www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 09-19-2006, 12:52 PM   #1
cİHAn
Bağımlı Üye

cİHAn Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 705
Üye No: 14065
İtibar Gücü: 2464
Rep Puanı : 27284
Rep Derecesi : cİHAn has a reputation beyond reputecİHAn has a reputation beyond reputecİHAn has a reputation beyond reputecİHAn has a reputation beyond reputecİHAn has a reputation beyond reputecİHAn has a reputation beyond reputecİHAn has a reputation beyond reputecİHAn has a reputation beyond reputecİHAn has a reputation beyond reputecİHAn has a reputation beyond reputecİHAn has a reputation beyond repute

Kayseri Erciyesspor, Kupa'da Orduspor'u, ligde ise, Denizlispor'u yenerek çifte zafer yaşamak istiyor. Teknik direktör Mustafa Uğur, "Geniş kadro avantajını kullanacağız. Kupada tur atlayıp, ligde de Denizlispor'u yenerek çıkışa geçmek istiyoruz" dedi.

Türkiye Kupası'nda yarın Orduspor'la karşılaşacak olan Kayseri Erciyesspor hazırlıklarını tamamladı. Hafif sakatlığı bulunan Lazarov'un katılmadığı antrenman sonrası Ordu'ya hareket eden mavi siyahlılar, maç sonrası Samsun'da kampa girerek Denizlispor maçına hazırlanacak.

Gaziantepspor maçında iki farklı 90 dakika yaşadıklarını söyleyen teknik direktör Mustafa Uğur, "İlk 45 dakika çok kötü. İkinci 45 dakika ise, geçen sezonun özlenen Erciyesspor'u gibi oynadık. Gaziantepspor maçının ikinci yarısındaki futbolu sürdürmek istiyoruz. Orduspor'u yenip kupada yolumuza devam ederken, Denizlispor maçı için de moral depolamak istiyoruz. Ordu'da moral depolayıp ligde de Denizlispor maçından puan çıkartırsak, önümüz açık" diye konuştu.

"BENİ KİMSE EMANETÇİ YAPAMAZ"

Gazetecilerin Denizlispor maçından sonra kongreye gidileceği ve kendisine verilen 2 haftalık sürenin dolacağının hatırlatılması üzerine teknik direktör Mustafa Uğur, "Ben istifamı vermeye hazırdım. Ancak, yönetim kurulu kongre kararı alınca, karara uydum. Kayseri Erciyesspor'da 3 sezon görev yapmış birine kimse emanetçi gözüyle bakamaz. Ancak, ben bu yönetim kuruluyla geldim ve onlar görevi bırakırsa ayrılmam doğal. Sadece Kayserili olarak takıma emek vermiş biri olarak kestirip atmak yerine, bu yolu seçtim. Yoksa hiçbir zaman emanetçi olmadım. Bir yerde varsam tüm benliğimle olurum. Kimsenin de beni emanetçi yapmaya gücü yetmez" dedi.
cİHAn çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı