www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 10-05-2006, 04:52 PM   #1
GeCeLeR
Guest

Üye No:
Varsayılan Bir Bebeğin Yarım Kalmış Günlüğünden...(

5 Ekim: Bugün var edildim. Buradayim. Varim. Müthi$ bir duygu bu. Var oldugumu henüz annem ve babam bilmiyor.
Bir elma çekirdeginden bile küçügüm. Ama ne de olsa, ben benim. Varim ya! Bu bana yetiyor. Henüz bedenim belli belirsiz, yüzüm yok ama, varligimi ve benligimi hissedebiliyorum. Bir kiz olacagim ve baharda çiçekleri sevecegim.

19 Ekim: Biraz büyüdüm. Kimildamam mümkün degil. Annem henüz farkinda degil ama onun kaniyla besleniyorum. Kalbini dola$ip gelen simsicak kan bana geliyor. Beni sevecek bir kalbin kipirtilarini $imdiden hissediyorum. Annem beni çok sevecek. Annem için güzel bir sürpriz olacagim.

23 Ekim: Hiç göremedigim bir el agzimi biçimlendirmeye ba$ladi. Dudaklarimda onun dokunu$unu hissediyorum. Bu "el"in dokundugu yerler dudagim damagim oluyor. Dü$ünün bir yil sonra bu elin dokundugu yerde tebessümler açacak, gülecegim. Dudagimdan ve dilimden sözler dökülecek. Herhalde önce "Anne!" diyecegim. Anne duyuyor musun beni? Seninle konu$acagim. Sana gülecegim. Kimilerine göre hâlâ daha var degilmi$im… Nasil olur? Varim ve gülücükler sunacak dudaklarim da olmak üzere ya… Hem sonra bir ekmek kirintisi ne kadar küçük olursa olsun yine ekmektir. Öyle degil mi annecigim? Ah bir konu$abilsem!

27 Ekim: Bugün pek mutluyum. İçimde tatli bir kipirti ba$ladi. Artik bir kalbim var. Kalbim atmaya ba$ladi. Hayatim boyunca böyle atip duracak. Sevgilerle dolduracagim kalbimi. Tipki anneminki gibi... Annem bedeninde iki kalbin birden atmaya ba$ladigini bilseydi ne kadar sevinirdi! Duyuyor musun anne?

2 Kasim: Her gün biraz daha büyüyorum. Kollarim ve bacaklarim da biçimlenmeye ba$ladi. Hele bir büyüsün kollarim bak nasil kucaklayacagim seni annecigim. $u ayaklarim da tamamlansin da, beraber çiçekli bahçemizde yürürüz. Belki birlikte okula gideriz.

12 Kasim: Ah evet… Bunlar, bunlar ne kadar sevimli ve küçük $eyler. Aman Allah'im parmaklarim da çikmaya ba$ladi. Bunlarla çiçek toplayacagim, annemin elini tutacagim, kalem tutacagim. Belki de güzel bir $iir yazacagim. Annecigim, orada misin? Ellerimi ellerinin arasina koymak için sabirsizlaniyorum.

20 Kasim: Oh, nihayet.. Annem doktora gitti. Burada oldugumu ögrendi.. Ya$asin! Doktor teyze özel bir cihazla gördü beni. Ultrason diyorlarmi$. Resmimi bile çekti. Sevinmiyor musun annecigim? Seneye kalmaz kollarinin arasinda olacagim…

25 Kasim: Artik babam da burada oldugumu biliyor. Fakat henüz kiz oldugumun farkinda degiller. Onlara sürpriz yapacagim..

10 Aralik: Bugün yüzüm tamamlandi. Artik iki güzel gözüm, bir küçük burnum, dudaklarim ve yanagim var… Anneme benziyorum galiba…

13 Aralik: Artik çevreme bakabiliyorum. Etrafim çok karanlik ama olsun. Yine de mutluyum. Ya$iyorum ve varim. Kisa bir süre sonra gün i$igini görebilecegim, renkleri ve çiçekleri taniyacagim. Rüyamda gördüm. Dünyada gökku$agi diye bir $ey varmi$.. Onu çok merak ediyorum.. Annecigim, babacigim sizin yüzünüzü de görecegim. Tani$acagiz…. Mutlu olacagiz. Gülü$ecegiz..

24 Aralik: Kulaklarim daha iyi duyuyor artik. Annecigim, senin kalbinin seslerini duyuyorum. Benim kalbimin ati$larini da sen duyabiliyor musun? Hatta sesini bile taniyabiliyorum. Sesin ne kadar tatli… Hiç duymadigim bir $ey bu… Güzel ve saglikli bir kiz olacagim. Kollarinda uyuyacagim, yüzüne bakacagim, o tatli sesini dinleyecegim. Benim için ninni de söyleyecek misin annecigim? Sen de beni özlüyorsundur mutlaka… Beni koklayacaksin.. Çok seveceksin, degil mi?

