www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 10-07-2006, 12:37 PM   #1
M@D_VIPer
Forum Kalfası

M@D_VIPer Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 26
Üye No: 4853
İtibar Gücü: 3001
Rep Puanı : 16800
Rep Derecesi : M@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond repute
Varsayılan Okullar tatillerde boş kalmayacak / 7 ekim

Okullar tatillerde boş kalmayacak

A.A

Milli Eğitim Bakanlığınca, okulların tatillerde boş kalmaması için çalışma başlatıldığı belirtildi.

Adana'da kurulu Yalçınel Dağıtım Limited Şirketi'nin sahibi M. Naim Yalçınel, Milli Eğitim Bakanlığına yazılı başvurusunda, yaz aylarında okulların boş kalması nedeniyle, kırtasiyecilerin bu dönemde iş yapamadıklarını, kendilerine iş yapılmasını sağlayacak çareler üretilmesini istedi.

Yalçınel'in yazısını değerlendiren Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Teknolojileri Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Altınsoy, yazılı olarak verdiği yanıtta, “e-Dönüşüm Türkiye Projesi” kapsamında bakanlık tarafından okullara bilgi teknolojisi alt yapısı kurulması, Kamu İnternet Erişim Merkezleri'nin (KİEM) oluşturulmasının planlandığını belirtti.
Ayrıca vatandaşlar için bilgisayar ve internet kampanyası düzenlenmesi yönünde çalışmalar yaptıklarını ifade eden Altınsoy, bunun yanı sıra vatandaşlara bilişim teknolojisi eğitimleri verilmesi, e-öğrenme aracılığı ile çalışanların mesleki bilgi ve becerilerini artırmalarına yönelik eğitimler düzenlenmesi başta olmak üzere çeşitli çalışmaların gerçekleştirileceğini vurguladı.

Altınsoy, şöyle devam etti:

“Oluşturmayı planladığımız KİEM'ler kapsamında, okulların bünyesinde halen faaliyet göstermekte olan bilişim teknolojisi sınıflarının vatandaşlara açılması, örgün ve yaygın eğitim kademesindeki öğrenciler yanında yetişkinlere de okullarımızda bilgisayar eğitimi verilmesi çalışmalarını yapacağız. Bu çalışmaların uygulamaya başlaması ile kırtasiyecilerin sorunlarının büyük ölçüde ortadan kalkacağını düşünüyoruz.”

M@D_VIPer Nickten Öte..Bir Markadır...

Her Gidişin Bir Dönüşü,Her Bitişin Bir Başlangıcı Vardır..!!!
M@D_VIPer çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı