www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 10-07-2006, 08:57 PM   #1
walsman07
Daimi Üye

walsman07 Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 197
Üye No: 15559
İtibar Gücü: 1756
Rep Puanı : 18330
Rep Derecesi : walsman07 has a reputation beyond reputewalsman07 has a reputation beyond reputewalsman07 has a reputation beyond reputewalsman07 has a reputation beyond reputewalsman07 has a reputation beyond reputewalsman07 has a reputation beyond reputewalsman07 has a reputation beyond reputewalsman07 has a reputation beyond reputewalsman07 has a reputation beyond reputewalsman07 has a reputation beyond reputewalsman07 has a reputation beyond repute
Varsayılan Diarra Real için zaman istedi 07 Ekim 2006

Fransa'nın Olimpik Lyon takımından transfer edilen Real Madrid'in yıldız orta saha oyuncusu Mahamadou Diarra, İspanya'nın ünlü spor gazetesi Marca'ya konuştu.

Diarra, İspanya'nın ünlü spor gazetesi Marca'ya verdiği röportajda, takımın bugüne kadar aldığı başarısız sonuçların sürekli olmayacağını, bir çok oyuncunun yeni transfer edildiği her takımda bu tarz uyum sorunlarının olabileceğini ve zamanla takımın olması gereken düzeye ulaşacağını savundu.

Diarra gazeteye yaptığı açıklamada "İlk başlarda uyum sorunu yaşadığım Guti ile şu an orta sahada çok iyi bir ikili oluşturuyoruz, ben hızlı oynamaya ve her maçı 'terli forma' ile bitirmeye alışık bir futbolcuyum. Bu yüzden orta sahada yanımda oynayan takım arkadaşımla başlangıçta sorun yaşayabilirim" dedi.

Ayrıca diğer takım arkadaşı Emerson hakkında ki eleştirilere de cevap veren Diarra, "Eğer bir ekip, takım halinde kötü futbol oynuyorsa bunun suçlusu sadece bir oyuncu olamaz. Eğer takımda bir aksaklık varsa bu bir oyuncuya yüklenemez, aksaklık bütün takımındır. Çünkü, futbol kolektif bir oyundur. Şu an istediğimiz tek şey, kendimizi taraftarımıza affettirmek ve Real Madrid'e yakışan başarılara imza atmak. Takım olarak adaptasyon sorununu büyük oranda aştığımızı söyleyebilirim. Artık her şeyimizi ortaya koyarak oynayıp gerçek Real Madrid'i herkese göstereceğimize inanıyorum. Çünkü Real Madrid Kulübü ve taraftarı büyük başarılara alışık.

Son üç sezondur önemli bir başarısı bulunmayan Real Madrid'in bu sezon bu kaderine takım olarak son vereceğiz ve elimizden gelenin en iyisini göstereceğiz" diye konuştu. Öte yandan Müslüman olan Diarra, Ramazan ayı hakkında kendisine gelen soru üzerine de, "Ramazan ayı Müslümanlar için yıl içindeki en önemli aydır. Bende her Müslüman gibi orucumu tutuyorum. Ve normal hayatıma devam ediyorum. Birkaç saat yemek yemememin ve su içmememin bana hiçbir zararı dokunmuyor. 17 yaşımdan beri oruç tutuyorum ve 8 yaşımdan beri Avrupa'da yaşıyorum, hiçbir problemle karşılaşmadım" dedi.
walsman07 çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı