![]() |
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 26 Thanked 333 Times in 269 Posts
Üye No: 4853
İtibar Gücü: 3001
Rep Puanı : 16800
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Kontörler DTP’den
Cem BAKIRCI / DHA ![]() Dağa erzak getiren Ersin Dadaş, kontör ihtiyaçları hakkında çocukluk arkadaşı olan Erkan Kılıç’a, "DTP Gençlik Kolları bünyesinde bir komite oluşturup para toplayacağız. Bu konuyu Fehtah Dadaş ile görüştüm. Kontör ihtiyaçlarını öyle karşılayacağız" dedi. Terörist Erkan Kılıç’ın birlikte kırsal alanda yemek yedikleri Ersin Dadaş’tan ’Erzurum merkezde mayınlama yapabilmek’ için sahte öğrenci kimliği istediği, DTP İlçe Başkanı Fehtah Dadaş’ın tüm bu gelişmelerden haberdar olduğu da iddianamede yer aldı. 22 YIL İSTENDİ Erzurum 2’nci Ağır Ceza Mahkemesi’nde tutuklu olarak yargılanan DTP Karaçoban İlçe Başkanı Fehtah Dadaş ile yeğeni Ersin Dadaş’ın 22 yıl hapisle cezalandırılmaları istendi. Geçen cuma günü hakim karşısına çıkan Fehtat Dadaş, iddiaları reddetti. Ersin Dadaş ise "Erkan, çocukluk arkadaşım. Tehdit ve baskı altında kaldığım için onlara yardımcı oldum. Bir defasında 150 kontör verdim, deterjan, sabun götürdüm" diye konuştu. Mahkeme heyeti, yaklaşık 4 aydır tutuklu bulunan DTP İlçe Başkanı Fehtat Dadaş’ı tutuksuz yargılanmak üzere serbest bıraktı. Ersin Dadaş’ın tutukluluk halinin devamına karar verilerek duruşma ertelendi.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
’Kolesterolü düşürür, kalbini düşün’ reklamına ’dur’ dediler / 27 ekim | M@D_VIPer | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-27-2006 01:42 AM |
’Az acılı Adana’yla Atina’ya girdik, Sao Paulo’ya gidiyoruz / 22 ekim | M@D_VIPer | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-22-2006 01:46 AM |
Akbank, ’Ekspres’ şubelerle ’bir’ dakikada kredi verecek / 21 ekim | M@D_VIPer | Eskiler (Arşiv) | 1 | 10-21-2006 02:39 AM |
İhlas GYO ’Buz adam’la ’Real’ olacak, orta gelirliye konut yapacak / 15 ekim | M@D_VIPer | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-15-2006 01:39 AM |
Çağlayan: 12 Ekim’de Paris’e ’soykırım yok’ demeye gidiyorum / 9 ekim | M@D_VIPer | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-09-2006 01:45 AM |