![]() |
![]() |
#1 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2006
Teşekkür Etme: 197 Thanked 367 Times in 210 Posts
Üye No: 15559
İtibar Gücü: 1756
Rep Puanı : 18330
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Bir yüzük attım ateş dağına tıhhggk dedi Gandalf çıhdı Frodo evde yoh dedi vayyyyyyyyyyyyy vvvvvayyyyyyyyyyyyyyy "İnanmazsan gel bu dağa bah" dedi Orglar dağda elf balkonda sallanır vay vay Şeker yemiş dudakları ballanır vay vay Atalım mı gollumum atalım mı vay vay Hobit için onbeş sene yatalım mı vay vay Rakıyı da şaraba katalım mı vay vay Öpüşürken yemek yandı ocakta Şimdiki elfler ne hoş olur kucakta vay vay Armut dalda gız balkonda sallanır vay vay Şeker yemiş dudakları ballanır vay vay Orglar dağda elf balkonda sallanır vay vay Kuyumcular yüzük işler tezgahta Şimdiki elfler ne hoş olur gucakta vayyyyyyyyyy vayyyyyyyyyyyyyyyyyy Atalım mı gollumum atalım mı vay vay Hobit için onbeş sene yatalım mı vay vay Rakıyı da şaraba katalım mı vay vay Atalım mı frodom yüzüğü atalım mı vayyy vayyyy Rakıyı da şaraba katalım mı vayy vayy ************************************************** *** Divane Ranger Gibi Aragorn: Divane ranger gibi de Dolanırım dağlarda Kız senin sebebune Yar senin sebebune Kaldım eriadorda Kaldım eriador Arwen: Baban beni Elrond‘dan da Bir kerecik istesin Eru‘nun emri ile Eru‘nun emri ile Gelinim olsun desin Gelinim olsun Koro: Al şalım yeşil şalım da Arda‘yı dolaşalım Sen yağmur ol ben bulut Gondor'da buluşalım Gondar'da bulu... ************************************************** Bu gece bardaaa, gollum hovardaa.. Çalsın tefler oynasIn elflerrrrr… Lay lay lay lay top Sauron.. Lay lay lay lay top Sauron… Sapkınım hovardayım Yirmidört ayardayım Her gece mordordayım Lay lay lay lay top Sauron.. Lay lay lay lay top Sauron… ************************************************ Penceresi camcama Rohirrim (topluca) Selam saldım Gandalfa Rohirrim (insanlar ve elfler) Elrond kızını vermezse Rohirrim (sadece elfler) Aragorn soksun Arwene Rohirrimmm (haka dansı hareketiyle insanlar) Mithrandirim aklanmış Rohirrim (sadece insanlar) Gandalf balyaj yaptırmış Rohirrim (sadece hobbitler) Gandalf Sam'e hallenmiş Rohirrimmm (topluca) Beygirleri yeleli Rohirrim (beygirler) Çiçek açtı entleri Rohirrim (entler) Yeni de bir elf sevdim Rohirrim (entler ve beygirler) O da Sam'den i.nemsi Rohirrimmmm (bir orgy havasi)
![]() |
#2 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Jul 2006
Teşekkür Etme: 101 Thanked 3 Times in 3 Posts
Üye No: 16080
İtibar Gücü: 1407
Rep Puanı : 160
Rep Derecesi :
![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() kanka eline saglık süper olmus ya harbi sanat harikası
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2551
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
|
![]() ehuehue harbi koptuuuuuuuuuuum
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Apr 2006
Teşekkür Etme: 73 Thanked 467 Times in 211 Posts
Üye No: 12104
İtibar Gücü: 1794
Rep Puanı : 23609
Rep Derecesi :
|
![]() emeğine sağlık
![]() |
#5 |
Bağımlı Üye
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2006
Teşekkür Etme: 278 Thanked 713 Times in 478 Posts
Üye No: 8785
İtibar Gücü: 2461
Rep Puanı : 36043
Rep Derecesi :
|
![]() saolasın
Beşiktaşlı olmak Gözyaşı Değildir akıp Gitsin, Bir Mevsim Değildir Zamanı Gelince Bitsin, Bir Heves Değildir Gelip Geçsin ve "BEŞİKTAŞ" Ömür Değil Ölünce Bitsin.. ![]() BeşiktAşımız ile ilgili son haberler ![]() ![]() Moderator başvurusu için tıklayın |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Yüzüklerin Efendisi Film Müziği Sözleri | sentaur | Eskiler (Arşiv) | 1 | 08-25-2006 01:33 PM |
Yüzüklerin Efendisi Türkleri anlatıyor? | walsman07 | Eskiler (Arşiv) | 2 | 08-25-2006 11:35 AM |
Yüzüklerin Efendisi Serisi(Türkçe) | cross_night | Yabancı Film | 2 | 08-25-2006 04:20 AM |
Gerçek Yüzüklerin Efendisi | Fe@RLeSs | Eskiler (Arşiv) | 5 | 04-22-2006 10:27 AM |
Yüzüklerin Efendisi - TÜM SERİ | mathman | Eskiler (Arşiv) | 0 | 09-18-2005 06:00 PM |