www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 10-09-2006, 09:07 PM   #1
eşitlik
Yeni Üye

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 20121
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 6
Rep Derecesi : eşitlik is an unknown quantity at this point

biz hep böyle savacakmıyız memet azad kardeşlerim hep ölecekmi? türkler amacınzı ney bütün kürtleri türkleştirmekmi? sen ben bu savaşa ne zaman ağız birliğiyle dur diyeceğiz? bu ortamda sen bana laf söyelrken ben sana laf söylerken dağda mehmet ölüyor azad ölüyor. şidmi bana yazacağınız yorumları görebiliyorum. siz istiyorsunuz ki kardeşimisin yasını tutmuyalım ama ciğer acıyo. siz biizm hakkımızda ne düşünüyorsunuz biz sizin hakkınızda? ben kürdün türkün diğer insanların kardeşçe bir arada yaşıyacağı bir ülke ama siz biz derseniz ve bizim manevi değerlerimizi değiştirmeye 2. sınıf muallemesi görmeyi dayatırsanız işte o zaman bzide karşı çıkarız. aranızda kim empati kurabiliyor. memed ölürken senin içinde ne acı varsa azad ölüncede benim içimde o acı var memet nasıl senin kardeşinse azadda benim.ben dağda bayırda azada silah sıkmam sen de memede. kimse diyebilirmi osmanlıda kürtler türkerlin yanında yer almadı? şidmi diyeceksiniz şeh sait isyanı. bende sorarım size neden o zaman padişahla mustafa kemal bir olmadı her zaman muhalefet ve zıt fikirliler çıka bilir. eyer diyorsanız kürtler bu vatandan defolun gidin işte o zaman er meydanı. kabilin abili öldürdüğü topraklardan geliyorum bizi diyarbakırda şemdillide bombalar öldürmez korkutmaz. bizim anlımıza yazılmış ölüm. sorarım mezopotamdaya dünya kurulduğundan bu yana savaş bittimi? HAYIR. savaşa son bulacak yada biz veya siz. elini uzatamayn uzaktan dilini uzatıyor kürtler şöyledir böyledir diye. Bir şehir efsanesine göre Muhammed Peygamber miraca yükselirken şehri görüp "Taşları kara, bahtı açık olsun." demiştir. Aradan geçen bin beş yüz sene boyunca bahtının açık olmadığı aşikârdır ne yazık ki! vebu şehir amed tir. peki sorarım size kandil de pkk bitermi? BİTMEZ. bunun tek çözümü sen ben olmuyacak biz olacağız. sen bir türk olarak beni hakkım gasp edildiği zaman karşı çıkacaksın tabi bende. her kez bilirki biz sağda solda söylenen lafların tam zıttıyız.ben makam mevki para sevdalsı değilim ben halkımım sevdalısıyım amedimin sevdalsıyım.diyeceklerim bu kadar bir çözüm yolu bulmak bizim elimizde bizi yöneten dinazorların değil. adım memet azad aynı ekmek aynı su aynı toprak aynı hava tek fark amaç.

SİZDEN BİR RİCAM VAR SAĞDA SOLDA KÜRTLER BÖYLE ŞÖYLE DEMEYİN HER SÖZÜNÜZÜN KARŞILI BİR DÜŞMAN DEMEKTİR..

Son düzenleyen: eşitlik; 10-09-2006, 09:36 PM..
eşitlik çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 10-10-2006, 08:23 AM   #2
bluekeys™
Forum Demirbaşı

bluekeys™ Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 594
Üye No: 3332
İtibar Gücü: 3944
Rep Puanı : 132808
Rep Derecesi : bluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond repute

