![]() |
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Oct 2005
Teşekkür Etme: 547 Thanked 425 Times in 271 Posts
Üye No: 3561
İtibar Gücü: 3163
Rep Puanı : 28119
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Zico gitsin mi kalsın mı?, Yabancılar ne olmalı?, Yönetim ne yapmalı? sorularına Sarı-Lacivertli taraftardan yanıt geldi. İşte o mesajlar:
Ertunç Işıkver: Sabır diyorlar başka birşey söylemiyorlar. 5 seneden beri sabrediyoruz bu takım top oynasın diye. Daum’u bile arar olduk. Yeter artık kardeşim. Kombine, forma, piyango dediler aldık. Daha ne yapmamız lazım huzurlu maç seyretmemiz için. Fenerbahce Kulübü, insanların kendini geliştirme yeri değildir. Artık masal dinlemek istemiyoruz. Çözüm Ersun Yanal Abdullah Uğur: Eğer 100. yılda Daum gidecekse daha iyisi gelmeliydi. Artık Fener, Zico’ya mahkum. Ahmet Akalın: Tek sorun teknik direktör değil. Futbolcular da tartışılmalı ama Zico kesinlikle gitmeli. Ersun Yanal veya Avrupa’da deneyimli bir hoca gelmedi. Barış Güven: Zico’nun acilen gönderilmesi lazım. İddia ediyorum Ersun Yanal gelirse bu takımı şampiyon yapar. Bedrettin Uz: Zico’nun gitmesi sorunu çözmez. Ben bu takımın rahat bırakıldığında herkesi utandıracağına inanıyorun. Bora Işık: Bence Zico kalmalı. Dereyi geçerken at değiştirilmez. Burak Aksu: İyi sonucun tek yolu Zico’nun gitmesi. Yönetim antrenör konusundaki bu hataya ikinci defa düşmezse, en büyük hatalı kendileridir. Çağrı Arısoy: Ben hem Zico’ya hem futbolculara guven tazelenmesi gerektiğini düşünüyorum. Zico kalmalı. Ercüment Can: Aziz Yıldırım’ın geç dönmesi çok büyük hataydı. Ondan sonra Zico’nun seçilmesi... Fener’e layık olmayan futbolcular var. Fatih Ercan: Zico’nun bir iki maç daha denenmesini isterim. Eğer sonuç iyi olursa kalsın, yoksa gönderilsin. Mesut Baltacı: Taraftar yeter artık diyor. Takımımı sonuna kadar destekliyorum. Artık bu taraftar sabredemez oldu. Bu takımla Şampiyonlar Ligi’nden eleniyorsak, buna bir dur demenin zamanı geldi. Nazif Canoğlu: Bu Zico ile olacak iş değil ama artık bundan sonra mecburuz izlemeye. Yönetim hakkında birşey diyemiyoruz. Onların da bu saatten sonra yapacağı birşey olamaz. Öner Tosun: Zico eğer Fenerbahçe’ye erken veda etmek istemiyorsa herkesin gördüğü yanlışları artık yapmamalı. Orhan Büyükikiz: Zico gibi 3. sınıf bir teknik adam Fenerbahçe’ye yakışmıyor. Recep Onaran: Zico’nun gitmesi hiç birşeyi değiştirmez. Serkan Kayışoğlu: Aziz Yıldırım futboldan anlamıyor. Bunu 10 yıl sonra anladık. Seyircinin yüzünü güldürecek teknik heyet ve futbolcu lazım. Bu da Zico ile olmaz. Bir an önce ne yapıp edip Ersun Yanal’ı getirmesi lazım. Yoksa büyük ihtimalle Zico ile birlikte kendisi de gider. Veli Avcı: Kim gidecek? Tabi ki Aziz Yıldırım. Sayın Aziz Yıldırım, Fenerbahçemizi çiftlik gibi kullanmaktan vazgeçsin. İnsanları Fenerbahçe’den koparmasın, nefret ettirmesin. Yakup Aydemir: Fenerbahçe, Türkiye’nin en büyük kulübüdür. Başkanımız ve yönetim ne yaptıysa doğru yapmıştır. Sadece sabretmeliyiz. Yusuf Özkanca: Sivas 5 eksikle puan almayı başardı. Aziz Yıldırım, istifa etsin. Gördüğüm en kötü adam Ali Şen bile adam gibi maç izliyordu. Özkan Çiftçi: Aziz Yıldırım’ı hep sevdik ama o bizi hep mahcup etti. Teknik adam tercihleri tam bir facia oldu. Sözün kısası Ersun Yanal’ı istiyoruz. Ümit Bakır: Ersun Yanal ve Rıdvan Dilmen gibi isimler gelecekse Zico hemen gönderilmelidir. Şafak Dublor: Zico Fenerbahçe’yi kaldıramıyor. Abuk-sabuk sistemler uyguluyor. Lütfen yalvarıyorum.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Bu Taş Gibi Maturenin Sesine Kulak Verin - Sienna West | MrAuTHoR | Adult eski arşiv | 0 | 10-18-2008 04:12 AM |
Hasreti boğan hıçkırıklı sese | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-09-2008 09:58 AM |
Kulak Ver | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-02-2007 09:21 PM |
Kalbinize kulak verin size krizi haber verir! | iktisat_58 | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-12-2007 03:25 PM |
Sese Bak Olay Bu...Sese Kulak Ver İyİ Dinle | RoStWell | Adult eski arşiv | 13 | 02-22-2007 05:54 PM |