![]() |
![]() |
#1 |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2006
Teşekkür Etme: 7 Thanked 91 Times in 46 Posts
Üye No: 15227
İtibar Gücü: 1476
Rep Puanı : 5082
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Özlem dolu aylarin ardindan yine actim yasatmak isteyipte videolara tikanmis yasanmisliklari..
dinliyorum sana yakilan agitlari, icim aciyor, Nure halamin feryadi o yakici sesi senin icin agitlar yakiyor simdi, lal kesildim dinlerken o sesi ve seni izlerken gözüm daldi uzaklara Gözümden gizlice bir damla yaş aktı, ağlamadım.! Biliyordum bu bir vedaydi Babam.. icim aciyor , yaniyor, alev kapliyor vücudumu, sende bilirsin agliyamam ben, özürlüyümdür o konuda.. birseyler dügümlenmis bogazima baskilar yapiyor yutkunamiyorum yine "sevgimi attım dostlar tuttu bir ağıt yaktım kadere yareme tuz diye yakamoz bastım tek şahidim aydı bir elimde cocuklugum bir elimde sevdan kalbim Musallada'da kaldı…" Bugün Tanrima yine dualar ettim hepimiz için Yüce Tanrim insaniligi Affetsin diye, agitlar yakilmaz dediler, dinleme dediler bana , günahmis öyle dediler.. Olmuo be babam dinlemesem Nure halamin agitlarini olmuyor dinmior icimdeki alev.. Her gidene agitlar yakilirdi bizde, bazen türkülerle ugurlardik ya hani sevdiklerimizi olmuyor ama, seni agitlar ve Kuran esliginde ugurlarken son yolculuguna dilim tutuldu konusamadim, ayaklarimin bahi cözüldü yürüyemedim, Musalla mezarliginda birakirken seni ardimsira bakasim geldi ve tutuldu ayaklarim kal bilge gitme diyordun sanki, bakma dediler yürü eve gidelim dediler.. gidemedim babam, bekledim saatlerce orda bi basima, benle konusursun kalkarsin ordan sandim ama nafileydi, farkindaydim bu gidisin dönüsü yoktu.. Sonsuzluga yolculuk diyorlardi buna, simdi günleri sayiyorum, safak kac bilmiyorum ama Dualar ediyorum Rabbime cennetinde bulustursun diye bizi. Acı ve hüsran hali günlerimin Ruhumda izi kaldı, derin hüzünlerimin Elimde ucu kirik, yazmayan kalem varmıs Agitina agit yaktim ama ses vermiyorsun Kalmadi zaman kalmadi vakit, günler geciyor kalmadi ömür.. Nede güzel söylerdin dedem, agit yakardin her uzun mesafeli yolculukta ve ben seni dinlemek icin hep uyuyor numarasi yapardim, o zamanlar cocuktum anlamazdim anlam cikaramazdim yaktigin agitlardan simdi anliyorum gidenlere yakilan agitlari.. Ne agitlar yaktim sana dilimin döndügü kadar ama dönmedin iste, sende biliyordun dönülmedigini o yoldan ama yinede yakardin saatlerce süren agitlari ve sende aglayamazdin ben gibi.. Ağlarım Yirmi sene gurbet kahrı az mıdır Bilmem ki ne için gezer ağlarım Mevsimi şaşırdım bahar yaz mıdır Ayları yıllara dizer ağlarım Derdimi diyemem yürekten doldum Yitirdim aklımı gayrı del'oldum Hasret gözyaşına düştüm boğuldum Azraile mektup yazar ağlarım Annem bu siiri agit yapti sen gideli, söyler söyler aglar gizlice.. Gidenin ardindan agliyamamak ta cok kötüymüs cok aci verirmis gec ögrendim.. Gitmeseydin bu kadar erken birakmasaydin bizi... Kanka.net Aş&Sevgi-Kanka Cafe Uzman Mod RuYa_GuZeLi |
![]() |
![]() |
![]() |
#n/a |
Bot
![]()
Giriş Tarihi: Ocak 2005
Üye No: 0
|
akasya asyali (09-20-2006) bu konu için teşekkür ettiler...
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2006
Teşekkür Etme: 81 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 19025
İtibar Gücü: 1406
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() çok güzeldi duygulandım emeğine sağlık kanka.
![]() |
#3 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2006
Teşekkür Etme: 2 Thanked 22 Times in 14 Posts
Üye No: 18661
İtibar Gücü: 1413
Rep Puanı : 1255
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() offff.offff.bu.durumA..Kımse.dusmesın.yaaa
elıne.saglık.modum |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Mar 2006
Teşekkür Etme: 336 Thanked 198 Times in 92 Posts
Üye No: 11033
İtibar Gücü: 1940
Rep Puanı : 18968
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Sagolasin...
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
( tek sana susuzdum tek sana aç , başım sanki dağ başı tek sana muhtaç | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-11-2008 06:21 PM |
Ağıt | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-27-2007 03:04 PM |
Ağıt | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-27-2007 03:04 PM |
Ağıt | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-27-2007 03:03 PM |
Ben AŞki Sen Gİttİn Dİe Yaktim | aBURCUbur | Eskiler (Arşiv) | 2 | 11-07-2006 11:41 PM |