www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 08-13-2006, 06:03 PM   #1
gencsara
Daimi Üye

gencsara Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 183
Üye No: 11784
İtibar Gücü: 1623
Rep Puanı : 14933
Rep Derecesi : gencsara has a reputation beyond reputegencsara has a reputation beyond reputegencsara has a reputation beyond reputegencsara has a reputation beyond reputegencsara has a reputation beyond reputegencsara has a reputation beyond reputegencsara has a reputation beyond reputegencsara has a reputation beyond reputegencsara has a reputation beyond reputegencsara has a reputation beyond reputegencsara has a reputation beyond repute

bilgisayarım aşırı denecek kadar cok ses cıkarıyor ne yapabilirim yardım ederseniz teşekkür ederim
Old 08-14-2006, 02:04 PM   #2
zebani
Yeni Üye

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 15982
İtibar Gücü: 1404
Rep Puanı : 1110
Rep Derecesi : zebani has much to be proud ofzebani has much to be proud ofzebani has much to be proud ofzebani has much to be proud ofzebani has much to be proud ofzebani has much to be proud ofzebani has much to be proud ofzebani has much to be proud ofzebani has much to be proud of

Bilgisayarın büyük bir ihtimalle fan sesi çıkarıyor.Birincisi her bilgisayar ses çıkarır özellikle sessiz bir ortamda mesela gece evinin odasında ses daha fazla çıkıyormuş gibi gelir insana.bu ses sadece fan sesimi yoksa sürtme sesi gibimi.
içini aç bi bak fanın pervanesi kabloya sürtüyor olabilir.yada bozulmuş olabilir.içini açmadan anlayamazsın.benim sana tavsiyem bu.
Old 08-14-2006, 02:20 PM   #3
cİHAn
Bağımlı Üye

cİHAn Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 705
Üye No: 14065
İtibar Gücü: 2464
Rep Puanı : 27284
Rep Derecesi : cİHAn has a reputation beyond reputecİHAn has a reputation beyond reputecİHAn has a reputation beyond reputecİHAn has a reputation beyond reputecİHAn has a reputation beyond reputecİHAn has a reputation beyond reputecİHAn has a reputation beyond reputecİHAn has a reputation beyond reputecİHAn has a reputation beyond reputecİHAn has a reputation beyond reputecİHAn has a reputation beyond repute

kanka harddiskten de geliyor olabilir
cİHAn çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 09-23-2006, 09:37 PM   #4
mustafa128799
Yeni Üye

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 18510
İtibar Gücü: 1376
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi : mustafa128799 is on a distinguished road

makina proccesor isr ıosındıkça daha çok ses yapar uok dewğil se işlemci fanı bozulmuştur. hardiskten öle çok ses çıkmaz.fanı yağla veya değiştir vehya da toznu al.
mustafa128799 çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 09-23-2006, 10:34 PM   #5
serkanoksuz
Müstakbel Üye

serkanoksuz Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 29
Üye No: 19022
İtibar Gücü: 1514
Rep Puanı : 8341
Rep Derecesi : serkanoksuz has a reputation beyond reputeserkanoksuz has a reputation beyond reputeserkanoksuz has a reputation beyond reputeserkanoksuz has a reputation beyond reputeserkanoksuz has a reputation beyond reputeserkanoksuz has a reputation beyond reputeserkanoksuz has a reputation beyond reputeserkanoksuz has a reputation beyond reputeserkanoksuz has a reputation beyond reputeserkanoksuz has a reputation beyond reputeserkanoksuz has a reputation beyond repute

sorun büyük ihtimalle fandır ama sesin tam olarak nereden geldiğini açıklarsandahaiyi yardımcı oluruz bilgisayarın kapağını açve çalıştır nerden geldiğini öğrenirsin ozaman kendinde yapabilirsin bizde yardımcı oluruz

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı