![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Yeni Üye
Teşekkür Etme: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 515
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() Messenger Dehset Özellikler
1)normalden büyük avatarlar koyabilmenizi sağlar 2)biriyle konuşurken kişi pencereyi kapadığında size uyarı gönderir 3)Biri sizinle konuşmak için pencere açtığında size uyarı gönderir 4-)karşı tarafın avatarını çalabilirsiniz 5-)Sizi kimlerin engellediğini yada listesinden sildiğini gösterir 6-)istediğiniz kişisel durumda oturum açabilirsiniz (banyo yapıyor) gibi 7-)görünmez modda cevaplaşma eğer bir kişiyi invisible listeye eklerseniz sizi çevrim dışı olarak görür ama hala mesajlaşabilrisiniz msn i açtığınızda konuşmak istemediğiniz biri belki icq daki invisible olayı aynen 8-)aynı anda 3 dosya gönderim limitini kaldırır 9-)msn e flood yapan kişileri lsiteden silebilir bloklıyabilir yada oturumunuz kapayabilir 10)en önemli özelliği Karşınızdakinin ağzından yazı yazabilirsiniz Download Messenger Discovery Program Download buyrun LİNK.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Yeni Üye
Üye No: 542
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() kanka bende var ama kullanmasını bilmiyorum bu saydığın özellikleri nasıl yapacağım anlatabilirmisin
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2005
Teşekkür Etme: 32 Thanked 151 Times in 53 Posts
Üye No: 789
İtibar Gücü: 1547
Rep Puanı : 7562
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Kanka bu kodları dene işine yarar. ıyı eglenceler
Kod::::....::::: Sahte Hata Mesajı Yollama Sahte bir hata mesajı yollamak için: Görüşme penceresinde ' !error ' komutunu yazınız (' ' lar yok) Ardından istediğiniz mesajı yazıp enter'layınız. Örnek: !error (hata) MessengerDiscovery is too cool for you mesajınız bu şekilde görüntülenecektir: bu emoticon'lara sağ tıklayıp "farklı kaydet" ile bilgisayarınıza kaydedin ve msn messenger'ınıza kişisel emoticon olarak ekletin. Örnek mesajdaki emoticon'a (hata) kısayolu eklenmiştir. - WinAmp'ta çalan parça nickname'iniz olsun Görüşme penceresinde ' !winamp ' komutunu yazınız (' ' lar yok) Ardından istediğiniz ön ek mesajını yazıp enter'layınız. Parçalar değiştikçe nickname'iniz de otomatik olarak değişir. Desteklenen WinAmp sürümü v5. Örnek: !winamp John listening to to; mesajınız bu şekilde görüntülenecektir: bu özelliği kapatmak için: Konuşma pencersinde !winamp off yazıp enterlayın - Alıntı mesaj yollama Karşınızdaki kişinin son 4 mesajını "alıntı" yaparak tekrar ona yollayabilirsiniz.Hangi komut: !quote 1 (...2, ...3, ...4) - Görüşme pencerisinden kişi bilgisi alma Görüşme yaptığınız kişi hakkında bazı bilgiler ekrana listelenir. Komut: !info Örnek: MessengerDiscovery: Contact email: [email protected] Contact nick name: [email protected] Contact font: Short Hand Bold: True Underline: False Italic: True Character set: UTF-8 - Yazılan her mesajın farklı renkte gönderilmesi Özelliği açmak için: !randcolor yazıp enter'a basın Özelliği kapatmak için: !randcolor off yazıp enter'a basın - Görünürlük/Görünmezlik Modu Konuşma esnasında !invisible komutunu yazıp enter'larsanız, o kişiye çevrimdışı görünürsünüz fakat hala mesajlaşabilirsiniz. (sesli görüşme ve web cam sonlanır)tekrar görünür olmak için !visible yazıp enter'layın. - Çok satırlı nickname MSN Messenger/Araçlar/Seçenekler altındaki Görüntü Adı: kısmındaki nickname'inize \n eklediğiniz zaman \n den sonraki kısım bir alt satırda görüntülenir. Örnek: MsX\nLabs "MsX Labs:" Not: Çok satırlı nickname'iniz, durumunuzu değiştirdiğiniz zaman özelliğini yitirir. Korumak için oturumunuzu kapatıp yeniden açın. - Sahte Uygulama Başlatma Daveti Yollama !fakeapp komutunu girip ardından herhangi bir mesaj ekleyin. örnek: !fakeapp MsXLabs Messenger karşı tarafa kabul et/reddet seçeneğini içeren MsXLabs Messenger uygulamasını başlatması için sahte bir davet yollanacaktır...
![]() |
#4 |
Yeni Üye
Üye No: 1741
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() ellerinize saglik dostum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Geçerken Uğradım
Rep Derecesi :
|
![]() ne demek gorevimiz
![]() |
#6 |
Müstakbel Üye
Teşekkür Etme: 0 Thanked 31 Times in 10 Posts
Üye No: 1050
İtibar Gücü: 1490
Rep Puanı : 1560
Rep Derecesi :
|
![]() teşekkürler kanka
![]() |
#7 |
Yeni Üye
Teşekkür Etme: 1 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 1730
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() hocam ben bunu yukleyemedim buyrun link demişin ama ben link falan görmedim acemilere girdim hata verdiii
![]()
![]() |
#8 |
Yeni Üye
Üye No: 3020
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() Arkadaşlar msn avatar çalmak istiyorum.. verilen programları indirdim ama açıklama ve nasıl yapılacağı hakkında bilgi yok.. yardımcı olurmusunuz..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Geçerken Uğradım
Rep Derecesi :
|
![]() programlarla halledemiyorsan, avatarını almak istediğin kişinin konuşma penceresi acıkken ve avatarı gorunurken klavyeden printscrren tuşuna bas ve powrpaint programını aç c+v tuş bileşimine bas avatar elinde resimdeki avatarı seç ve kes de yeni bir sayfa aç yapıştır de avatar eline kolay gelsin
![]() |
#10 |
Yeni Üye
Teşekkür Etme: 11 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 3489
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() pekiiii büyük avatar nasıl yapcass?_?
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Deneyin Sonra Yorum Yazın * Got All Media* TEK KELİME MÜKEMMEL | SpYFuRkY | Eskiler (Arşiv) | 4 | 10-29-2006 09:03 PM |
ingilizce kelıme oyunu | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 142 | 09-28-2006 02:45 PM |
Skyline R34 Tek kelıme arkadaşlar... | RoStWell | Eskiler (Arşiv) | 6 | 05-13-2006 08:12 PM |
DehŞet Ötesİ Bİ 206 | djcrueL | Eskiler (Arşiv) | 5 | 01-15-2006 01:48 AM |
BAYRAM HEDIYELERI BITMEK BILMIYOR ReLaKsT'tan kacmıyacak bı fılım daha tek kelıme!! | RoStWell | Adult eski arşiv | 3 | 01-12-2006 03:13 AM |