28 Aralik: (84 gun sonra)Anne burada bir $eyler oluyor. Doktor abla neden mutsuz bakiyor böyle... Sen aci çekiyor gibisin. Kalp seslerin degi$ti... Sustun. Benimle niye konu$muyorsun anne? Anne… Anne… Annecigim… Yüzümde soguk bir $ey hissediyorum. Anne, yüzümü parçaliyorlar... Anne bir $eyler yap… Anne… Kolumu çekiyorlar anne… Canim yaniyor anne... Anne… Ayaklarimi parçaliyor bu $ey anne... Beni sana baglayan damari kopardilar anne… Anne kalbimi parçaliyorlar… Annecigim… Anne… Anne… An… Ah! Kürtajiniz tamamlandi hanimefendi. Geçmi$ olsun!
Eski Bugün   #n/a 
Teşekkür Botu
Bot
bot Çevrimiçi

Giriş Tarihi: Ocak 2005
Üye No: 0
yusuf24 (04-07-2007), ßa7uHaN (10-05-2006) bu konu için teşekkür ettiler...
bot Çevrimiçi Tesekkur botuna Rep veremezsiniz. Yinede Tesekkurler. Kurallara Aykırı Mesajı Bildir  
Old 10-05-2006, 04:59 PM   #2
aLeMDaR
Guest

Üye No:

çok kötü bir sonnnnnn
Old 10-05-2006, 05:06 PM   #3
dryctn
Müstakbel Üye

dryctn Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 16682
İtibar Gücü: 1456
Rep Puanı : 2452
Rep Derecesi : dryctn has a reputation beyond reputedryctn has a reputation beyond reputedryctn has a reputation beyond reputedryctn has a reputation beyond reputedryctn has a reputation beyond reputedryctn has a reputation beyond reputedryctn has a reputation beyond reputedryctn has a reputation beyond reputedryctn has a reputation beyond reputedryctn has a reputation beyond reputedryctn has a reputation beyond repute

ama ya... ağlarım ben..

ben kürtajın cinayet olduğunu düşünüyorum..aynı hatayı annem de yapmış zamanında..yalnız kalmamı sağlamış başkalarının keyfi için..şimdi pişman evet ama bu benim yıllardır çektiğim ve bundan sonra da çekmeye devam edeceğim yalnızlığımı gideremez!!beni yalnız bırakmaya ne annemin ne de babamın hakkı vardı!bir abim veya ablam bir kardeşim olmalıydı..kardeşi olanlara özenerek bakmamalıydım..halbuki onlar kendilerine göre mantıklı bir çok açıklama yaptılar..peki bunlar bana bir kardeş verdi mi?hayır!!!

sırf bu yüzden ''ben tek çocuk istiyorum'' diyen insanlardan nefret ediyorum..öyle bir zihniyetin yanımda dolaşmasına dahi tammül edemiyorum..

kürtaj cinayettir evet..tek çocuk istemekse..
bunun tanımını dahi yapmak istemiyorum!!!
dryctn çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 10-05-2006, 08:30 PM   #4
CaKaLBoT
ÇaKaL Üye

Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2549
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi : CaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond repute

şu kürtaj Yasak değilmi ya bi bebeğin öldürüolar buda bi cinayet değüilmi ?
Old 10-05-2006, 11:48 PM   #5
yunu_kaan1
Geçerken Uğradım

Teşekkür Etme: 37
Üye No: 18305
İtibar Gücü: 1398
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi : yunu_kaan1 is on a distinguished road

ya ben cok gordum el kadar kucuk kucuk cocuk walla vıcdanım cız cızz ettı ben cok gordum ama ıstemıyorlarsa neden hamıle kalıyor .... yazık ya cocuklara belkı tcd faydalı bırı olacaktı belkı neyse arkadaslar uzatmayım cok koto bıse emege saglıkk
Old 10-06-2006, 01:41 AM   #6
CaKaLBoT
ÇaKaL Üye

Rep Derecesi : CaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond repute

ne yazacağımı bilmiyorum..
Old 10-06-2006, 10:32 PM   #7
CaKaLBoT
ÇaKaL Üye

ben de neyazacağımı bilmiyom
Old 10-06-2006, 10:36 PM   #8
DJIN
ÇaKaL Üye

DJIN Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 261
Üye No: 7214
İtibar Gücü: 1973
Rep Puanı : 26208
Rep Derecesi : DJIN has a reputation beyond reputeDJIN has a reputation beyond reputeDJIN has a reputation beyond reputeDJIN has a reputation beyond reputeDJIN has a reputation beyond reputeDJIN has a reputation beyond reputeDJIN has a reputation beyond reputeDJIN has a reputation beyond reputeDJIN has a reputation beyond reputeDJIN has a reputation beyond reputeDJIN has a reputation beyond repute

ama kürtaj dediğimiz olayda belirli bir süreden sonra olmuo yani henüz bedene kavuşmamış oluyo yani canlı olmuyo henüz... bana bööle anlatmışlardı...
sadece annenin rahminden sıvı haldeki embriyo çekilmiyormu?
yani bu yazılar saçma hiçbir annenin karnından kürtaj amaçlı CENİN çıkarılmaz die düşünüorum nitekim ööle de diil zaten...

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı