www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 10-04-2006, 02:08 AM   #1
aLeMDaR
Guest

Üye No:

Denizli'de 5'er bin YTL ceza!
Denizlispor Yönetim Kurulu, Gençlerbirliği deplasmanında sergilenen kötü oyun ve alınan 3-1'lik mağlubiyetten ötürü futbolculara 5'er bin YTL ceza verdi.

Başkan Ali İpek, bu sezonun en kötü futbolunu Gençlerbirliği önünde sergilediklerini belirterek, "Bu maçta futbolcuları tanıyamadım. Çok kötü oynadık. Böyle bir futbolun cezasız kalması mümkün değildi. Yönetim olarak toplandık ve 5'er bin YTL ceza kestik" dedi.

Yönetim, Türkiye Kupası'nda KSK'ye elendikleri maçtan sonra da oyunculara 5 bin YTL ceza vermişti.

Bu arada dışarıdan bazı provokatörlerin kulübü karıştırmaya çalıştığını, bunun da takıma yansıdığını ileri süren Başkan İpek, "Denizli halkı birlik olup Denizlispor'a destek vermeli. Kulübü karıştırmaya çalışanlara pabuç bırakmayacağız" diye konuştu. Ali İpek, Denizli Valiliği'ne atanan Sivas Valisi Hasan Canpolat'la da telefonla görüştüğünü, Denizlispor'a destek sözü aldıklarını belirtti. Sözleşmesi biten Genel Menejer Can Çobanoğlu'nun görevini sürdürüp sürdürmeyeceği ise yarın yapılacak görüşme sonrası kesinleşecek.
03.10.2006

Kaynak : DHA
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı