![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2551
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() İkinci başkan Murat Aksu, Erciyesspor maçındaki kötü futbol ve kaybedilen 2 puan nedeniyle futbolcular ile teknik heyete para cezası verilmesi için yönetim kuruluna öneride bulundu.
KAYSERİ Erciyesspor maçındaki kötü futbol ve kaybedilen 2 puan, Beşiktaşlı futbolculara pahalıya mal olacak. Siyah beyazlı kulübün ikinci başkanı Murat Aksu, yönetim kuruluna bir öneride bulunarak, Erciyesspor beraberliği nedeniyle oyunculara ve teknik heyete para cezası verilmesini istedi. Bu girişiminden teknik direktör Jean Tigana'yı da haberdar eden Aksu, maddi manevi her türlü imkanlarını seferber etmelerine rağmen, takımın istenen düzeye gelememesinden yakındı. Bu kadar büyük yatırım yapılan bir takımın böylesine kötü futbol oynamasına akıl sır erdiremediğini belirten Aksu, Tigana'ya şunları söyledi: İstediklerinizi aldık "Sizin ve futbolcuların rahat etmesi için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz, bütün imkanlarımızı seferber ediyoruz. Ama buna rağmen istediğimiz performansı göremiyoruz. Bu yüzden futbolculara ve teknik heyete para cezası verilmesi için yönetim kuruluna teklifte bulundum. Nasıl başarıya prim veriyorsak, başarısızlığın da cezası olmalıdır." Tigana: Benim suçum yok Tigana ise, çarpıcı bir değerlendirmede bulunarak, gelinen noktada kendisinin hiçbir suçunun olmadığını söyledi. Fransız teknik direktör, "Ben Türkiye'deki gençlerin tıpkı Avrupa'dakiler gibi alt yapılarının sağlam olduğunu sanıyordum, ama yanılmışım. Bugün Arsenal'de oynayan Thierry Henry'yi dünya çapında bir yıldız yapan teknik direktör benim. Ama Henry bana geldiğinde belli bir alt yapısı vardı. Türkiye'den aldığımız futbolcuların hepsi çok yetenekli. Fakat, alt yapıları iyi olmadığı için, birçok şeyi onlara sıfırdan öğretmek zorunda kalıyorum. Bu da bize zaman kaybettiriyor ve maçlarda hata yapmamıza yol açıyor. Ben size hak veriyorum ve alacağınız her türlü karara saygı duyuyorum" diye konuştu. (İsmail Er-Hürriyet)
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
liseli kız- " aç aç aç danteli gözüksün aç" taş yağacak başımıza | Irmak88 | Adult eski arşiv | 0 | 11-23-2008 09:17 PM |
Kırmızı yağmurlar yağacak gözlerimden | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-10-2008 09:27 AM |
Berdel denen tecavüzde iki aileye de ceza yağacak#03 Ağustos 2oo7# | The J0lly J0ckeR | Eskiler (Arşiv) | 0 | 08-03-2007 08:36 AM |
Koltuktan araba..[BAŞIMIZA TAŞ YAĞACAK] | ¢яєαмιηg | Eskiler (Arşiv) | 2 | 05-12-2007 12:43 AM |
Beşiktaşa ceza yağacak | blAcksmith | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-03-2006 09:44 AM |