![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2006
Teşekkür Etme: 15 Thanked 182 Times in 79 Posts
Üye No: 15241
İtibar Gücü: 1572
Rep Puanı : 9399
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Hz Ali (RA)hurma bahçesinde akşama kadar çalışmış akşamda devesinin üzerine bir çuval HURMA yükleyerek evinin yolunu tutmuştu Devenin yularını yardımcısı Kamber'in elinde idi. Kendiside önde gidiyordu. Medinenin içine girdiklerinde yolun kenarından bir ses geldi. yoksulun biri elini açmış sızlanıyordu. Ne olur ALLAH Rızası için bir yardım diyordu. Sesi duyan Hz ALİ Arkadan deveyi çekip gelen Kambere sordu "kamber ne istiyor bu yoksul" Kamber "hurma istiyor efendim dedi Hz Ali "ver öyleyse "dedi Kamber "hurma çuvalda efendim "dedi Hz Ali "çuvalla ver öyleyse dedi Kamber"Çuval devenin üzerinde efendim dedi Hz Ali "deveyle ver öyleyse diye gürledi Emri derhal yerine getiren Kamber diyor ki "Devenin ipide benim elimde demeden korktum ve hurma çuvalını deveyle birlikte yoksula verdim. Az kalsın benide yoksula vermekte tereddüt etmeyecekti....... """""ALLAH CÖMERTTİR ve CÖMERTLERİ SEVER"""""""
![]() |
#2 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2551
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() O neylerse güzell eyler...
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Anal Sever | nonamez | Adult eski arşiv | 1 | 11-18-2008 01:06 AM |
Kalender Sever | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 106 | 09-20-2008 01:43 PM |
Polis ALLAH ALLAH diye mi saldırdı | ÇaKıR- | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-07-2008 06:01 PM |
Allah Allah Diye Çanakkale de | KoJiRo | Eskiler (Arşiv) | 0 | 04-01-2008 08:16 AM |
Allah Allah TITANIC 2'nin Fragmanı | CLuber | Diğer Videolar | 5 | 08-19-2006 02:56 AM |