öncelikle şunu belirteyim azad'la mehmet'i sakın aynı kefeye koyup yorumlama...
azad ülkesine silah sıkarken dağda gezerken,
mehmet ülkesinin bölünmez bütünlüğünü korumak için dağda ülkesine kastedenlere silah sıkıyor arada ki fark burda ama anlayamaman kötü...
arkadaşım diyorsunki her söylenen söz bir düşman;
üstü kapalı bir biçimde pkk itleirni desteklemişsin ondan sonra saygı bekliyorsun.
ben süslü laflar falan bilmem lafı dolandırmayı hiç sevmem ama şunu içim rahat söylerim,
BU ÜLKEYİ KARIŞTIRMAYA KALKAN NE KADAR VARSA, MEHMEDİMLE AZADI BİR GÖREN VARSA,BİZ KENDİ DEVLETİMİZİ KURACAĞIZ DEYEN KİM OLURSA,
TÜRKİYE MİLLLİ GELİRİNİN 4/3 ORALARA HARCANDIĞI HALDE BİZE DEVLET HİÇ BİŞEY YAPMIYOR DİYE
YAYGARA KOPARAN NE KADAR VARSA BİR GÜN GELECEK BUNLARIN KÖKÜNÜ KAZIYACAĞIZ DİNİ,IRKI,SOYU NE OLURSA OLSUN!!!

[sakın] bana bulaşma kalp kırarım bazen]
bluekeys™ çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 10-10-2006, 11:54 AM   #3
scarface
Müstakbel Üye

scarface Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 17
Üye No: 5230
İtibar Gücü: 1482
Rep Puanı : 1010
Rep Derecesi : scarface has a spectacular aura aboutscarface has a spectacular aura aboutscarface has a spectacular aura aboutscarface has a spectacular aura aboutscarface has a spectacular aura aboutscarface has a spectacular aura aboutscarface has a spectacular aura aboutscarface has a spectacular aura about

Alıntı:
İlk Gönderen eşitlik Mesajı Göster
ben kürdün türkün diğer insanların kardeşçe bir arada yaşıyacağı bir ülke ama siz biz derseniz ve bizim manevi değerlerimizi değiştirmeye 2. sınıf muallemesi görmeyi dayatırsanız işte o zaman bzide karşı çıkarız. .

Dağa çıkıp devlete karşı ayaklanan sizsiniz. En ufak bir şeyde "-biz kürt olduğumuzdan dolayı böyle muamele görüyoruz" deyip ülkenin tüm sosyal problemlerini etnisiteye dayandıran sizsiniz. Sonra da bir de utanmadan gelmiş ülke evlatlarına kurşun sıkan teröriste saygı gösterilmesini bekliyorsunuz. Al işte sana kendi dilinde konuşma, yayın hakkı... Devlet dairelerinde çalışma, milletvekili, bakan, başbakan hatta cumhurbaşkanı olma hakkına dahi sahipsiniz. >>> Yeter ki bölücülük yapmayın!!!

Açtırma Kutuyu Söyletme Kötüyü....

Ama bunlar da yetmiyor, herşeyi devletten bekleyip en sonunda da devlete kurşun sıkmak. Sonra da eşitlik ayaklarına yatmak!!! Bunları unutma bugün Türkiye'de en fazla kaçak elektrik kullanımı Doğu ve Güneydoğu illerinde, kaçak mazot, benzin vs. hep aynı bölgeden...

Ve yine soruyorum >>> Büyük şehirlerde kapkaç olaylarını yapan, organize eden kimler? Ben yine de etnisiteye dayandırmak istemiyorum ama kendiniz herşeyi etnisiteye dayandırıyorsunuz!!! Yılbaşı gecelerinde televizyonlardan izledik Taksim, Beyoğlu vs. yerlerde kızlara kadınlara sarkıntık, taciz eden kimler? Sultanahmet'te turistleri rahatsız edip kazıklamaya çalışan kimler > onlara taciz ve tecavüz eden kimler?

Tüm bujnlara rağmen birçok Kürt kökenli arkadaşım oldu olmaya da devam edecektir... Aynı muhabbetleri onlarla da yaptık... Kimsenin yüzüne başka arkasından başka da konuşmadık... Ve yine de kimseye karşı dini dili ve ırkından dolayı antipati duyacak değilim...

