www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 08-29-2006, 04:58 PM   #1
Alex20
Geçerken Uğradım

Alex20 Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 2
Üye No: 3325
İtibar Gücü: 1445
Rep Puanı : 60
Rep Derecesi : Alex20 is on a distinguished road
Question webcam kullanarak resim cekmek istiyorum

arkadaslar bildiginiz bir program var mi ben webcam kullanarak hem kendim resmimi cekmek istiyorum hemide karsimdaki interneteki insanin resmini cekmek istiyorum izinsiz?bildiginiz program varsa soylerseniz sevinirim
Alex20 çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 08-29-2006, 06:40 PM   #2
zapata
Daimi Üye

zapata Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 71
Üye No: 8584
İtibar Gücü: 1541
Rep Puanı : 3025
Rep Derecesi : zapata has much to be proud ofzapata has much to be proud ofzapata has much to be proud ofzapata has much to be proud ofzapata has much to be proud ofzapata has much to be proud ofzapata has much to be proud ofzapata has much to be proud ofzapata has much to be proud ofzapata has much to be proud ofzapata has much to be proud of

valla kend, resmini bilgisayarıma giriyorsun ordan kameran her nese modeli yazar orada onu tıkla sayfa açılır sol köşede resim al diye yazar oradan çekersin sonra kopyalayıp istediğin yere yapıştır karşıdakini çekmek istiyosan aynı şekilde o da yapsın sana göndersin )))
Old 09-08-2006, 10:38 PM   #3
olfir
Daimi Üye

olfir Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 46
Üye No: 8831
İtibar Gücü: 1726
Rep Puanı : 17099
Rep Derecesi : olfir has a reputation beyond reputeolfir has a reputation beyond reputeolfir has a reputation beyond reputeolfir has a reputation beyond reputeolfir has a reputation beyond reputeolfir has a reputation beyond reputeolfir has a reputation beyond reputeolfir has a reputation beyond reputeolfir has a reputation beyond reputeolfir has a reputation beyond reputeolfir has a reputation beyond repute

arkadasım en guzel program ''splitcam'' forumda mevcut

''düşman'' kelimesinin anlamını ''dost'' sıfatını taşıyanlardan öğrendim

TIKLA PARA KAZAN
olfir çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 09-20-2006, 09:36 PM   #4
serkanoksuz
Müstakbel Üye

serkanoksuz Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 29
Üye No: 19022
İtibar Gücü: 1514
Rep Puanı : 8341
Rep Derecesi : serkanoksuz has a reputation beyond reputeserkanoksuz has a reputation beyond reputeserkanoksuz has a reputation beyond reputeserkanoksuz has a reputation beyond reputeserkanoksuz has a reputation beyond reputeserkanoksuz has a reputation beyond reputeserkanoksuz has a reputation beyond reputeserkanoksuz has a reputation beyond reputeserkanoksuz has a reputation beyond reputeserkanoksuz has a reputation beyond reputeserkanoksuz has a reputation beyond repute

print screen yöntemi ile paintten cıkartabilirsin.çoğu vebcam larda resim çekme özelliği var cd sinde mevcuttur ama yoksa da programla uğraşmadan print screen yöntemi ile cıkartabilirsin.kamera acıkken printscren tuşuna bas daha sonra painti aç ctrl+v tuşuna bas ekran görüntüsü gelir ordan resmini secerek yeni dosya halinde cıkartabilirsin..
serkanoksuz çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı