www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 10-11-2006, 10:02 AM   #1
CaKaLBoT
ÇaKaL Üye

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2551
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi : CaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond repute

Beşiktaş'a 12 yaşında gelen, 25 yaşında istemeye istemeye gönderilen Yasin Sülün'ün içi kan ağlıyor.

Şu anda Türk Telekom Lig A'da zirve mücadelesi veren Kasımpaşaspor'un formasını giyen Yasin Sülün, yıllarını verdiği eski takımının durumuna çok üzüldüğünü söyledi.
Beşiktaş'ın futbolundan hiç keyif almadığını kaydeden 27 yaşındaki tecrübeli oyuncu, "Normalde Galatasaray maçlarını izlemem. Ama artık futbollarını sevdiğim için yenseler de, yenilseler de izliyorum. Ancak Beşiktaş'tan hiç zevk almıyorum. 90 dakikayı zor bitiriyorum, sıkılıyorum. Ortada futbol adına hiçbir şey yok. Kolektif futbol oynanmıyor. Sistem belli değil. Ne kanat var, ne orta saha" diye konuştu.

"Savaşmayı biliyoruz"
Beşiktaş'ta hızlı bir çözülme yaşandığının altını çizen Yasin, şöyle devam etti: "Biz Beşiktaş ruhunu biliyoruz. Alt yapıdan yetiştik, o formanın nasıl taşınacağını, nasıl savaşılacağını biliyoruz. Başarılı olunan dönemde sahada hep bu ruh vardı. Bence şu anda Beşiktaşlılık ruhu yok. Bu durum beni çok üzüyor. Oynamasam da İstanbul'da kalayım şeklinde düşünen, 'idmana çıkayım, yeter' diyenler var. Beşiktaş'ın gidişatı hiç iyi değil".

"Uğursuzluk var"
Yönetim ve teknik heyette de hatanın bulunduğunu vurgulayan Yasin, iskelet kadronun sağlanamamasına bağlıyor. Tecrübeli oyuncu, "Her sene ilk 11'de 4-5, bazen on futbolcu değişiyor. Gelenler de ne hikmetse hemen oynuyor. Böyle bir uğursuzluk var. Ekip olmak lazım. Bence 100. yılda şampiyon olmamızın ardından birkaç futbolcu takviyesiyle yola devam edilebilirdi. Ama Yıldırım başkanın geldiği sene 14 transfer yapıldı" yorumunu yaptı.
"Delgado mu, Ricardinho mu?" tartışmalarını hatırlattığımız Yasin, "Bana göre ikisi de değil, aynı pozisyonda görev yapan Sergen ve Tümer ağabey" diyerek düşüncesini açıkladı.

Yasin, altyapıdan gelmesi, yüzünün ve koşu stilinin de benzerliği nedeniyle Beşiktaş'ta Sergen'in veliahtı görülmesine anlam veremiş. Yasin, "Hâlâ görüşüyorum. İkimiz de Sarıyerli'yiz onu çok severim. Ancak o ekstra oyuncu. Futbolcu olarak hiçbir şeyi olamazdım. Un yok, şeker yok, sen benden ekmek yapacaksın. Veliaht yakıştırması olunca üstüme daha fazla gelindi. Zaten ayrı noktalardaydı görev yerlerimiz" diye konuştu.

"İnşallah oynamam"

Beşiktaş deyince söze hâlâ "Bizde" diye başlayan Yasin Sülün, Kasımpaşa'nın Süper Lig'e çıkması halinde kendisini İnönü Stadı'nda rakip takımda düşünemiyor. Yasin, "Gidiş şeklim bana çok ters geldi. Beşiktaş'ın beni böyle göndermemesi lazımdı. Ayrıldıktan sonra hiç Beşiktaş'a karşı maç yapmadım. Yapmak da istemiyorum. Nasıl olur, düşünemiyorum. Daha önce inşallah hiç maç yapmadan bırakırım diyordum. Ama, orada olursam, paşa paşa çıkacağız, en iyisini yapacağız" diyerek sözlerini noktaladı.

ÖZEL RÖPORTAJ / CEVDET ERGUN

Milliyet
Old 10-11-2006, 10:07 AM   #2
CaKaLBoT
ÇaKaL Üye

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2551
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi : CaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond repute

yasin sülün !!! sen çok ruhlu oynadığın içinmi gittin kasımpaşaspora ???
Old 10-11-2006, 11:19 AM   #3
marcopolo
Yeni Üye

Teşekkür Etme: 31
Üye No: 16297
İtibar Gücü: 1390
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi : marcopolo is on a distinguished road

içerik tarafımdan editlenmiştir...
by_bluekeys

Son düzenleyen: bluekeys™; 10-11-2006, 12:56 PM..
marcopolo çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 2 (0 üye ve 2 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı