www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 10-05-2006, 01:36 AM   #1
M@D_VIPer
Forum Kalfası

M@D_VIPer Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 26
Üye No: 4853
İtibar Gücü: 2998
Rep Puanı : 16800
Rep Derecesi : M@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond repute
Varsayılan TBMM’de saç ektiren vekil sayısı 8’e çıktı / 5 ekim

TBMM’de saç ektiren vekil sayısı 8’e çıktı

Şehriban OĞHAN/ANKARA

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın ABD seyahati sırasında, uçakta konuşulan "saç ektirme", Meclis’te de günün konusu oldu. AKP iktidarı döneminde Meclis’te 8 milletvekilinin saç ektirdiği ortaya çıktı, 3 milletvekili ise sırada bekliyor. Saç ektiren vekillerin parti dağılımına bakıldığında ise AKP’nin ezici bir üstünlüğü var: 7 AKP, 1 CHP.

MECLİS’te saç ektirme modası, 3 yıl önce AKP Karaman Milletvekili Mevlüt Akgün ile başladı. Akgün’deki değişim, saçı az olan diğer milletvekillerine de ilham verdi. Sonra sırayla her biri teker teker ektirmeye başladı. "Nazar etme ne olur, ektir senin de olur" sloganıyla yola çıkan ve nükteli konuşmasıyla tanınan Akgün, Hürriyet’e şunları söyledi:

BEN ÜSTATLARIYIM

"Ben artık üstatları oldum. Birkaç ay sonra üçüncü ekimi yaptıracağım. Arkadaşlar zaman zaman gelip soruyorlar, bütün inceliklerini anlatıyorum. Saçı olmayan bazı arkadaşlara ’Niye saç ekimi yaptırmıyorsun’ diye takılıyorum, o arada kafalıyorum, doktorumun muayenehanesine gönderiyorum. Geçenlerde bizim Çanakkale milletvekilimizin oğluna da saç ektirdik. Danışma parası alsaydım, iyi gelir olurdu. Komisyon da yok. Bizimki kıldan komisyon. 100 kılı garanti ediyorum."

Akgün, saç ektiren vekillerle bir araya geldiklerinde "Seninki güzel olmuş", "Seninki tam oturmamış, biraz daha eksiği var, biraz daha ektir" gibi sohbetler yaptıklarını söyledi. Saç ektirdiklerinin çok kişi tarafından bilinmesini istemeyen milletvekilleri, Meclis’te dikkat çekmemek için başka formüller üretiyorlar. Bıyık bırakanlar olduğu gibi kıyafetini değiştirenler de gözleniyor. Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Namık Tan da geçtiğimiz günlerde Plusmed Kiliniği’nde Dr. Beyhan Zeybek’e saç ekimi yaptırmıştı. Akgün, ara sıra Başbakan dahil laf atanlar olduğunu söylüyor: "Başbakan da zaman zaman takılıyor. Saç ektirdiniz madem bıyığı bırakın, diyor."

SAÇ EKTİRENLER

* Mevlüt Akgün (Karaman, AKP)

* Necati Çetinkaya (Elazığ, AKP)

* Egemen Bağış (İstanbul, AKP)

* Nevzat Doğan (Kocaeli, AKP)

* Zeyid Aslan (Tokat, AKP)

* Vahit Kiler (Bitlis, AKP)

* Mehmet Durdu Kastal (Osmaniye, AKP)

* Mehmet Sevigen (İstanbul, CHP)

SAÇEKTİRECEKLER

* Süleyman Turgut (Manisa, AKP)

* Hüseyin Bayındır (Kırşehir, CHP)

* Muharrem İnce (Yalova, CHP)

M@D_VIPer Nickten Öte..Bir Markadır...

Her Gidişin Bir Dönüşü,Her Bitişin Bir Başlangıcı Vardır..!!!
M@D_VIPer çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı