![]() |
![]() |
#1 |
Guest
Üye No:
![]() Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımı 2006 - 2007 sezonu öncesi hazırlıklarını sürdürüyor. Sarı lacivertli kulübün Dereağzı'ndaki tesislerinde Aydın Örs yönetiminde çalışmalarını sürdüren oyuncular, yeni sezon öncesi 100. yılda koydukları hedeflere ulaşmak istediklerini söylediler. Türk basketbolunda önemli başarılara imza atan Fenerbahçe Antrenörü Aydın Örs, takımında şu an için bazı oyuncuların gribal enfeksiyon geçirdiğini ancak Karşıyaka maçına kadar hazır bir duruma geleceklerine inandığını söyledi. Örs takım içinde yakaladıkları olumlu havayı iyi ve kötü günlerde sürdürdükleri sürece başarının kendiliğinden geleceğini sözlerine ekledi. Aydın Örs şöyle konuştu: "Takımın durumu şu an için pek iç açıcı değil. Türkiye Kupası'ndan döndükten sonra 3-4 oyuncumuz gribal enfeksiyon sebebiyle hastaneye kaldırılıp, serum tedavisi gördü. Sonuç olarak tam kadro antrenman yapamıyoruz ve bu bizim için dezavantaj. Bu arada Mirsad'ın da bir oğlu oldu. O da izinli. Ama lig başlıyor. Bu hafta Karşıyaka deplasmanı ile maratona start verilecek. İyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Her kulvarda başarılı olma amacındayız. Geniş kadromuz ile yaşayacağımız sorunları aşacağımızı tahmin ediyorum. Takım içinde çok iyi bir uyum yakalanmış durumda. Herkes birbirine karşı saygılı ve tamalayıcı davranışlar içinde bir ortam oluştu. Önemli olan bu havayı uzun süre devam ettirebilmektir. Çünkü her maçı kazanamayız. Bir çok müsabaka oynayacağız. Öyle durumlarda bu ortamı bozmazsak başarıya ulaşırız. Hedeflerimizi gerçekleştirmek için elemizden geleni yapacağız. Bu sene kulübümüzün 100. yılını kutluyoruz. Böyle bir yılda Fenerbahçe'ye bir Türkiye Kupası, bir şampiyonluk veya Euro Lig'de Final-Four başarısı tattırmak istiyoruz. Koyduğumuz hedeflere ulaşmak çok zor, ama biz de bu hedeferi yakalamak için gece gündüz çalışacağız. Takımıma güveniyorum. Onlarda bu yılın öneminin farkındalar. Bu da beni çok memnun ediyor." Takım kaptanı İbrahim Kutluay, Fenerbahçe dergisine verdiği "Süpermen" pozu ile ilgili olarak, "Ben Süpermen değilim" derken, koydukları hedefleri gerçekleştirecek güçte olduklarını dile getirdi. Kutluay şunları söyledi: "Ben "Süpermen" değilim. Ben İbrahim Kutluay olarak oynadığım her takımda başarılı olmaya çalışan bir basketkbolcuyum. Umarım önümüzdeki dönemlerde Fenerbahçe'ye de büyük başarılar kazandırırım. Önümüzde zor bir sezon bizi bekliyor. Ama koyduğumuz hedefleri ulaşacak güçteyiz." Sarı lacivertli ekibin genç oyuncularından Hakan Demirel ise takım olarak her geçen gün daha iyi bir seviyeye geleceklerini belirterek, "Bu hafta Karşıyaka maçı ile lige başlıyoruz. Hazırlıklarımız yoğun bir şekilde sürüyor. Çok iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Takım olarak yeni yeni beraber olmaya başladık. Her geçen gün birbirimize daha iyi ısınıyoruz. Koyduğumuz hedeflere ulaşacağımıza inanıyorum" diye konuştu. |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Potada günün programı | KoJiRo | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-17-2007 08:51 PM |
2. Ve 3. Hafta Programı! 10.08.07 | sara74 | Eskiler (Arşiv) | 0 | 08-10-2007 02:15 PM |
Potada haftanın programı.. | DHeMLy-CHaY | Eskiler (Arşiv) | 1 | 01-05-2007 07:23 PM |
055. Hafta Programı | kasirga78 | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-17-2006 11:54 PM |
52. Hafta Programı | kasirga78 | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-08-2006 04:38 PM |