![]() |
![]() |
#1 |
Yeni Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2006
Teşekkür Etme: 2 Thanked 2 Times in 2 Posts
Üye No: 16684
İtibar Gücü: 1394
Rep Puanı : 110
Rep Derecesi :
![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() kankalar ortaya atılmıs bir fıkradır zaten üzerine alınan olmaz
Simdi zamparanin biri bir gun kadinsiz kalir ve geneleve gider. Bir ******yla anlasir parasini verir odaya cikar ve isini bitirir. Tam giyinirken aklina bir soru takilir ve kadina sorar: - Ya bacim sen burada gunde en az 50 kisiye veriyon hic mi hamile kalmiyorsun ? Nasil bir korunma bu ? - Vallahi ne yalan soyliyim cok dikkat ediyoruz ama arada bazi kazalar oluyor. - Peki cocuklarinizi ne yapiyorsunuz ? Onlara bi egitim barinma saglik ivir zivir gibi seyler nasil sagliyorsunuz ? - Yok yaw nerde o imkan biz cocuklarimizi dogurduktan sonra gider bi cami avlusuna birakiriz. - Nasil ya ? Olur mu oyle sey ? - E bakamayiz ki.. - Peki o cocuklara sonra neler oluyor hic dusundunuz mu ? - Sonra neler oldugunu biliyoruz. - Ne oluyor ? - Valla yetenekli olanlari fenerbahce'de futbolcu zengin olanlari fenerbahcede yonetici bi bok olamayanda fener taraftari oluyor.
:punk: ...and justice for all ![]() When a Man Lies He Murders Some Part of the World These Are the Pale Deaths Which Men Miscall Their Lives All this I Cannot Bear to Witness Any Longer Cannot the Kingdom of Salvation Take Me Home... Cesaretin Var Mı?????? http://s12.bitefight.net/c.php?uid=65444 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Nov 2006
Teşekkür Etme: 36 Thanked 17 Times in 5 Posts
Üye No: 22168
İtibar Gücü: 1382
Rep Puanı : 860
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() bayağı bi ağır olmuş sanki
Tarihi çevir, nal sesi kısrak sesi bunlar Delmiş Roma'nın kalbini mızrak gibi Hun'lar Göktürkler, Uygurlar, Oğuzlar, Peçenekler Türk'ün tarihine binbir zafer ekler Dünya atımın nalları altında ezildi Kaç haçlı sefer göğsüme çarpınca kesildi Bir gün gemiler dağlara tırmandı denizden Kudret ve zafer bizlere miras dedemizden. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2006
Teşekkür Etme: 2 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 17117
İtibar Gücü: 1391
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() cook ağar olmus gıbı yanı ulkenın yarısına sey cocugu dedın
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Yeni Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 3 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 25012
İtibar Gücü: 1360
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() galatasaraylı olarak komık buldum ancak fenerliler marstan gelmedi bayagı agır olmus
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2006
Teşekkür Etme: 54 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 15503
İtibar Gücü: 1416
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() Hayır aynı zamanda O çocuğu da diyor
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Beşiktaş taraftarı gole hasret | KoJiRo | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-14-2007 12:25 PM |
Taraftarı çok seviyorum | Shekil | Eskiler (Arşiv) | 0 | 08-26-2007 07:02 PM |
kimin taraftarı daha çok | bluekeys™ | Eskiler (Arşiv) | 46 | 02-28-2007 09:43 PM |
ey beşiktaş taraftarı!! | carsi1903 | Eskiler (Arşiv) | 2 | 06-09-2006 10:43 PM |