![]() |
![]() |
#1 |
Yeni Üye
![]() Üyelik Tarihi: Nov 2005
Teşekkür Etme: 2 Thanked 10 Times in 6 Posts
Üye No: 3246
İtibar Gücü: 1445
Rep Puanı : 510
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() DALLARIMDA BÜYÜTÜYORUM SEVGİNİ
Yaşlı bir meşeyim ormanda, Dallarımda kuş cıvıltıları, Tutunmak istiyorlar dallarıma Yağmuru,güneşi ve karanlığı karşılarken, Ayrılık tohumları düşerken sevdalara Sevgiler yüreklerde büyür de büyür... Bir yandan fırtına,bir yandan yağmur, Yaralı bir kuş tünedi dallarıma, Sararmış yapraklarım düşüyor topraklara Damla damla gözyaşları gibi. Dallarımdaki haberci kuşlara sordum seni hep Uzak bir Anadolu köyünde görmüşler seni, Ders veriyormuşsun çocuklara... Gece yaklaştıkça üşüyor dallarım, Sımsıkı tutuyorum yapraklarımda özlemini, Sarıl bana, sımsıkı sarıl, Üşümesin dallarım Gece çökerken üstüme, Dallarımda büyütüyorum sevgini, GÜN IŞIĞINI SEVDİĞİM GİBİ, SONBAHARDA İLK YAĞAN YAĞMUR GİBİ GÖZLERİNE İLK BAKTIĞIM GÜNKÜ GİBİ SEVİYORUM,ÇOK SEVİYORUM SENİ... şiir bana aittir. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
Üye No:
![]() yüreğine sağlık
|
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Sevgini kalbimde hissetmek | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-16-2008 05:00 PM |
Sildim Artık Sevgini | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-14-2007 10:47 AM |
Sevgini Sun | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-14-2007 09:33 AM |
Sevgini Sun | вσυя∂¢αη | Eskiler (Arşiv) | 0 | 08-07-2007 12:54 PM |
Sevgini göstetreceksin | cengizhan | Eskiler (Arşiv) | 3 | 02-06-2006 11:30 AM |