![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Mar 2006
Teşekkür Etme: 332 Thanked 181 Times in 102 Posts
Üye No: 11279
İtibar Gücü: 1785
Rep Puanı : 9245
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() "BEN DE KENDİMİ BEĞENMİYORUM!.."
Pazartesi, 25 Eylül 2006 Fenerbahçe'de son günlerde kötü oyunu nedeniyle eleştirilen Ganalı yıldız Appiah özeleştiri yaptı: "Erken forma girmenin sıkıntılarını yaşıyorum; futbolumu ben de hiç beğenmiyorum... Ama bunun sebebi, aklımın İngiltere'de olması değil!.." F.BAHÇE’NİN Ganalı oyuncusu Stephen Appiah, son haftalarda düşen formu için kendisine yapılan eleştirilere katıldığını söyledi. Sezona ligin ilk haftasında kırmızı kart görerek talihsiz bir başlangıç yapan, cezası bittikten sonra da forma giydiği maçlarda beklenen performansı sergileyemeyen Appiah “Ben de kendimi beğenmiyorum” derken şu ifadeleri kullandı: “Dünya Kupası’ndan dolayı hiç ara vermeden, dinlenemeden tekrar çalışmak zorunda kaldık. Zaten geçen sezonun son haftasında şampiyonluğu kaybettiğimiz Denizli maçının yıkımı bizi fazlasıyla etkilemişti. Ardından Almanya’daki Dünya Kupası’nda zorlu maçlar yaptık. Bizim için kupa oldukça yorucu geçti. ‘BİRAZ FAZLA YÜKLENDİM’ BELKİ kısa bir tatil insan vücudunu dinlendiriyor ancak kafa olarak biraz futboldan uzak kalmaya ihtiyaç duyuyorsunuz. F.Bahçe’nin Hollanda’da yaptığı kampa biraz geç katıldım. Kampa katıldığımda Şampiyonlar Ligi ön eleme maçları oynayacağımız için yine sıkı bir çalışma temposuna girmiştik. Bıraktığım yerde buldum kendimi. Bir an önce form tutmam lazımdı, bu yüzden kendime fazla yüklendim. Şimdi erken forma girmenin sıkıntılarını yaşıyorum ve futbolumu beğenmiyorum. Bu kesinlikle ben değilim. Ama kötü oynamamın sebebi söylenildiği gibi aklımın İngiltere’de olduğundan değil. Taraftarımız rahat olsun F.Bahçe futbol takımı olarak onlara ödeyeceğimiz borç var.” Vatan |
![]() |
![]() |
![]() |
#n/a |
Bot
![]()
Giriş Tarihi: Ocak 2005
Üye No: 0
|
DHeMLy-CHaY (09-25-2006) bu konu için teşekkür ettiler...
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Oct 2005
Teşekkür Etme: 547 Thanked 425 Times in 271 Posts
Üye No: 3561
İtibar Gücü: 3166
Rep Puanı : 28119
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() zamanla eski performansı yakalar inşallah
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
-->> Etek ALTI %100 amatör "bir çoğu gizliçekim"sahilde,yürüyüşte,uyurken vb." "VOL2 | akanda666 | Yabancı Adult Resimleriniz | 0 | 12-09-2009 11:43 AM |
"""DietMP3""" mp3'lerinizin boyutlarını küçültün | LeGoLaS | Eskiler (Arşiv) | 0 | 06-30-2008 01:15 PM |
PeugeoT 206"""""Manyak bişi""""" | RaPoRLu | Eskiler (Arşiv) | 6 | 07-09-2007 08:21 PM |
[16.07.06-13:40]İsrail Dehşet Saçıyor..SON TEHDİDİ:""GÜney Lübnan'ı Boşaltın""" | KaRaYeL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-16-2006 01:43 PM |