akar sokaklarda bir sabah sessizlik sevişirken geceyle sen yüreğinde bir damla yas terkedersin kenti şair ağlar sokaklarda |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Müstakbel Üye
Rep Derecesi :
|
![]() vazgeç bırak kendini yazgının akışına
sonun başlangıcındasın artık yaralı yüreğinin çırpınması boşuna iki kişinin rol aldığı bir oyundasın insan ve aşk sen insanı oynuyorsun aşk bir soluk arkanda |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Müstakbel Üye
Rep Derecesi :
|
![]() seni içmek bir gece
terkedilmiş bir sandalın içinde veya bir meyhane köşesinde kimbilir insan nasıl sarhoş olur seni çizmek anılara veya gökyüzünün kaybolmuş maviliğine yaşlı bir ressamın titrek ellerinde bulmak seni kimbilir ne hüsrandır seni kaybetmek seni içmek seni çizmek ve seni nasıl yaşayacağımı bilmeden yaşamak... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Müstakbel Üye
Rep Derecesi :
|
![]() gözlerinde denizi gördüm güneşi saçlarında
ay düşmüştü gözlerine yanıyordu saçların gözlerinde bulutu gördüm yıldızı saçlarında yaş vardı gözlerinde kayıyordu saçların gözlerinde göğü gördüm rüzgarı saçlarında uzaktım gözlerine esiyordu saçların |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Müstakbel Üye
Rep Derecesi :
|
![]() birer birer söner kentin ışıkları
ay ışığı süzülür geceye sessiz akar ırmaklar yosun kokusu karışır nefesime mavi mavi dalar gözlerim bulut düşer gözlerime için için yanar yüreğimdeki ateş külleri savrulur geceye |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Müstakbel Üye
Rep Derecesi :
|
![]() DUDAK PAYI
Çay bardağında Bırakılan dudak payı Kadar bile Uzak kalamam Gözlerine Yakın olsun isterim Ellerime ellerin Yanındaki beton binaya Yaslanması gibi Köhne bir evin Seni bir çivi Gibi çaktım Çünkü beynime Ve toplayıp Bütün kerpetenleri Attım denize Sunay AKIN |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
4 senelik çıktığı kızla ne kadar ilişkiye girdiyse kısa kısa bi video da toplamış hep | axe86 | Türk Video | 0 | 06-01-2009 09:41 AM |
Süper Lig'den kısa kısa | Kéan aRs | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-26-2008 10:35 PM |
level dergisi kısa kısa | Spy_MasteR | Eskiler (Arşiv) | 2 | 06-18-2007 09:36 PM |
birsürü kısa kısa video (no rapid) | zincifre | Adult eski arşiv | 6 | 02-28-2007 08:33 PM |
kısa şiirler | zincifre | Eskiler (Arşiv) | 6 | 05-19-2006 01:03 AM |