SON SÖZ:

Eğer ki ülkenin bütünlüğüne karşı gelirsiniz değil ikinci sınıf insan >>> insan muamelesi dahi göremezsiniz...
Old 10-10-2006, 01:54 PM   #4
eşitlik
Yeni Üye

aynen devam her şeye benim bu söylediklerimden eyer bölücülük yaptığım çıakrtıyorsanız aynen devam.eyer biz burda bile birbirmizle doğru dürüst konuşamıyorsak varın siz düşünün gerçeği. hep anı şeyler hep aynı atın önüne bir leş kemir kemire bildiğin kadar. burda kardeş akrdeşin kanı dökülmesin diyoruz bize pkk yandaşlığı yakıştırıyorlar. diyeceğim benden bu kadar ben o an içimden gelenleri söyledim beni pkk lı olarak görüyorsanız canınız sağolsun derim. bak ben cümleme nasıl başladım memed azad kardeşim dedim. ama siz her zaman içinde bir art niyet ve kötülük algılıyorsunuz. bu neyi gösterir biliyormusunuz bundan sonra birbirimizle huzur içinde yaşıyamıyacağımızı ben bu yorumlardan bunu çıkardım. evet kardeş sana katılıyorum buna bizim dur dememizin gerektiği söylemenizi beklerken koskaca bir uçurum gördüm. scarface sen ancak kendini bunlarla avutursun devam et.el uzatalım dedik kalbimiz kırıldı. ben kimsenin ölmesini istemem burda bütün yorumlarımda söylemişimdir. ama siz bunu pkk yandaşlığı olarak görüyorsanız bu benim ayıbım değil sizin ayıbınız. koskaca yazının içinden 2 söz çıkartılıp yorum yapılıyor bütün olarak algılamanızı beklerdim. neyse arkadaşlar uzatmanın bir anlamı yok.mesajımı aldım ben.

Son düzenleyen: eşitlik; 10-10-2006, 02:36 PM..
Old 10-10-2006, 03:11 PM   #5
CaKaLBoT
ÇaKaL Üye

Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2552
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi : CaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond repute

bütün yazdıklarını okudum ''eşitlik''
bize isyankar 2 olmadığını ispatla !!!
bu ülke laik bir ülke zaten ATATÜRK ün sözüdür ''laiklik tüm yurtdaşların din vicdan ve ibadet özgürlüğüdür''...
bu sözden yola çıkarsak tabiki kürt olman hiç ama hiç sorun deil,hangi dine bağlısın onunda hiçbir önemi yok konuştuğun dilde kürtçedir belki saygı duyarım...
şimdi bunların hepsini geçç asıl mevzuya gel ve bize isyankar 2 olmadığını ispat et !!!
BURASI TÜRKİYE CUMHURİYETİ !!!
KÜRDÜ ÇERKEZİ ÇEÇENİ LAZI ..VS.. HERKES BİZİM GÖZÜMÜZDE EŞİTTİR (siz her ne kadar aksini düşünsenizde)
EVET BURASI TÜRKİYE CUMHURİYETİ VE KİMSE BU VATAN ALTINDA BAŞKA EGEMENLİK KURAMAZ !!!
sadece kırmızı harflerle yazdığım cümleme cevap ver.
eğer o cümlemin aksini düşünüyosan benim gözümde zerre kadar insan değilsin !!!
Old 10-10-2006, 03:23 PM   #6
eşitlik
Yeni Üye

ben diğer konuda gerekli cvp verdim girip orda bak.se benim dilime saygı duymazsam bende saygı duymam. benim bu yazdıkalrımdan sonra bir daha çıkıp beni bölücü olarak gösterirse işte o zaman sizin vatan sever değil vatan hain olarak görürüm nedenide? kardeş kanın dökülmesini istemeyen birine bölücü olarak davrandığınız için. siz duymak istediğiniz duyuyorsunuz işe gelmiyenide duymamazlıktan geliyorsunuz.

