![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Nov 2005
Teşekkür Etme: 216 Thanked 223 Times in 126 Posts
Üye No: 3361
İtibar Gücü: 1752
Rep Puanı : 11059
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Photoshopta,Atıyorum Banner Yaparken Bir Çok REsmi YanYana Getirip Renkleri Kaynaştırma,Yani Sanki Tek REsimmiş Gibi Göstermek nasıl oluyo diye sorcaktım elinde kaynak olan varsa paylaşabilirmi Anlamayan varsa Örnek Resim Koyabilirim....
Teşekkürler...
![]() |
![]() |
#2 |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2006
Teşekkür Etme: 29 Thanked 146 Times in 64 Posts
Üye No: 19022
İtibar Gücü: 1514
Rep Puanı : 8341
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() vallaha sorunu tam anlamadım ama böyle anlatılacak şey pek değil photoshop nette aratırsan derleri var.ama yinede bi cevap verim sana diyelimki iki reim var ve bunları yanyana bir resme toplamak istiyorsun.photoshopta 2 resmide aç, sonra dosyadan yeni de (file-new)ordan iki resmin megapikseline göre boyutunu ayarla tamam de beyaz bi boş syfa açar.resimlerden birine gel soldaki sekmelerden ...lı kare şekline tıkla ve resmi boydan boya kare içine al ctrl+c tuşuna bas ve açmış olduğun beyaz resme tıkla onun üzerinde ctrl+v ye bas.sonra resmi beyaz sayfaya yerleştir ayni işlemi ikinci resimdede yaparsan istediğin sonucu alacaksın ama şimdiden söyleyeyim megapiksel ayarlamak benim cok sinirimi bozuyor sninkini bozmaz inşallah.birde mesela resim içinden bi bölümü örneğin senin resmini sadece başka bir resim üzerine aktarma bu da aynı işlem ama secerken kareyi değilde onun hemen altındaki sekmeyi seçeceksin sağ tıklayıp çizim secenekleri var ben en alttakini kullanıyorum resmi boydan boya kesebiliyo.o şekildede fotoğraftan sadece senin resmini cıkarıp kopyala uapıştır yntemiyle diğer fotoğrafa ekleyebilirsin büyük ihtimalle bişey anlamaıştırsın ama olsun hadi sana kolay gelsin...
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Photoshop | biqboy | Muhabbet Cafè | 2 | 09-27-2009 08:32 PM |
Photoshop Uzantıları | Argonarth | Photoshop Dersleri | 0 | 07-04-2007 11:51 AM |
photoshop pislikleri.... | jassy | Eskiler (Arşiv) | 4 | 10-09-2006 12:36 PM |