www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 09-20-2006, 08:25 PM   #1
tatlı_cadı19
Geçerken Uğradım

tatlı_cadı19 Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 2
Üye No: 18661
İtibar Gücü: 1410
Rep Puanı : 1255
Rep Derecesi : tatlı_cadı19 is a name known to alltatlı_cadı19 is a name known to alltatlı_cadı19 is a name known to alltatlı_cadı19 is a name known to alltatlı_cadı19 is a name known to alltatlı_cadı19 is a name known to alltatlı_cadı19 is a name known to alltatlı_cadı19 is a name known to alltatlı_cadı19 is a name known to all

BENİ BENLE BIRAKMA!...

Gitti.’’Çok sıkıldım,düş yakamdan artık!’’ diyerek bıraktı beni.Bunu duyacağıma nedensiz bir ayrılık yaşamayı o kadar çok isterdim ki…Kalp,kendini sevda ateşine atan göze söylenmeye bundan sadece dört ay önce başlamıştı halbuki.
Onu, fakültenin en büyük amfisinin önündeki tahta bir sandalyeye oturarak kırmızı gitarını çalarken görmüştüm ilk. Çok güzel saçları vardı. Uzun, dümdüz ve kumral… Dağınıktı,ucuna küçük bir toka iliştirmişti o kadar. Tam karşısına, arkadaşlarının yanına oturup dinlemeye başladım onu.Terkedilmiş sonbahar sahilinin koyu yeşil çimlerine uzanıp da eylül yağmurlarını içine alan yorgun bir çınar yaprağının renginde idi gözleri.Öylesine kahverengileşmiş bir yeşil.Kardelen gibi duruyordu beyaz teniyle mağrur ve insanı heyecanlandıran bir edası vardı.Dudaklarından şarkı sözleri ile birlikte tatlı bir tebessüm de akıyordu.O ne kadar neşeliyse ben o kadar melankolik, o ne kadar deli doluysa ben o kadar içe kapanık biriydim.Bu yüzden açılmaya korkuyordum ona,fakat bu zıtlıklara rağmen çekmiştik birbirimizi ve her şey başlamıştı birden.Başlaması kadar bitmesi de çabuk oldu her şeyin.Farklıydı karakterlerimiz.Hareketi severdi o, durmaksızın eğlenmeyi…Bense boş odaları severdim, her derdin içinde bulunmayı…O, beni derdin sebebi gördü ve gitti.
Halbuki güzel anılarımız oldu birlikte.Kalabalık caddelerde kendi gölgesini fark etmeyi öğrettim ona.Salacak’ta, Kız Kulesi’nin gölgesinin vurduğu kitap sayfalarını çevirmenin zevkini tattırdım.Hisar’a bakan balkonunda meltem rüzgarıyla dans etmeye başladı yıldızların büyülü ışığı eşliğinde.Kanlıca sahilinde koca bir kayaya oturup hayallere atladı benle.Ruhu Kaf Dağı’nın ardını gördü.Gerçeği itip uçuk düşüncelerine yaklaştı.Benle konuşurken, sanki kendisiyle konuşuyormuş gibi olduğunu söylüyordu. Öyleydi zaten.O istedi diye karşısına çıkmıştım ben.Kalabalıktan bıktı diye.Sahte gülümsemelerden bir an yoruldu diye.
Benim adım ‘’yalnızlık’’.Benle olmayı o istedi.Benleyken mutluydu da…Ama kısa sürdü bu mutluluğu ve çekip gitti.O karmaşanın,kalabalığın,yorulduğunu söylediği koşuşturmanın içine daldı.Beni benle bıraktı.’’Yalnız’’dım.
Bir gün yine birinin ihtiyacı olacak ban****arşısına çıkacağım.Onun hayata bağlılığını görüp istemeden de olsa yaşamına yanaşacağım.Sonra beni kendisinin çağırdığını unutup, ’’Düş yakamdan!Nerden geldin başıma,hiç bırakmayacak mısın peşimi?...’’ deyip kovmaya çalışacak.Şiirlerindeki kafiyelerle,söylediği yalnızlık şarkılarıyla boğmayı deneyecek beni.En yakın arkadaşlarıyla dedikodumu yapıp demediğini hakkımda demediğini bırakmayacak.Kalabalık yerlerde kendisini tek ve özel hissettirdiğimi,adımlarının seslerini benle duyup, soluklarının ve kalp atışlarının farkına benle vardığını unutarak sayıp sövmeye başlayacak arkamdan.Oysa ki o istememiş miydi beni?... Bence bazıları ne istediğini bilmiyor.Ama ben şu an ne istediğimi çok iyi biliyorum.
Beni her şeyin suçlusu olarak görmekten vazgeçin.Her derdinizi bana-yalnızlığa-bağlayıp hayatınızdan tamamen atmayın beni.Ben hayatınızın o boşluk anlarında tek kalıp kendinizi bulmanızı sağlıyorum.Böyle davranmaya devam ederseniz ihtiyacınız olduğunda bulamayabilirsiniz bir daha.Beni benle bırakmayın bundan sonra.

