![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 132 Thanked 704 Times in 375 Posts
Üye No: 6800
İtibar Gücü: 2066
Rep Puanı : 40766
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() ![]() Her şey bir sonbahar mevsiminde başladı... Aslında sonbahar ayrılıkların, bitişlerin mevsimiydi çoğuna göre, Ama benim için yepyeni bir başlangıcın sembolüydü... Seni bana bağlayan gözbebeklerinde saklı duran masumiyetin di, Bir bakışta patlak vermişti herşey... Dizlerim tutmaz, kalbim atmaz, beynime kan gitmez olmuşdu... Bedenim masum güzelliğin karşısında tutukluydu. O gün sanki yeniden doğmuştum.. Bütün benliğim tek bir noktaya odaklanmışdı. Ve o nokta SENDİN... Seni kazanabilmek içindi bütün savaşlarım Ve sonunda zafere varmışdım, kazanmışdım seni.. Artık benim de hayatıma anlam veren biri vardı, Ve o anlam SENDİN... Sen benim apayrı bir dünyam olmuşdun. Yalandan, sahtelikden ve en önemlisi yalnızlıkdan yoksun bir dünya, Ve ben senin dünyanda öyle mutluydum ki Kendi dünyamda düşdüğüm bataklıkdan habersizdim Ama mücadele etmeliydim Ne kendi dünyamdan kopabilirdim, Ne de senin dünyanı terk edebilirdim Öyle bir dünya kurmalıydık ki seninle Bu dünya da saadece ikimiz olmalıydı Herşeyle, her iyiyle, her kötüyle beraber ilgilenmeliydik, Tek vücutda iki can olmalıydık seninle Bunun için mücadele etmeliydim Mücadelemin tek bir amacı olmalıydı, Ve o amaç SENDİN... Sen Benim; Son noktamsın, hayatımın anlamı, yaşama amacımsın... Sen benim herşeyimsin ve son nefese kadar da öyle kalacaksın, Senden kopmam imkansız... Çünkü; Seni her görüşümde sana yeniden aşık oluyorum, Her güneş doğuşunda sana olan sevgim yeniden tomurcuklanıyor, Öten her bir kuşla sana seslenmek, Sana olan sevgimi tüm dünyaya haykırmak istiyorum, Herkes bilsin ki küçücüğüm, Ben SENİ SEVİYORUM.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
Üye No:
![]() güzel şiir teşekkürler erdem
|
![]() |
![]() |
#3 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2547
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() elıne saglık
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Beklediğim Sendin | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-06-2008 10:21 AM |
Bahanem sendin | mystical_waynak | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-14-2007 01:20 PM |
Sendin O Çekip Giden | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-10-2007 08:01 PM |
O Sendin | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-06-2007 05:44 PM |
Mimarım Sendin | aLeMDaR | Eskiler (Arşiv) | 0 | 11-26-2006 11:22 PM |