![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2551
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Yaz tatili bitti. Eylülün gelişiyle birlikte okul hazırlıkları başladı. Okul yılları belki de hayatın en güzel dönemlerinden biri.
Aradan yıllar geçse de anılar, daha dün yaşanmış gibi hatırlanır. En çok satan haftalık magazin dergisi Hafta Sonu, ünlülere unutamadıkları okul anılarını sordu. Nihan Akkuş (Manken) 2003 yılının yaz tatilinde Almanya'da düzenlenen Top Model Of the World Yarışması'na gitmiştim. Üniversite hazırlık sınıfındaydım. O an yarışmayı kazanıp döndüğümde tüm okul beni konuşuyordu. Tatil sonunda muhteşem bir dönüşle okula başlamıştım. Esra Eron (Manken) Okul arkadaşlarımızla sömestr tatilinde Uludağ'a gitmiştik. Otelin birinci katında kalıyorduk. Odada kilitli kalınca pencereden çıkmak zorunda kalmıştık, oda arkadaşlarımla o anımı hiç unutamam. Yonca Evcimik (Şarkıcı) Biz lisedeyken Fenerbahçe'de oturuyorduk. Okulum da Taksim'deydi. Karşıya geçmek için hep otobüse binerdik. Otobüste de hep arkadaşlarımla güler şakalaşırdık, ama herkesi rahatsız ederdik. Bir gün bizi kolumuzdan tutup yarı yola aşağı atmışlardı. Gerçekten çok komikti. Neslihan Yargıcı (Modacı) Biz rahibelerle okuduk. Bu yüzden de çok disiplinliydi. Ben de sinsi bir yaramazdım. Bizi erkeklerden bir saat önce çıkarırlardı okuldan. Biz de Yüksek Kaldırım'da bekler, erkeklere özel eşyalarımızı atardık! Sema Şimşek (Manken) Ablamla aynı okuldaydık. Hocam ablamı pek sevmiyordu ve bir gün hırsını benden çıkardı. Tınraklarım uzun olmadığı halde makasla benim tırnaklarımı kesti. Ablam da beni ağlarken görüp öğretmeni dövdü. O zamanlar çok üzücü olan şey şimdi bana komik geliyor. Esra Gürsoy (Sosyete) Tek yumurta ikizim var. Cent Koleji'nde okuyordum. Kardeşimle ayrı okullardaydık. O yabancı dil eğitimi veren bir okulda okuyordu. Bir gün canımız çok sıkılmıştı yer değiştirmiştik. Ben onun okuluna o benim okuluma gidip derse girmişti. Arkadaşlarımız biliyordu, ama öğretmenler bilmiyordu. Herkes beni kardeşim sanmıştı. Emrah (Şarkıcı-Oyuncu) Küçük yaşlarda şöhret olduğum halde ilkokul 1 ve 2. sınıftayken okul tatillerinde veya sömestr tatilinde gazete satardım. Çünkü kendime bir bisiklet almak istiyordum. Doğa Rutkay (Oyuncu) Ben çok güzel ve disiplinli bir okulda okumuştum. Okulun formasına kıyafet disiplinine hiç uymazdım. Örneğin pembe gömlek okul formasıyla ben sarı giyerdim. Bir gün sırf bu nedenle kayıp eşya odasında tüm gün boyunca bekletilmiştim Tuğba Özay (Manken) Ortaokul ve lisedeyken ailece tatil yapardık. Bizim Bodrum'da yazlığımız vardı. Ortaokul zamanıydı. İki ay boyunca yazlıkta kaldıktan sonra İstanbul'a dönmemiz gerekiyordu, okullar açılacaktı çünkü. Ben Bodrum'dan dönmek istemedim. Yolda ağlamaya başladım, susmak bilmedim. Sonra babam yolu yarıladığımız halde Bodrum'a geri döndük ve 2-3 gün daha tatilimize devam ettik. (Hürriyet)
![]() |
#2 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2551
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
|
![]() ehehe süper ler ya ellerine sağlık ahmet abi
![]()
![]() |
#3 |
Banned
Teşekkür Etme: 208 Thanked 557 Times in 262 Posts
Üye No: 9893
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 29255
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Hakkaten Müthiş Saol Tuğba Özayın Anısı Daha iyimiş
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
Üye No:
![]() hehe güzel anılar
|
![]() |
![]() |
#5 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2005
Teşekkür Etme: 142 Thanked 44 Times in 15 Posts
Üye No: 898
İtibar Gücü: 1738
Rep Puanı : 2213
Rep Derecesi :
|
![]() sağolasın
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Okul Çıkışı Kızı Evine Götürmüş [Okul Formasına Dikkat] BoL BoL Caps | pris0nb | Adult eski arşiv | 3 | 12-03-2008 10:53 PM |
Ah Bu İstanbul Anıları | GhencThurk | Eskiler (Arşiv) | 0 | 04-03-2008 12:42 AM |
Ah Bu İstanbul Anıları | GhencThurk | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-08-2008 02:05 AM |
Anıları Gömdüm | GhencThurk | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-15-2008 06:16 PM |
askerlik anıları | 212121 | Eskiler (Arşiv) | 2 | 01-27-2007 02:36 PM |