![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 26 Thanked 333 Times in 269 Posts
Üye No: 4853
İtibar Gücü: 2995
Rep Puanı : 16800
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Saç ektiren vekillere ’çikita muz’ benzetmesi
Şehriban OĞHAN/ANKARA ![]() 43 yaşında olduğunu ve fiziksel görünümde saç dökülmesi ve göbek gibi değişiklikler görülebileceğini belirten İnce, neden saç ektirmeyeceğini de esprili üslûbuyla şöyle açıkladı: "Ben çikita muz ya da hormonlu çilek gibi olmak istemiyorum. Öyle bir derdim de yok. Çikita muzun görünüşü düzgündür, ama tadı iyi değildir. Kimsenin canı çikita muz istemez. Ben Anamur muzu gibi olmak istiyorum. Ayrıca köy çocuğuyum, hormonlu çilekle yerli çilek arasındaki tat farkını bilirim. Böyle yakışıklı olduğuma inanıyorum. Saç ektirmeyi düşünmüyorum." Bugüne kadar birçok önemli faaliyette bulunduğunu, ancak bu kadar konuşulmadığını ifade eden İnce, "Onlarca kişi aradı. Görenler direkt saçlarıma bakıyor, herkese laf anlatmaya çalışıyorum" dedi. TBMM kulisinde konuşulanlara göre adı saç ektirecekler arasında geçen CHP Kırşehir Milletvekili Hüseyin Bayındır da saç ektirme gibi bir niyeti olmadığını söyledi. Adı saç ektirecekler arasında geçen CHP Kırşehir Milletvekili Hüseyin Bayındır dün Hürriyet’i arayarak haberde adının bulunmasından üzüntü duyduğunu, saç ektirme gibi bir niyeti olmadığını söyledi. Geçen yıl oğlunu kaybeden Bayındır, "Yaşadıklarımı herkes biliyor. Benim böyle şeylerle uğraşacak vaktim yok. Adımın sehven yazıldığını düşünüyorum" dedi.
![]() |
#2 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2548
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() vekillerimiz görevlerini eksiksiz yerine getirsinler daha sonra ne istiyolarsa yapsınlar önemli değil..biz kimsenin saçına başına değil aldığı görevi hakkıyla yerine getirip getirmediğine bakarız..
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
İran’a ’Goldfinger’ benzetmesi / 19 kasım | M@D_VIPer | Eskiler (Arşiv) | 1 | 11-19-2006 05:14 PM |
Türk tekstilinin Çin’e karşı Avrupa’da ’made in’ savaşı / 19 ekim | M@D_VIPer | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-19-2006 01:55 AM |
İhlas GYO ’Buz adam’la ’Real’ olacak, orta gelirliye konut yapacak / 15 ekim | M@D_VIPer | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-15-2006 01:39 AM |
Çağlayan: 12 Ekim’de Paris’e ’soykırım yok’ demeye gidiyorum / 9 ekim | M@D_VIPer | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-09-2006 01:45 AM |
TBMM’de saç ektiren vekil sayısı 8’e çıktı / 5 ekim | M@D_VIPer | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-05-2006 01:36 AM |