![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 132 Thanked 704 Times in 375 Posts
Üye No: 6800
İtibar Gücü: 2070
Rep Puanı : 40766
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Daha ne kadar cezalandıracaksın beni sensizlikle?
Oysa ben seninle dolu bir yaz istemiştim Şimdi yapayalnız odamda bu sessizlikte Tıpkı yazamayan bir yazar, Tıpkı düşünemeyen bir düşünür, Tıpkı okuyamayan bir okur gibiyim. Galiba yaşıyorum halâ Ama ölü gibiyim... Daha ne kadar cezalandıracaksın beni sensizlikle? Bu sıcak ağustos akşamı başbaşayım çaresizliğimle. Bu sıcak ağustos akşamı buz gibi sensizliğimde... Düşünüyorum da bazen kendi kendime Hayır hayır! Pişman değilim kesinlikle. Yüzünü görememek olurdu herhalde bana en büyük ceza, Onu da zaten yaşıyorum günlerdir Yaram acımaz artık daha fazla... Daha ne kadar cezalandıracaksın beni sensizlikle? Sabırla bekliyorum bana gelmeni... Ya da gel demeni... Çağırmazsan hayalinle mutlu olurum ben de Her zaman yaptığım gibi... Sessiz çığlıklar atıyor yüreğim... Frekansı farklı olan, Hani sevmeyenlerin duyamayacaklarından. Boğuşuyor ciğerlerim nefessizlikle. Ama ben hissetmiyorum bile bunları artık. Çünkü tek bir soru var aklımda: Daha ne kadar cezalandıracaksın beni sensizlikle |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
daha derine kokle sik beni sik beni diyor sesli | zabandak | Türk Video | 0 | 03-20-2010 04:03 PM |
daha derine kokle sik beni sik beni diyor sesli | zabandak | Türk Video | 0 | 03-17-2010 09:41 PM |
daha derine kokle sik beni sik beni diyor sesli | zabandak | Türk Video | 0 | 03-16-2010 08:10 PM |
Hadi Beni Bir Daha *** Beni Diye İnliyor ..Muhteşem Video +Caps | electronics26 | Adult eski arşiv | 2 | 01-23-2009 04:38 PM |
Hadi Beni Bir Daha S!k Beni Diye İnliyor ..Muhteşem Video NO RAPID | FeLon | Adult eski arşiv | 1 | 11-04-2008 09:32 PM |