Yalnızlık

-Hakkı Yüksel-
tatlı_cadı19 çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 09-20-2006, 08:33 PM   #2
Stinq
ÇaKaL Üye

Stinq Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 132
Üye No: 6800
İtibar Gücü: 2067
Rep Puanı : 40766
Rep Derecesi : Stinq has a reputation beyond reputeStinq has a reputation beyond reputeStinq has a reputation beyond reputeStinq has a reputation beyond reputeStinq has a reputation beyond reputeStinq has a reputation beyond reputeStinq has a reputation beyond reputeStinq has a reputation beyond reputeStinq has a reputation beyond reputeStinq has a reputation beyond reputeStinq has a reputation beyond repute

off muthiş ya.sende artık dayanamadın bişeyler koyayım dedin demekcok güzel sözler var içinde

Böyle davranmaya devam ederseniz ihtiyacınız olduğunda bulamayabilirsiniz bir daha.Beni benle bırakmayın bundan sonra.

sonu mukemmel.

Stinq çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 09-20-2006, 08:45 PM   #3
RuYa_GuZeLi
Müstakbel Üye

RuYa_GuZeLi Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 7
Üye No: 15227
İtibar Gücü: 1473
Rep Puanı : 5082
Rep Derecesi : RuYa_GuZeLi has a reputation beyond reputeRuYa_GuZeLi has a reputation beyond reputeRuYa_GuZeLi has a reputation beyond reputeRuYa_GuZeLi has a reputation beyond reputeRuYa_GuZeLi has a reputation beyond reputeRuYa_GuZeLi has a reputation beyond reputeRuYa_GuZeLi has a reputation beyond reputeRuYa_GuZeLi has a reputation beyond reputeRuYa_GuZeLi has a reputation beyond reputeRuYa_GuZeLi has a reputation beyond reputeRuYa_GuZeLi has a reputation beyond repute

tatli Cadim Eline Saglik

MODERATÖR ALIMLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR
RuYa_GuZeLi çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 09-20-2006, 10:34 PM   #4
Majestic_1907
Yeni Üye

Majestic_1907 Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 8
Üye No: 18623
İtibar Gücü: 1375
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi : Majestic_1907 is on a distinguished road

yalnızlık hayatta karşıma cıkıpta beni istemeyecek en son şey veya kişi bile degildir. ben her ne kadar ona ihanet edecek olsamda, o bana tüm şefkatiyle kapısnı acmakta en ufak dahi terettut etmiyor. her zaman yanındayım yalnızlıgım.. her zaman..
eline, yuregine saglık saol
Majestic_1907 çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 09-21-2006, 08:53 AM   #5
best_of_pianist
Yeni Üye

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 19249
İtibar Gücü: 0
Rep Derecesi : best_of_pianist is on a distinguished road

ılk..güzel olmuş..
best_of_pianist çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 09-21-2006, 05:51 PM   #6
akasya asyali
Müstakbel Üye

Teşekkür Etme: 81
Üye No: 19025
İtibar Gücü: 1403
Rep Derecesi : akasya asyali is on a distinguished road

çok güzeldi.

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı