![]() |
![]() |
#1 |
Yeni Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 2 Times in 1 Post
Üye No: 14971
İtibar Gücü: 1397
Rep Puanı : 110
Rep Derecesi :
![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Öncelikle bu ülkede bir dinazor elinin bulunduğunu ve zamanı geldiğinde istediğini yaptırmak için harekete geçtiğini artık herkes biliyor...
Şimdi bir yıl sonra yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçiminden dolayı ülkenin krize çekilmeye çalışıldığını ironik biçimde izliyoruz...Bu ülkede Cumhurbaşkanlığı seçiminin yıllarca hükümet tarafından yapıldığını, geleneğin bu olduğunu bir çok yazarın, sözde iş adamının, görünüüde sivil tolum liderlerinin ötesinde ana muhalefet lideri bile bilmiyor...Pes doğrusu...Şu yazarların komikliğine bakın: "CUMHURBAŞKANLIĞI, devletin en temel temsil makamıdır. Yalnızca iktidarların değil, toplumun ve devletin temel kurumlarının da Köşk'e çıkacak yeni isim konusunda ortak mutabakatı gerekir. Adı üzerinde Cumhurbaşkanı, halkın başkanıdır. Dolayısıyla, halkın çoğunluğunu ve bütünlüğünü temsil etmelidir."(tercüman:HAKAN AKPINAR ) BU ADAMA SORMAK LAZIM ŞİMDİYEDEK KİM SEÇTİ BU CUMHURBAŞKANINI, AYRICA MECLİSTEKİ O ADAMLARI ANAN MI GETİRDİ ORAYA DİYE... BUNA BENZER ZAMAN ZAMAN KÖŞESİ OLAN BU YAZAR BOZUNTULARININ BÖYLE SÖZLERİNE RASTLIYORUZ...BU ADAMLARA BİR ŞEYLER KARALASINLAR DİYE KÖŞE KİRALAYAN PATRON ...LARINDAN BİRİ GEÇENDE ÇIKMIŞ ÜLKEDE DARBE OLDUĞUNDA POZİSYONU NE OLACAKMIŞ ONU AÇIKLAMIŞ...DARBE OLDUĞUNDA BEN ONA EN İYİ POZİSYONU GÖSTERECEĞİM GÖREN OLURSA ONA SÖYLESİN, BEN ONA ALACAĞI POZİSYONU BİLDİRİRİM...ERDOĞANI VE EKİBİNİ TÜM İÇTENLİKLE DESTEKLİYORUZ VE KUTLUYORUZ...HER NE OLURSA BAŞARILI OLDUĞU TAKTİRDE ARKASINDAYIZ...HER KONUDA... |
![]() |
![]() |
![]() |
#n/a |
Bot
![]()
Giriş Tarihi: Ocak 2005
Üye No: 0
|
muratgergerli (09-21-2006), zadegan (10-01-2006) bu konu için teşekkür ettiler...
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 14785
İtibar Gücü: 1410
Rep Puanı : 491
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Ben Rte'yi zerree kadar sevmiorum..Hatta bence elmiş gecmiş en pasif ve beceriksiz basbakandır..Fakat halkın Cumhurbaskanını ecmesi demek parlamenter sistemden baskanlık sitemine gecişi ifade eder..Bu da bizim gibi yarım demokrasilerde intihar olur..
Ama dilini hiç mi hiç begenmedim..Siyaset konsunda daha nazik ve kibar olamyı ogrenmelisin..Ne demek meclisteki adaları anan mı getirdi..Sana ne??Nedir bu yazıbiçimi insan gibi konusmayı ogren bence.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Yeni Üye
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2006
Teşekkür Etme: 13 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 18084
İtibar Gücü: 1380
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() bu ulke ataturk gıbı bır deha cıkardı ama gelın gorunkı onun kurdugu cumhurıyetı ılıman ıslam devletı halıne getırmeye calısan tayyıp erdogan cumhurbaskanı olmaya calısacak tam bır kara mızah ornegı yıne seyhler ve sıhlar bu defa cankaya damı yemek yıyecekler ulkemı bu hale getırenler umarım gunun bırınde hesabınıda verır
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Yeni Üye
Teşekkür Etme: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 19208
İtibar Gücü: 0
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() şayet ülkede kağıt üzerinde enflasyonu düşürmeseydi, şayet ülkede sen türküm dersen o kürdüm der mantığıyla hareket etmeyip milli birliği bozucu davranmasaydı, AB ye gireceğiz diye kıbrısı gözden çıkarmasaydı, AB hayaliyle Lozanda emperyalistlerin ceplerine soktukları istekleri davul zurna eşliğinde birer birer yapmasaydı bende çok severdim onu. :biggrin:
![]() |
#5 | |
Yeni Üye
![]() Üyelik Tarihi: May 2006
Teşekkür Etme: 14 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 13977
İtibar Gücü: 1405
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() Alıntı: