![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Mar 2006
Teşekkür Etme: 332 Thanked 181 Times in 102 Posts
Üye No: 11279
İtibar Gücü: 1784
Rep Puanı : 9245
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() ZICO SONUNU HAZIRLIYOR!..
Pazartesi, 18 Eylül 2006 Fenerbahçe yönetiminin sezon başında takımın başına getirdiği günden beri şüpheyle bakılan teknik direktör Zico'nun kredisi çabuk tükendi!.. Sarı-Lacivertli camiada, Brezilyalı hocanın yerine Vestel'i liderliğe taşıyan Ersun Yanal'ın ismi yüksek sesle anılmaya başlandı!.. Fener Yönetimi'nin ilginç bir kararla 100. Yıl'da takımın başına getirdiği Zico'nun görev süresi giderek kısalıyor. Randers maçından sonra alternatifler üzerinde durmaya başlayan özellikle de Ersun Yanal'ın peşine düşen yönetim, Sivas maçından sonra süreci hızlandırma yolunda ilerliyor. Konyaspor maçı Zico için maceranın sona olabilir. YANAL sesleri Son 2 deplasmanında galibiyet alamayan, Randers gibi çok zayıf bir takım karşısında güçlükle kazanan Fener'de yönetim Sivas dönüşünde konuyu masaya yatırdı. Yöneticilerin büyük bir kısmı, bu operasyonun yapılmasında artık geç kalınmaması gerektiğine işaret ederek, yola Ersun Yanal'la devam etmeleri gerektiini söylediler. Karar yönetimin F.BAHÇE Teknik Direktörü Zico, basın toplantısında Fenerbahçe'nin kendisinin yerine hoca aramasıyla ilgili olarak "Bununla ilgili konuşmam yanlış olur. Yönetim benden memnun kaldığı sürece buradayım. Sonuçta bu tip kararları onlar verirler" dedi. Sivassporlu Balili'yi de ilginç bir şekilde öven Zico, "Ronaldo gibi bir oyuncu. Türkiye'de onu durduracak savunmacı yok" ifadesini kullandı. Bakış Açısı... SİNAN ENGİN:Fenerbahçe çok yavaş oynuyor FENERBAHÇE çok yavaş oynuyor. Defansın göbeği çok ağır. İlerideki forvet ikilisi de ağır. Bir de Alex'e markaj yapılınca Fenerbahçe gol pozisyonuna da giremiyor gol da atamıyor. Dolayısıyla gol pozisyonu da veriyor. Hakemin Lugano'yu atma konusundaki kararı tamamen doğru. Fenerbahçe takımının takım olması için çok zamana ihtiyacı var. Yapılan transferler acaba doğru mu? Bunu bilemiyorum. EYÜP KARADAYI: Bu sonuca şaşırmamak lazım SİVAS maçında kaybedilen puan kaza değil. Bu geliyorum diyen bir feleketin habercisi. Hiçbir takım 4-5 hafta sonra 4 yeni futbolcuyla lig mücadelesine başlamaz. Bana göre gerçek antrenör adı ne olursa olsun formda olmayan şöhretli futbolcuyu yedek kulübesinde oturtabilendir. Fener, defanstaki sıkıntıları "Gidereyim" derken daha büyük sıkıntılar yaşamaya başladı. Her yüksek top tehlike olmaya başladı. GÜRCAN BİLGİÇ: Bu defa asıl pay futbolculara ait FENERBAHÇE'yi uzun yıllardır hiç bu kadar kötü görmedim. Bu performanstan herkes payına düşen eleştiriyi almalı ama öncelik futbolculara verilmeli. 11 kişiden iyi oynayan bir kişi bile yoktu. Bu defa sonucun tek sorumluluğunu sadece teknik direktöre yüklemek de olmaz. Elbet bu kötü performansın nedenleri mutlaka araştırılacaktır. Zaten eğer araştırılmazsa araştırtırlar. Takvim |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Mar 2006
Teşekkür Etme: 21 Thanked 91 Times in 48 Posts
Üye No: 11391
İtibar Gücü: 1595
Rep Puanı : 4582
Rep Derecesi :
|
![]() güle güle yolun açık olsun
teşekkürler
![]() |
#3 |
Forum Demirbaşı
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 76 Thanked 3,698 Times in 908 Posts
Üye No: 4324
İtibar Gücü: 4407
Rep Puanı : 193277
Rep Derecesi :
|
![]() yolua cık olsun bu kadroylada birşeyler yapamıyorya helal olsun
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Oct 2005
Teşekkür Etme: 547 Thanked 425 Times in 271 Posts
Üye No: 3561
İtibar Gücü: 3166
Rep Puanı : 28119
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() yabancı oyunculara bu kadar tahammul ediliyor hocayada biraz sabır göstermeli yoksa yazık olacak camiaya
![]() |
#5 |
Bağımlı Üye
![]() Üyelik Tarihi: May 2006
Teşekkür Etme: 705 Thanked 540 Times in 336 Posts
Üye No: 14065
İtibar Gücü: 2464
Rep Puanı : 27284
Rep Derecesi :
|
![]() yolu açık olsun
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Dünyanın sonunu getirecek 14 olay | biqboy | Enteresan Olaylar | 0 | 10-03-2009 09:32 PM |
İstanbul BŞB sonunu getiremedi! | styla45 | Diğer Süper Lig Takımları | 0 | 07-22-2009 01:44 PM |
Anladım Aşkın Sonunu | GhencThurk | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-16-2008 01:33 AM |
Villarreal sonunu getiremedi: 3-1 | cİHAn | Eskiler (Arşiv) | 0 | 11-12-2006 10:02 AM |
Anladım Aşkın Sonunu | aLeMDaR | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-08-2006 05:35 PM |