Son düzenleyen: eşitlik; 10-10-2006, 03:33 PM..
Old 10-10-2006, 03:29 PM   #7
CaKaLBoT
ÇaKaL Üye

Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2552
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi : CaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond repute

Alıntı:
İlk Gönderen eşitlik Mesajı Göster
ben diğer konuda gerekli cvp verdim girip orda bak
http://www.cakal.net/showthread.php?p=214234#post214234
evet benimde cvbım bu...anlaşılmayan bişe yokk lafı dahada uzatmaya değmez...
Old 10-10-2006, 07:27 PM   #8
eşitlik
Yeni Üye

bakın sizin buraya yazdığınız cümleler kadar insan ölüsü gördüm. o kadar çok ağıt duydum ki hala kulaklarımda çınlıyor. bluekeys scarface bana burda laf sokmakla ne diğişir sayfalarca yorum yazmakla.bluekeys bu akdar çok mu savaşı istiyorsun bu kadar çokmu annelerin ağlamasını istiyorsun bu akdar çok mu sevdalıların kavuşmamasını istiyorsun? bırakın biz gençler olarak barış tohumları atalım meyvesini elbet alırız.soruyorum scarface bu akdar çok mu nefret ediyorsun kürtlerden? eline ne geçti bunları yazdığın zaman ? gidenler geri geldimi? bir ananın göz yaşının yerini tuttumu? o kadar istiyorsanız bunları çıkıp savaşlım o zaman sen ben ölecez ne değişecek koskocaman bir HİÇ. bu yorumları yazarken hanginiz kendinizi benim yerime koydu? insan öldürmek kolaydır önemli olan bir insanı kurtarmaktır. ölümü hepinizden çok daha fazla gördüm. uçuruma doğru gidiyoruz bırakın artık bu boş lafları boş geçmişi boş övünmeleri boş nutuk atmalarını. diyarbakırda bomba patlarken 3 km. ilerdeydim.artık geçmiş olmasın gömün her şeyi alın elinize tohumalrı her insanın gönlüne ekin. benim diyeceklerim bu kadar isterseniz aponun yerine koyun beni ne değişir?
Old 10-10-2006, 07:35 PM   #9
Stinq
ÇaKaL Üye

Stinq Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 132
Üye No: 6800
İtibar Gücü: 2070
Rep Puanı : 40766
Rep Derecesi : Stinq has a reputation beyond reputeStinq has a reputation beyond reputeStinq has a reputation beyond reputeStinq has a reputation beyond reputeStinq has a reputation beyond reputeStinq has a reputation beyond reputeStinq has a reputation beyond reputeStinq has a reputation beyond reputeStinq has a reputation beyond reputeStinq has a reputation beyond reputeStinq has a reputation beyond repute

kimsenin kardesleri cocukları akrabaları ölemesin.bunu kimse istemez.agıtlar işitilemesin dıyorsanız tüm dogu korudugu sakladıgı onlara eziyeti getiren pkk yi korumaktan vaz gecip devlete sahip cıksın.ozaman sizler için de ölür mehmetler korkmayın.bir mehmet ölür ölürse milyonlarca mehmet gelir.bu bayrak inmez.indirecek eli kökünden keseriz.saygılar

Stinq çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 10-10-2006, 07:53 PM   #10
eşitlik
Yeni Üye

biz geçmişi unutalım diyorum sen gözümüzün içine koyuyorsun. biz korkmayız merak etme. keseriz asarız öldürürüz bumu her şey? nereye vardı ölüm yıkım nereye bir netice alındımı HAYIR. memet ölür arkası gelir diyorsun azad ölür arkası gelir önemli olan öldürmek değil önemli olan ölümlerin son bulması.
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı