![]() |
![]() |
#1 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Nov 2005
Teşekkür Etme: 2 Thanked 1 Times in 1 Post
Üye No: 3325
İtibar Gücü: 1445
Rep Puanı : 60
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() arkadaslar bildiginiz bir program var mi ben webcam kullanarak hem kendim resmimi cekmek istiyorum hemide karsimdaki interneteki insanin resmini cekmek istiyorum izinsiz?bildiginiz program varsa soylerseniz sevinirim
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2006
Teşekkür Etme: 71 Thanked 61 Times in 19 Posts
Üye No: 8584
İtibar Gücü: 1541
Rep Puanı : 3025
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() valla kend, resmini bilgisayarıma giriyorsun ordan kameran her nese modeli yazar orada onu tıkla sayfa açılır sol köşede resim al diye yazar oradan çekersin sonra kopyalayıp istediğin yere yapıştır karşıdakini çekmek istiyosan aynı şekilde o da yapsın sana göndersin
![]()
![]() |
#3 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2006
Teşekkür Etme: 46 Thanked 329 Times in 92 Posts
Üye No: 8831
İtibar Gücü: 1726
Rep Puanı : 17099
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() arkadasım en guzel program ''splitcam'' forumda mevcut
![]() |
#4 |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2006
Teşekkür Etme: 29 Thanked 146 Times in 64 Posts
Üye No: 19022
İtibar Gücü: 1514
Rep Puanı : 8341
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() print screen yöntemi ile paintten cıkartabilirsin.çoğu vebcam larda resim çekme özelliği var cd sinde mevcuttur ama yoksa da programla uğraşmadan print screen yöntemi ile cıkartabilirsin.kamera acıkken printscren tuşuna bas daha sonra painti aç ctrl+v tuşuna bas ekran görüntüsü gelir ordan resmini secerek yeni dosya halinde cıkartabilirsin..
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
IBM veriyi ışık kullanarak iletmeyi başardı | KoJiRo | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-08-2008 12:33 AM |
IBM veriyi ışık kullanarak iletmeyi başardı | slipknot | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-07-2008 05:06 PM |
( bir el istiyorum sadece beni saran, bir göz istiyorum ayni camdan içeri | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-17-2008 03:53 PM |
Böyle Resim Cekmek istermisiniz | Anarchist | Eskiler (Arşiv) | 7 | 05-07-2006 02:42 PM |
Fine Reader Kullanarak e-book yapmak | trecy | Eskiler (Arşiv) | 1 | 01-28-2006 03:58 PM |